- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
Kitap okuyoruz onun üzerine sohbet ediyoruz hemen olan bir alışkanlık değil ama zamanla oturuyor . Bir de çocuğumuz yok iki kişi evde derin bir sessizlik oluyor. Bazen çok tv izleyince baktık iletişim bitiyor dedik bir şeyler yapalım . Bir kere bir sürü çiçeğimiz var onlarla uğraşmak bize çok iyi geliyor . Onun yanında puzzle yapıyoruz bir de haftada en az 3 gün arkadaş aile dışarda yemek olayıyla geçiyor .Kızlar çok konu açtım kb. Ben evde çok sıkılıyorum ya eşim eve geldikten sonra yemek faslı ve tv telefon elimizde yapacak başka bişey bulamıyorum ve canım çok sıkılıyor eşime söylediğimde herkes ne yapıyor sanki diyor siz nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz
Film izliyoruz su tabancasıyla onu ıslarım şaka karışık vururum oda karşılık verir yastık atarım devamı uzar dalan böyle vakit geçip gidiyoKızlar çok konu açtım kb. Ben evde çok sıkılıyorum ya eşim eve geldikten sonra yemek faslı ve tv telefon elimizde yapacak başka bişey bulamıyorum ve canım çok sıkılıyor eşime söylediğimde herkes ne yapıyor sanki diyor siz nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz
Canım özel değilse neden çalışmıyorsunuzYabancı dizi,film izliyoruz.
Beraber yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz.
İkimizd çalışmadığımız için çokça boş vaktimiz oluyor kimi zaman gece 3-4'lere kadar geziyoruz,lunapark sinema yemek falan. Öyle yani.
Canım bir de markaya mı giriyor bilmiyorum ama Netflix üyeliğimiz var abartmadan izliyoruzKızlar çok konu açtım kb. Ben evde çok sıkılıyorum ya eşim eve geldikten sonra yemek faslı ve tv telefon elimizde yapacak başka bişey bulamıyorum ve canım çok sıkılıyor eşime söylediğimde herkes ne yapıyor sanki diyor siz nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz
Ben hamileyim canım,eşimde askere gidicek. O yüzden. Normalde ben babamın şirketinde çalışıyorum eşimde kendi babasından kalan yerleri işletiyordu.Canım özel değilse neden çalışmıyorsunuz
Bende düşünüyorum en azından daha güzel içerikler varCanım bir de markaya mı giriyor bilmiyorum ama Netflix üyeliğimiz var abartmadan izliyoruz
Burcunuz ne? Merak ettim.Bizimde kötü anlarımızda odalarımıza cekildigimiz hic bişey yapmadıgımız konusmadıgımız oluyor emin ol :)
Senelerce boşuna virüs yemişim boynum tutulmuş bilgisayar başında . Boşuna internet ortamında boğuşmuşum. 15 tl ye Harika vallaBende düşünüyorum en azından daha güzel içerikler var
Ne güzelHemen anlatıyorumben eşim gelmeden yemek yapıyorum masa hazırlıyorum. Sonra gidip bir makyaj yaparım elime yüzüme bakarım. Eşim işten çıkınca beni arar birşey lazım mı diye . Sonra gelir öpüşürüz yemeği yeriz yerken de masada yemekteyiz izleyip yarışmacıları çekiştiririz.yemek biter ben masayı toplarım eşim sigara içip annesini arar . O iş bitince birlikte oturma odasına yada duruma göre salona geçiyoruz. Biraz haber bakarız ben buraya takılırım eşimde youtube ye bu arada aynı koltukta oluruz kesinlikle . Ben kahve yapmaya giderim kahveden sonra çay demlerim çayla tatlı saati yaparız bu arada dizi izliyoruz ama hep değil. Eşim sevmiyor pek dala dala izlemez . Film izlemez pek . Arada yürüyüşe gidiyoruz ben puzzle yapıyorum eşim hiç yardım etmiyor hahaha bazen judo yapıyoruz birbirimize çimdik atarız öyle öyle zaman geçiyor. Kavga edince çok gıcık oluyorum sıkıcı oluyor
AkrepBurcunuz ne? Merak ettim.
çocuk doğur. Sıkılmaya vaktin olmazKızlar çok konu açtım kb. Ben evde çok sıkılıyorum ya eşim eve geldikten sonra yemek faslı ve tv telefon elimizde yapacak başka bişey bulamıyorum ve canım çok sıkılıyor eşime söylediğimde herkes ne yapıyor sanki diyor siz nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz
Var ama maalesef yine sıkılıyorumçocuk doğur. Sıkılmaya vaktin olmaz
AhahahahajajaYatakta yatağın sadece yarısını kullanıyoruz ve yorgan kavgası oluyor bizde sürekli üzerimizi açıp bizi üşütüyor
Aynen o çok önemli sağlık olsun ne diyelimÇocuktan önce aklımıza eseni yapıyorduk şimdi çoğu kısıtlandı.rutine bindi her şey.çok şükür sağlık mutluluk huzur olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?