Evde eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz

Kitap okuyoruz onun üzerine sohbet ediyoruz hemen olan bir alışkanlık değil ama zamanla oturuyor . Bir de çocuğumuz yok iki kişi evde derin bir sessizlik oluyor. Bazen çok tv izleyince baktık iletişim bitiyor dedik bir şeyler yapalım . Bir kere bir sürü çiçeğimiz var onlarla uğraşmak bize çok iyi geliyor . Onun yanında puzzle yapıyoruz bir de haftada en az 3 gün arkadaş aile dışarda yemek olayıyla geçiyor .

Film izliyoruz su tabancasıyla onu ıslarım şaka karışık vururum oda karşılık verir yastık atarım devamı uzar dalan böyle vakit geçip gidiyo

Canım özel değilse neden çalışmıyorsunuz

Canım bir de markaya mı giriyor bilmiyorum ama Netflix üyeliğimiz var abartmadan izliyoruz

Hemen anlatıyorum ben eşim gelmeden yemek yapıyorum masa hazırlıyorum. Sonra gidip bir makyaj yaparım elime yüzüme bakarım. Eşim işten çıkınca beni arar birşey lazım mı diye . Sonra gelir öpüşürüz yemeği yeriz yerken de masada yemekteyiz izleyip yarışmacıları çekiştiririz.yemek biter ben masayı toplarım eşim sigara içip annesini arar . O iş bitince birlikte oturma odasına yada duruma göre salona geçiyoruz. Biraz haber bakarız ben buraya takılırım eşimde youtube ye bu arada aynı koltukta oluruz kesinlikle . Ben kahve yapmaya giderim kahveden sonra çay demlerim çayla tatlı saati yaparız bu arada dizi izliyoruz ama hep değil. Eşim sevmiyor pek dala dala izlemez . Film izlemez pek . Arada yürüyüşe gidiyoruz ben puzzle yapıyorum eşim hiç yardım etmiyor hahaha bazen judo yapıyoruz birbirimize çimdik atarız öyle öyle zaman geçiyor. Kavga edince çok gıcık oluyorum sıkıcı oluyor

Ne güzel

çocuk doğur. Sıkılmaya vaktin olmaz

Yatakta yatağın sadece yarısını kullanıyoruz ve yorgan kavgası oluyor bizde sürekli üzerimizi açıp bizi üşütüyor

Çocuktan önce aklımıza eseni yapıyorduk şimdi çoğu kısıtlandı.rutine bindi her şey.çok şükür sağlık mutluluk huzur olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…