Evde eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz

ben bir yerde eşim bir yerde çoçuk olmayınca herkes kendi halinde bazen hiç konuşmuyoruz uyuyoruz

Benim dizilerimin olmadığı akşam film izleriz elim paso yer iki çocuk küçük ben onlarla uğraşırken sıkılmak nedir unuttum şükür

benimde çocuğum olsunda bende dışarı çıkmak istemem hep onunla ilgilenirim

çocuktan önce çocuktan sonra çok farkediyor. ondan önce dışarıya çıkmayı çok severken şimdi ikimizde koşa koşa eve gelip onunla zaman geçirmeyi istiyoruz .hafta sonu onun hoşuna gidecek şeyleri yapmayı istiyoruz.aile olduk:)

Ne güzel bunu başarabilmek ama herhalde bakıcısı var gün boyu onunla birlikte olunca farklı oluyor çünkü :)

Çocuğumuz yok ikimiz de ev kuşuyuz. Uzanıyoruz tv film telefon standart halimizden memnunuz. Beraber kahvaltı hazırlar yemek yaparız beraber temizlik yaparız sonra salonda uzanıp pineklemece

Hahaha biri bizi anlatmış

Surekli cocuklara dur yapma demekle geciyor zaman.cogunlukla tv seyrediliyo .film aciyoruz.ve bir kadin olarak evdekilerim keyfini dizmekle mesgul olunuyor.insan kendi sıkıntısına bakamiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…