- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
- #161
Tesekkurediyorun gecekusu :) sizinkini de :*Aynen katılıyorum Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
çalışan bir kadinin böle bi zamana ihtiyaci olsa yapamiyoz...işten gelip çocuklarıma yemek hazırlama etkinlik ,oyun vs gece oluyor onları uyutunca ninni söylerken çoğu zaman yerde uyuyakalıyorum eşim gelip uyandırıyor sonra ona sarılıp uyuyom :)Ayy ev hanımı olsaydım kesin belediyenin ücretsiz kurslarına giderdim harika kurs seçenekleri var neden kendin için bir hobi edinmiyorsun.Bence en iyi şey amigurumi örgü örmek çocuğun varsa onlara istediği oyuncağı örersin ve asla kafana bişey takmazsın.Çocuğun yoksa ilerisi için istediğin bebek oyuncaklarını battaniyeleri örebilirsin.Bence kendin için de bişeyler yap mutlak hobi edin.Bak gör nasıl mutlu olucan
Tebrik ederim . Mutluluğunuzdan olsun.2miz de çalışıyoruz.Allah bağışlarsa 33 aylık bir kızımız var.Kocam benden geç geliyor ben o gelene dek 2 çeşit yemek yapıyorum.O gelince beraber sofrayı kuruyoruz.Sonra o kızımızla ilgilenirken ben mutfağı toparlıyorum.Çay vb. hazırlığı yaparken kızımızla oynuyor, çamaşır toplama, katlama, yerleştirme işlerim varsa o aralara sıkıştırıyorum.Eşim çamaşırlar nereye nasıl konur bilemiyor.
Evi derli toplu tutmaya çalışıyoruz.Bulaşık ve çamaşır biriktirmiyoruz.Ütüyü haftalık yapıp 1 hf rahatız.
Genelde ben cumaları öğlen arası eve geçiyorum.Kız kreşteyken evi süpürüp siliyorum geri işe dönüyorum.Böylece haftasonu temizlik işim hafifliyor.
Kızımızı uyuttuktan sonra beraber çay kahve tv dizi film cips tatlı vb keyfi yapıyoruz.Sonra aynı koltukta buluşup sarılıp sırnaşıyoruz.Genelde çok yorgun oluyoruz ama sevişmeye de fırsat yaratıyoruz.
Bazı akşamlar oyun oynuyoruz.Jenga, puzzle gibi.Evde çok puzzle var, seviyoruz.
Birbirimize vakit ayırmak için telefonları bir kenara bırakıyoruz.Klişe ve kısa konuşmalar olsa bile gerçekten kendimizi veriyoruz.
Günler yalan dünyanın telaşıyla geçiyor.
İlk zamanlarda biz de sıkılma sorunları yaşadık ama 5 yıllık evliyiz evliliğin oturması yıllar alıyor çok şükür bugüne.
Artık birbirimizi iyi tanıyoruz ve neye ne tepki vereceğimizi biliyoruz.
Tebrik ederim inş bizimki de zamanla oturur güzelleşir :)2miz de çalışıyoruz.Allah bağışlarsa 33 aylık bir kızımız var.Kocam benden geç geliyor ben o gelene dek 2 çeşit yemek yapıyorum.O gelince beraber sofrayı kuruyoruz.Sonra o kızımızla ilgilenirken ben mutfağı toparlıyorum.Çay vb. hazırlığı yaparken kızımızla oynuyor, çamaşır toplama, katlama, yerleştirme işlerim varsa o aralara sıkıştırıyorum.Eşim çamaşırlar nereye nasıl konur bilemiyor.
Evi derli toplu tutmaya çalışıyoruz.Bulaşık ve çamaşır biriktirmiyoruz.Ütüyü haftalık yapıp 1 hf rahatız.
Genelde ben cumaları öğlen arası eve geçiyorum.Kız kreşteyken evi süpürüp siliyorum geri işe dönüyorum.Böylece haftasonu temizlik işim hafifliyor.
Kızımızı uyuttuktan sonra beraber çay kahve tv dizi film cips tatlı vb keyfi yapıyoruz.Sonra aynı koltukta buluşup sarılıp sırnaşıyoruz.Genelde çok yorgun oluyoruz ama sevişmeye de fırsat yaratıyoruz.
Bazı akşamlar oyun oynuyoruz.Jenga, puzzle gibi.Evde çok puzzle var, seviyoruz.
Birbirimize vakit ayırmak için telefonları bir kenara bırakıyoruz.Klişe ve kısa konuşmalar olsa bile gerçekten kendimizi veriyoruz.
Günler yalan dünyanın telaşıyla geçiyor.
İlk zamanlarda biz de sıkılma sorunları yaşadık ama 5 yıllık evliyiz evliliğin oturması yıllar alıyor çok şükür bugüne.
Artık birbirimizi iyi tanıyoruz ve neye ne tepki vereceğimizi biliyoruz.
