- 8 Ekim 2018
- 160
- 63
- 13
- 31
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
Çok sıkılıyorum bu ilgisizliği de doğuruyor ister istemez birde çocuk var aramızda diyalog o kadar az oluyor kiBizde aynıyız.bazen ben kitap okuyorum.eşim hem tv izleyip hemde telefona bakıyor.yıllardır böyle geçip gidiyor.
Oo valla bizden daha faaliyetlisinşz birde biz film izlesek bile ayrı kanepeler de :/Eşim sadece haftada birgün izinli. O günde güzel bir kahvaltı sonra alışveriş veya gezmek. Yada birine misafirliğe gitmek. Kafe'de kahve içmek. Sonra eve gelip kanepeye kurulup sinema filmi izlemek.. Yada sohbet etmek dedikodu yapmakBaşka da ne yapılabilir ki. Bazen de sıkıntıdan ölüyoruz
Çok iyi ben sıkılıyorum diyince birşey bul yapalım diyor neden hep buluyorum diyincede başkaları ne yapıyor sanki diyorYabancı dizi,film izliyoruz.
Beraber yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz.
İkimizd çalışmadığımız için çokça boş vaktimiz oluyor kimi zaman gece 3-4'lere kadar geziyoruz,lunapark sinema yemek falan. Öyle yani.
Peki bunları yaparken hep siz mi teşvik ediyorsunuzSinemaya gidiyoruz
Yemeğe gidiyoruz
Tiyatro konser opera resital vs sosyal seyler yapıyoruz kısaca :)
Spor yapıyoruz birlikte tenis fitness vs
En kötü cıkıp yürüyoruz
Netflix hastasıyız her aksam bikaç bölüm dizi izliyoruz
Birlikte meyve veya kestane mısır vs hazırlıyoruz
Mutfaga birlikte girip birlikte cıkıyoruz en basiti
Eşine bu önerileri sunabilirsin. Çocuğunuz varmı?Çok iyi ben sıkılıyorum diyince birşey bul yapalım diyor neden hep buluyorum diyincede başkaları ne yapıyor sanki diyor
Çocuk var mı? Yada uzun süredir evliyseniz belki de artık bunlarda sıradanlaşmıştır?Oo valla bizden daha faaliyetlisinşz birde biz film izlesek bile ayrı kanepeler de :/
Evet henüz 3.5 aylık ama çocuk yokkende böyleydi ve bu şekilde çok sıkıcı hale geliyorEşine bu önerileri sunabilirsin. Çocuğunuz varmı?
Çok iyi ben sıkılıyorum diyince birşey bul yapalım diyor neden hep buluyorum diyincede başkaları ne yapıyor sanki diyor
Allah bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşbiz çocuk yokken evdeysek hep bir film izlerdik mısır patlatırdım kola cips yapardık.. yada çıkıp gezerdik .. arkadaşlarımızın evlerine giderdik.. temizlik yapardık bol bol eşim çok titiz hala beraber yapıyoruz..
şimdi çocuk var çok özlüyorum o günleri, oğlumuzlada çıkıp geziyoruz ama her zaman gezemiyoruz hava şartlarına bağlı...
ikinci geliyor hayırlısıyla bir süre daha beraber vakit geçirmek zor olcak ama yeterki huzurumuz olsun..
bence değerlendirin bu günlerinizi ayrıca eşinizden beklemeyin siz plan yapın..
Hiç kendisi teklif etmiyor mu? İnsanın içi sıkılır yahu hergün otur otur.Evet henüz 3.5 aylık ama çocuk yokkende böyleydi ve bu şekilde çok sıkıcı hale geliyor
Maalesef mutfaklar pek arası yok ama oyun işini mutlaka yapıcamOyun oynamayi severse tv ye kurulan playstationlardan alin, oynayin beraber.
Esimle degil ama eski erkek arkadasimla sabaha kadar kakara kikiri oynadigimizi bilirim.
Yemek yapabilirsiniz.
Esimle aksamlari, haftasonlari hep yemek yapardik.
Simdi cocuklar var, onlar uyuyunca bi muhabbet edebiliyoruz ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?