Evde eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz

Allah uzun ömürler versin iki oğlum var akşamları eşimle sohbet etmeye bile vaktimiz olmuyor tam konuşacakken araya birtanesi giriyor birimiz birine diğerimiz öburune bakıyor :) her gece pert uyuyakaliyoruz haftasonları iple çekiyoruz boş vakti kalıp sıkanlara hayran kaldım bende sıkılmak istiyorumm.

Eşim telefonunu elinden düşürmez, film açarız bazen filmi yarıda bırakır videolara bakar sonra döner ne olmuştu der. Yemek kahvaltı masalarında da ağzını bıçak açmaz neredeyse. Bebekten fırsat buldukça ben de onunla konuşmaya çalışırdım eskiden ama ben de anlatmıyorum artık bebeğin aktiviteleri dışında bir şey. Çok sıkıcı bir çift olduk biz galiba :/ Zaten toparlanmaya çalıştığımız dönemdeydik ama yine değişen bir şey yok. Uyuyor telefonuyla ilgileniyor, çok bunaldım...

Valla sırf yan yana yatabilmek için aylarca L koltuk aradık.evin ikinci katına taşındık aşağıdaki L koltuk yukarıdaki odaya uymadı.aylarca gezmediğimiz mağaza kalmadı.sonunda bulduk

Hah şükür ki bulmuşsunuz güle güle kullanın L koltuk candır

2miz de çalışıyoruz.Allah bağışlarsa 33 aylık bir kızımız var.Kocam benden geç geliyor ben o gelene dek 2 çeşit yemek yapıyorum.O gelince beraber sofrayı kuruyoruz.Sonra o kızımızla ilgilenirken ben mutfağı toparlıyorum.Çay vb. hazırlığı yaparken kızımızla oynuyor, çamaşır toplama, katlama, yerleştirme işlerim varsa o aralara sıkıştırıyorum.Eşim çamaşırlar nereye nasıl konur bilemiyor.

Evi derli toplu tutmaya çalışıyoruz.Bulaşık ve çamaşır biriktirmiyoruz.Ütüyü haftalık yapıp 1 hf rahatız.

Genelde ben cumaları öğlen arası eve geçiyorum.Kız kreşteyken evi süpürüp siliyorum geri işe dönüyorum.Böylece haftasonu temizlik işim hafifliyor.

Kızımızı uyuttuktan sonra beraber çay kahve tv dizi film cips tatlı vb keyfi yapıyoruz.Sonra aynı koltukta buluşup sarılıp sırnaşıyoruz.Genelde çok yorgun oluyoruz ama sevişmeye de fırsat yaratıyoruz.

Bazı akşamlar oyun oynuyoruz.Jenga, puzzle gibi.Evde çok puzzle var, seviyoruz.

Birbirimize vakit ayırmak için telefonları bir kenara bırakıyoruz.Klişe ve kısa konuşmalar olsa bile gerçekten kendimizi veriyoruz.

Günler yalan dünyanın telaşıyla geçiyor.

İlk zamanlarda biz de sıkılma sorunları yaşadık ama 5 yıllık evliyiz evliliğin oturması yıllar alıyor çok şükür bugüne.

Artık birbirimizi iyi tanıyoruz ve neye ne tepki vereceğimizi biliyoruz.

Geciminizi kim sagliyor.gercektn boyle hayat varmi

İnsan beraber saçmalamayı istiyor tabi ama karşındakinin uyum sağlaması önemli

Bizde sohbet etme sıkıntısı da var maalesef onuda almam lazım monoton olmamak işin değişik şeyler bulup yapmakta fayda var fikir verdiğiniz için teşekkür ederim

birde masaj gecesi duzenliyorum artik cocuklar uyuduktan sonra bas basa vakit gecirme erkenden yatiyoruz o gun leptop tablet tlf yok sadece sohbet edip masaj yapıyoruz falan filan kesinlikle tavsiye ederim konu sahibesi
Mutlaka deniyeceğim bu zamana kadar yazılan mesajlar arasından en ilginç ve farklı olanı

Evet biliyorum çocukla işler değişiyor ama yine de çocuklarda olsa monoton olmak istemiyorum

İnsan beraber saçmalamayı istiyor tabi ama karşındakinin uyum sağlaması önemli
Evet kesinlikle . Uyum saglamasa bile kucumsemiyor ya da sacmalama ya demiyor.guluyor komik buluyor. Inanin stres atiyor insan. Hayatimda en rahat oldugum yer esimin yani. Baska hic kimse degil. Rabbim daim etsin.
Mesela elestiren soyle ol boyle ol diyenler olur begenmez elestirir. O da olabilirdi yani.

Benimkide maalesef öyle bir farkı işten gelince iş yerinde neler oluyor onları anlatır. En son telefonları yasaklamıştım eve gelince telefon yasak diye bir kaç gün iyi oldu sonra dayanamadı yine eline aldı

Aynen katılıyorum Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…