- 19 Aralık 2018
- 616
- 397
- 103
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
En azından sorun kalmamış canım iş bu düzene girer bi şekilde, sorunsuz mutlu olursunuz umarım :)Çocuktan sonra çok değişti işler maalesef artık yeni bir iş düzeni var ve sadece günde 1 saat görebiliyorum öyle Bi dert kalmadı
Maalesef çocuk olunca böyle oluyor evlilikten hiç bişey anlamıyoruzben bir yerde eşim bir yerde çoçuk olmayınca herkes kendi halinde bazen hiç konuşmuyoruz uyuyoruz
bizim çoçuk yok o yüzden ikimizde kendi halimizdeMaalesef çocuk olunca böyle oluyor evlilikten hiç bişey anlamıyoruz
Çocuk olmadan böyleyse olunca ne olur bilemedimbizim çoçuk yok o yüzden ikimizde kendi halimizde
bende bilmiyorumÇocuk olmadan böyleyse olunca ne olur bilemedim
benim eşim hep ağır abi çoçuk ruhu yokHayır bence eşinle kafa yapının uyması bunca yıla rağmen monotonlaşmamanız çok güzel bişey keşke benmde eşimle kafam uysaydu ve çocuklaşabilseydik
benimde çocuğum olsunda bende dışarı çıkmak istemem hep onunla ilgilenirimValla ben evden çıkmıyorum desem doğrudur çok korkuyorum hasta olucak diye mikrop kapacak diye hep evdeyiz minigimle şimdi hiç çıkamayız havalarda sogudu bide düzenini bozmak istemiyorum bebegimin biyere gidince 12 den aşağı kalkilmiyor kii
kesinlikle uyum çok önemliİnsan beraber saçmalamayı istiyor tabi ama karşındakinin uyum sağlaması önemli
Ne güzel bunu başarabilmek ama herhalde bakıcısı var gün boyu onunla birlikte olunca farklı oluyor çünkü :)çocuktan önce çocuktan sonra çok farkediyor. ondan önce dışarıya çıkmayı çok severken şimdi ikimizde koşa koşa eve gelip onunla zaman geçirmeyi istiyoruz .hafta sonu onun hoşuna gidecek şeyleri yapmayı istiyoruz.aile olduk:)
Hahaha biri bizi anlatmışBen eve eşimden yarım saat kadar önce geliyorum. Üstümü değiştirmeden yemeği ocağa koyuyorum genelde. Eşim gelince üstümüzü değiştiririz tabi oynaşma sırnaşma eşliğinde Sonra birlikte sofrayı kurarız. Genelde ben günümün nasıl geçtiğini anlatırım o dinler. Sofrayı toplarız birlikte. Sonra oturma odasına geçeriz. Birlikte belgesel, film ya da dizi izleriz. Benim çok erken uykum geldiği için genelde dizinde uyurum. Yatacağı zaman beni uyandırır birlikte yatağa geçeriz. Yalnız tüm bu olaylar sırasında sürekli oynaşma, öpüşme halindeyiz.Film izlerken bile kucağında ya da dibinde otururum
Nedir biz kadınların çektiğiSurekli cocuklara dur yapma demekle geciyor zaman.cogunlukla tv seyrediliyo .film aciyoruz.ve bir kadin olarak evdekilerim keyfini dizmekle mesgul olunuyor.insan kendi sıkıntısına bakamiyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?