Evde eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz

Çocuktan önce çalışıyorduk
İş çıkışı
Ben yemek yapıyorsam eşim ortalığı toplayıp çamaşır yıkayıp ertesi günkü giyeceğimiz kıyafetlere ütü yapardı yada tam tersi sonra ..
Sahile inip 2.3 km yürüyüş ..
Ara sıra alışveriş ..
Bazen dışarda yemek kahve sinema keyfi ..
Daha sonra sinema sistemi aldık filo seyretmeyi seviyoruz diye evde film dolu bazen kendimizi eve kapatıp günde 3.4 film izliyorduk ..
Çocuktan sonra
Eşim işten geliyor çocukla ilgileniyor ben yemek yapıyorum ..
Uyuttuktan sonra yemek yiyoruz ..
Film izleyip kahve keyfi çay sefası yapıyoruz ..
Bazı akşamlar misafirliğe gidiyoruz ..
izin günlerinde genelde ya şuanda bebek için alışverişteyiz yada kafedeyiz.
Böyle söyleyince bazı şeylerin çok monotonlaştığını farkettim bende.

Bize göre gayet iyisiniz biz sadece pazar günü çıkabiliyoruz

gelince hosgeldin derim operim o da hosbulduk der sarilir.
sonra cocuklar baba diye pacasina sarilir, ne kadar yorgun olsa da onlarla yarim saat oynar. ben o arada yemegi hazir ederim, sofrada gunun kritigini yapariz, ellerine saglik der beraber toplariz falan.
sonra cay icer sohbet ederiz. o cocuklari uyutur ben mutfagi toplarim.
sonra ben atistirmalik hazirlarim beraber sarilir film izleriz.
film bitmeden yataga geceriz, kikirdilar esliginde muhabbet ederiz, konustukca konusasimiz gelir.
sonra da tutkulu bi gece gecirir sarilir, kasik pozisyonunda uyuruz. dermisiiiim
iste benim evlilikten beklentim buydu. olmadikca da esimi de kendimi de yerdim.
simdi saldim, nadiren gunlerimizin boyle gectigi de oluyor ama genellikle ikimiz ayri ayri kendi hosumuza giden seyleri yapiyoruz.
tartismalarimiz azaldi, paylasimlarimiz zoraki degil. esimle iyi vakit gecircem diye kasmamak lazim. ne gerek var kendimizi mutsuz etmeye :) oldugu kadar olmadigi kader.
bunu anlamak 8 yilimi aldi.

Bebeler yokken ne film izlerdik beeee:)) ha bire abur cuburla 1 senede 10 kilo almistim esim sayesinde:))) simdi butun birlikte oldugumuz vakit cocuklarla nerdeyse:) bazen yemege cikiyoruz, bazen gece dusardan yemek ya da tatli ismarlayip yiyoz( bu da bizim hobimiz yemek:) haricinde dizi izleyelim dedigimizde ben esimin kucaginda uyuyakaliyorum 10. Dakikada ve yatagima goturuyo bide beni kucagina alip..

Ahahahah ahahahahah ahaahaha kahkahalara boğuldum tam eşimin boğazına yapışmaya gidiyordumki ( dermişimmmm dediniz ) ahahahahah gece gece alemsiniz evet sanırım benimde beklentim buydu ama malesefff ..

Çocuk olunca işler değişiyor tabi :)

İmrendim birden. Eşimle aramız çoğu kez limon tadında olduğu için iyiyken maşallahımız var da kötüyken de ... batsın bu dünya , bitsin bu rüya.... :)

Şu aralar sudoku yarışı yapıyoruz, bir de bebeğin odasını hazırlıyoruz. Öyle rutinimiz yok yani.

İmrendim birden. Eşimle aramız çoğu kez limon tadında olduğu için iyiyken maşallahımız var da kötüyken de ... batsın bu dünya , bitsin bu rüya.... :)
Bizimde kötü anlarımızda odalarımıza cekildigimiz hic bişey yapmadıgımız konusmadıgımız oluyor emin ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…