Gerçekten çok güzel bir evliliğniz var dengeyi çok güzel kurmuşsunuz tebrik ederimÖncelikle konuşarak her sorunun çözülecegine inanıyorum. Eşinizin ilgi alanlarını iyi öğrenmeye çalışın ve sizde ona ilgi alanlarınızı iyi yansıtın.
Biz düzenli bi hayat yaşamıyoruz. Açıkcası film sinema veya dışarda takılmak gibi şeyler öyle her zmn olmuyor. Maddi duruma göre şekillendiriyoruz.
Mesela benim eşim film izlemeyi sevmez uyur yarıda, ama sinemada gayet uyanık izler :) bu yüzden bazen sinemaya gideriz.
Kitap okumaz ama benim okumama karışmaz. O dizimde uyurken ben kitap okurum arada sesli okuyup dikkatini çekmeye çalışırım ama nafile :) adam en som cin ali okumuş:))
Tavla oynarız bazen, ama öyle kuru kuru değil :) yenilene yaptırımlar oluyo o yüzden gayet heyecanlı geçer:)
Alışverişi çoğunlukla birlikte yaparız ama bana göre bu bi aktivite değil.
Az telefon,çok sohbet bizim sırrımız.
Müzik açıp deli gibi dans ederiz bazen. Tlfnun saniyesini ayarlayıp ilginç hallerde fotograf çekeriz. Gerçekten komik oluyor
Mesela ben genelde yemeği yapmış sofrayı hazır etmiş oluyorum, eşim eve geldiginde üstünü değişirken yanında durup sohbet ederim yalnız bırakmam, oda beni mutfakta yalnız bırakmaz. Aşırı yorgun değilse mutfakta yanımda durur. Mesela ben yemek yapıyorsam eşim çay yapar. Şaklabanlık yaparak:)
Çok zıt iki karakter olmanın avantajlarını dibine kdr kullanıyoruz yani. Birlikte dizi izleriz bilgi yarışı izleriz hatta bu ara favorimiz trt belgesel. Hayretle izliyoruz.
Öyle dümdüz yaşamıyoruz sanki. Misal akbabaların yürüyüşü taklit edip edip gülme krizlerine girebiliriz.
Arada sessiz sinema oynarız. Atasözleri ve deyimler içeriklifarklı iki kültürün ilginç atasözleri çıkar ortaya.
Alışveriş sonrası sebze yerleştirriz yıkayıp kurulayıp. Bunu bile eğlenerek yaparız.
Bugün uzun bi aradan snra eşim hazırlamıştı kahvaltıyı sağolsun arada yapar böyle şeyler. Pazara gidip geldik. Sonra söz de akşam yemeğini eşim hazırladıyatarak nasıl hazırlanıyosa azıcık ucundan da tutsa elime sağlık der kendisi:)
Ses yarışması izlerken çay içtik ve arada çıkan yarışmacıları taklit ettik falan :)
Belki çocuk olmadıgından böyle eğleniyoruzdur. Belki birbirimizi iyi tanıdıgımızdan.
Eğlenmek için yada mutlu olmak için paraya gerek yok bence. Gırtlağa kdr borç içindeyiz. Kredi ödüyoruz ama bu durum sohbet etmemize engel olmuyor.
Çok uzun knştm pardon
Aslında bebek gezmenize engel değil benimkide 3.5 aylık ve ben 5 günlükken çıktım Karabük Zonguldak kayseri kocaeli bolu heryere gittik sıkıntı çok olmuyor kendinizi kısıtlamayınValla bizede duramlar aynı..
Bebegimiz var bide,bebeğimiz yokken avm,dışarda yemek alışveriş falan hepsi oluyordu şimdi sosyal faaliyet sıfır
Vlla nerdeyse dul gibi gezmeye alistievde ise o telefonda Bn telefonda
Dizi zevkimizde uyuşmuyor.
Ama dedikodu falan yaparız. Arada birimize birşeyler hazırlar supriz yaparız
Hafta sonu kahvaltıyı genellikle eşim hazirlar
Yada yardımçı Olur öyle ama bende ne biliyim
Ansızın gece disari çıkmak
Ne biliyim yürümek
Farklı şeyler istiyorum ama olmuyor
Minnoşum var
Neyse büyüsun de bakalım
Valla ben evden çıkmıyorum desem doğrudur çok korkuyorum hasta olucak diye mikrop kapacak diye hep evdeyiz minigimle şimdi hiç çıkamayız havalarda sogudu bide düzenini bozmak istemiyorum bebegimin biyere gidince 12 den aşağı kalkilmiyor kiiAslında bebek gezmenize engel değil benimkide 3.5 aylık ve ben 5 günlükken çıktım Karabük Zonguldak kayseri kocaeli bolu heryere gittik sıkıntı çok olmuyor kendinizi kısıtlamayın
Hele hele kalabalık ortamlardan kaçıyorum resmenAslında bebek gezmenize engel değil benimkide 3.5 aylık ve ben 5 günlükken çıktım Karabük Zonguldak kayseri kocaeli bolu heryere gittik sıkıntı çok olmuyor kendinizi kısıtlamayın
Ben de düşündüm belli saatten sonra yasaklamayı ama yok işe yaramıyor.Benimkide maalesef öyle bir farkı işten gelince iş yerinde neler oluyor onları anlatır. En son telefonları yasaklamıştım eve gelince telefon yasak diye bir kaç gün iyi oldu sonra dayanamadı yine eline aldı
Aynen geçici bir çözüm maalesefBen de düşündüm belli saatten sonra yasaklamayı ama yok işe yaramıyor.
