Evde eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz

çalışan bir kadinin böle bi zamana ihtiyaci olsa yapamiyoz...
gerçekten bende kurslara katılmak istiyorum...
bekarken katılamadığımda üzgünüm...

Çocuktan önce peşpeşe 3 4 bölüm yabancı dizi izlerdik, tavla oynardık, kahve yapar içerdik karşılıklı. Ben gıybet yapmak isterdim o kızardı şimdi çocukla oynuyoruz, annem bizde kalıyo, annem yavrumuzla oynarken biz balkonda sohbet ediyoruz sonra hoop bizi özlemiştir diye bebenin yanına

Tebrik ederim . Mutluluğunuzdan olsun.

Tebrik ederim inş bizimki de zamanla oturur güzelleşir :)

Gerçekten çok güzel bir evliliğniz var dengeyi çok güzel kurmuşsunuz tebrik ederim

Aslında bebek gezmenize engel değil benimkide 3.5 aylık ve ben 5 günlükken çıktım Karabük Zonguldak kayseri kocaeli bolu heryere gittik sıkıntı çok olmuyor kendinizi kısıtlamayın

Aslında bebek gezmenize engel değil benimkide 3.5 aylık ve ben 5 günlükken çıktım Karabük Zonguldak kayseri kocaeli bolu heryere gittik sıkıntı çok olmuyor kendinizi kısıtlamayın
Valla ben evden çıkmıyorum desem doğrudur çok korkuyorum hasta olucak diye mikrop kapacak diye hep evdeyiz minigimle şimdi hiç çıkamayız havalarda sogudu bide düzenini bozmak istemiyorum bebegimin biyere gidince 12 den aşağı kalkilmiyor kii

Benimkide maalesef öyle bir farkı işten gelince iş yerinde neler oluyor onları anlatır. En son telefonları yasaklamıştım eve gelince telefon yasak diye bir kaç gün iyi oldu sonra dayanamadı yine eline aldı
Ben de düşündüm belli saatten sonra yasaklamayı ama yok işe yaramıyor.

Evimizde tv yok. Bazen begendigimiz bir filmi izliyoruz. Bazen sessizce kitap okuruz ayni battaniyenin altinda. Ama asiri sohbet ederiz. Yani cenemiz düsük. 8 yildir taniyorum esimi 2 yildir evliyiz. Yani nasil sıkılmadan her aksam muhabbet ediyoruz ben de bilmiyorum. Mangala oynariz. Onun disinda spontane gelisir. Mesela dün eve gelirken üfleyince köpük cikaran oyuncak varya ondan almis. Oynadik biraz ne yalan söyleyeyim. En büyük köpüğü hangimiz yapcaz diye. Ya da köpüğü üfleyerek en uzun süre havada kim tutacak diye falan. Biraz cocukca gelebilir lakin cok eglendik. Yapim diye demiyorum. Bazilari dalga bile gecer bunla.

Hayır bence eşinle kafa yapının uyması bunca yıla rağmen monotonlaşmamanız çok güzel bişey keşke benmde eşimle kafam uysaydu ve çocuklaşabilseydik

Ben eve eşimden yarım saat kadar önce geliyorum. Üstümü değiştirmeden yemeği ocağa koyuyorum genelde. Eşim gelince üstümüzü değiştiririz tabi oynaşma sırnaşma eşliğinde Sonra birlikte sofrayı kurarız. Genelde ben günümün nasıl geçtiğini anlatırım o dinler. Sofrayı toplarız birlikte. Sonra oturma odasına geçeriz. Birlikte belgesel, film ya da dizi izleriz. Benim çok erken uykum geldiği için genelde dizinde uyurum. Yatacağı zaman beni uyandırır birlikte yatağa geçeriz. Yalnız tüm bu olaylar sırasında sürekli oynaşma, öpüşme halindeyiz. Film izlerken bile kucağında ya da dibinde otururum

yaa tam bir romance maşallah size

Benim esim vardiyali calisiyor öglen 3 de gelince mesela disari cikiyoruz cocuklarla nere farketmiyo yeterki hava fena olmasin... yada yemek yapiyorum o icerde takiliyor .. veya cay fasli yapiyoruz veya tr kahvesi ... gece 11 de geldiginde bi kahve iceriz naptin sen naptin fln konusuruz... öyle yani

Maşallah ne güzel.:)

Ben internette görüp aaa suraya şu tatlıyı yemeye gidelim diyorum diyoruz, film izliyoruz, mesut süreyle ilişki testi var youtube da onu izliyoruz bazen birbirimize soruyoruz aynı soruları, bersber sudoku yada kare bulmaca çözüyoruz süreli internette heyecanlı oluyor zaman paylasmak isteyene yapılacak sey cok canım al bir tavla oturun oynayın

Çocuktan sonra çok değişti işler maalesef artık yeni bir iş düzeni var ve sadece günde 1 saat görebiliyorum öyle Bi dert kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…