Hayır bence eşinle kafa yapının uyması bunca yıla rağmen monotonlaşmamanız çok güzel bişey keşke benmde eşimle kafam uysaydu ve çocuklaşabilseydikEvimizde tv yok. Bazen begendigimiz bir filmi izliyoruz. Bazen sessizce kitap okuruz ayni battaniyenin altinda. Ama asiri sohbet ederiz. Yani cenemiz düsük. 8 yildir taniyorum esimi 2 yildir evliyiz. Yani nasil sıkılmadan her aksam muhabbet ediyoruz ben de bilmiyorum. Mangala oynariz. Onun disinda spontane gelisir. Mesela dün eve gelirken üfleyince köpük cikaran oyuncak varya ondan almis. Oynadik biraz ne yalan söyleyeyim. En büyük köpüğü hangimiz yapcaz diye. Ya da köpüğü üfleyerek en uzun süre havada kim tutacak diye falan. Biraz cocukca gelebilir lakin cok eglendik. Yapim diye demiyorum. Bazilari dalga bile gecer bunla.
yaa tam bir romanceBen eve eşimden yarım saat kadar önce geliyorum. Üstümü değiştirmeden yemeği ocağa koyuyorum genelde. Eşim gelince üstümüzü değiştiririz tabi oynaşma sırnaşma eşliğinde Sonra birlikte sofrayı kurarız. Genelde ben günümün nasıl geçtiğini anlatırım o dinler. Sofrayı toplarız birlikte. Sonra oturma odasına geçeriz. Birlikte belgesel, film ya da dizi izleriz. Benim çok erken uykum geldiği için genelde dizinde uyurum. Yatacağı zaman beni uyandırır birlikte yatağa geçeriz. Yalnız tüm bu olaylar sırasında sürekli oynaşma, öpüşme halindeyiz.Film izlerken bile kucağında ya da dibinde otururum
Tebrik ederim . Mutluluğunuzdan olsun.
Tebrik ederim inş bizimki de zamanla oturur güzelleşir :)
Maşallah ne güzel.:)Telefondan kelimelik oynuyoruz. Ben sakayla takilip konuscak gulcek eglencek bisiler buluyorum. Ama o da uyum sagliyor. Tv de yarisma profmgramlari izlemekten keyif aliyoruz.bazen film izliyoruz. Bazen de candy crush da yaris yapip gecemedigimiz yerlersw birbirimize yardimci oluyoruz. O gecince ben kusuyorum bir daha asla benle konusma diyorum kaciyorum. Arkamdan gelirse sakadan nazlaniyorum gelmezse gidip parmagimi kulagina sokmaya caliisyorum ya da huylandiriyorum. Seksi hareketler yapip ona yaklasip sobra opcekmis gibi yapip gidikliyorum.
Bazen ruj surup opmek istiyorum opunce kahkaha atiyorum surati komik oldu diye ama bunu artik yemiyor. Sigara odasina gittigindw yanina gidip bende sigara iccem diyorum. Kiziyor. Agzima goturme sakasi yapinca agzina vuurrum uyarmadi deme diyor. Vurmaya calisirken guluyorum vuramadi diye vurunca kusuyorum. Ahhh cok kotu vurdun ahhhh gorurrsun sen. Diyorun iceri gidip bi odaya saklaniyorum beni ariyor bulunca sanki saatlerdir orda oturmus psikopat gibi davraniyorum. Halime guluyor . Tabi bende guluyorum.
Kabusu oldum coktum tabi mahsustan yaptigimi biliyor. Hic kusmedim ciddi anlamda.
Yatarken bana masal anlat diyorum anlatmiyor zorlayinca sacmaliyor ama guzelmis gibi dinliyorum.
Yani yapabildcegimiz tum sacmaliklari galiba yapiyoruz.
Birbirinize bakip gulmemece oynuyorz o cok komik oluyor.
Boyle yani..
Çocuktan sonra çok değişti işler maalesef artık yeni bir iş düzeni var ve sadece günde 1 saat görebiliyorum öyle Bi dert kalmadıBen internette görüp aaa suraya şu tatlıyı yemeye gidelim diyorum diyoruz, film izliyoruz, mesut süreyle ilişki testi var youtube da onu izliyoruz bazen birbirimize soruyoruz aynı soruları, bersber sudoku yada kare bulmaca çözüyoruz süreli internette heyecanlı oluyor zaman paylasmak isteyene yapılacak sey cok canım al bir tavla oturun oynayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?