- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
- Konu Sahibi Gece_kusuuu
-
Valla sırf yan yana yatabilmek için aylarca L koltuk aradık.evin ikinci katına taşındık aşağıdaki L koltuk yukarıdaki odaya uymadı.aylarca gezmediğimiz mağaza kalmadı.sonunda bulduk
Geciminizi kim sagliyor.gercektn boyle hayat varmiYabancı dizi,film izliyoruz.
Beraber yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz.
İkimizd çalışmadığımız için çokça boş vaktimiz oluyor kimi zaman gece 3-4'lere kadar geziyoruz,lunapark sinema yemek falan. Öyle yani.
Var neden olmasın ki.Geciminizi kim sagliyor.gercektn boyle hayat varmi
Mutlulugunuz daim olsun cnmVar neden olmasın ki.
Babamın yanında çalışıyordum hamileyim çıktım,eşimde askere gidecek onunda kendi işiydi. Allaha şükür problem olmuyor.
Hepimizin canım inşallah.Mutlulugunuz daim olsun cnm
Sevişiyoz
Ohh maşallah :)Akşamları ben kocamın dizinde uyuyorum o dizi izliyor
Ava gidiyoruz balığa gidiyoruz
Bazen de beraber saatlerce sessizce denizi izliyoruz
Yaylada dağ yürüyüşleri yapıyoruz
İnsan beraber saçmalamayı istiyor tabi ama karşındakinin uyum sağlaması önemliTelefondan kelimelik oynuyoruz. Ben sakayla takilip konuscak gulcek eglencek bisiler buluyorum. Ama o da uyum sagliyor. Tv de yarisma profmgramlari izlemekten keyif aliyoruz.bazen film izliyoruz. Bazen de candy crush da yaris yapip gecemedigimiz yerlersw birbirimize yardimci oluyoruz. O gecince ben kusuyorum bir daha asla benle konusma diyorum kaciyorum. Arkamdan gelirse sakadan nazlaniyorum gelmezse gidip parmagimi kulagina sokmaya caliisyorum ya da huylandiriyorum. Seksi hareketler yapip ona yaklasip sobra opcekmis gibi yapip gidikliyorum.
Bazen ruj surup opmek istiyorum opunce kahkaha atiyorum surati komik oldu diye ama bunu artik yemiyor. Sigara odasina gittigindw yanina gidip bende sigara iccem diyorum. Kiziyor. Agzima goturme sakasi yapinca agzina vuurrum uyarmadi deme diyor. Vurmaya calisirken guluyorum vuramadi diye vurunca kusuyorum. Ahhh cok kotu vurdun ahhhh gorurrsun sen. Diyorun iceri gidip bi odaya saklaniyorum beni ariyor bulunca sanki saatlerdir orda oturmus psikopat gibi davraniyorum. Halime guluyor . Tabi bende guluyorum.
Kabusu oldum coktum tabi mahsustan yaptigimi biliyor. Hic kusmedim ciddi anlamda.
Yatarken bana masal anlat diyorum anlatmiyor zorlayinca sacmaliyor ama guzelmis gibi dinliyorum.
Yani yapabildcegimiz tum sacmaliklari galiba yapiyoruz.
Birbirinize bakip gulmemece oynuyorz o cok komik oluyor.
Boyle yani..
Teşekkür ederimÇok güzel bir konuya değinmişsiniz.
Bizde sohbet etme sıkıntısı da var maalesef onuda almam lazım monoton olmamak işin değişik şeyler bulup yapmakta fayda var fikir verdiğiniz için teşekkür ederimEşim işten gelir, çok erken kalktığı için uyur uyanınca yemek yeriz sonra televizyon izleriz genelde film seçer izleriz. Ortak hayallerimizi kurarız, sohbet eder, dertleşiriz. Bazen müzik açar klip çekeriz, şarkı söyleriz ben dans etmeyi beceremem kendi doğuştan yetenek bana öğretmeye çalışır veya taklit yaparız yani deşarj olmak adına saçmalarız :)) Bazen çıkar dışarda yemek yer birşeyler içeriz.
Her ne kadar farklı şeyler yapmaya çalışsak da ister istemez ilişkiler monotona bağlayabiliyor belli dönemlerde ne yazıkki o yüzden endişelenmeyin bir çoğumuz sizden :))
Mutlaka deniyeceğim bu zamana kadar yazılan mesajlar arasından en ilginç ve farklı olanıbirde masaj gecesi duzenliyorum artik cocuklar uyuduktan sonra bas basa vakit gecirme erkenden yatiyoruz o gun leptop tablet tlf yok sadece sohbet edip masaj yapıyoruz falan filankesinlikle tavsiye ederim konu sahibesi
Allah kolaylık versin gerçekten bu kadarda değilne kadar sıkıcı bir durum
Evet biliyorum çocukla işler değişiyor ama yine de çocuklarda olsa monoton olmak istemiyorumCocuklardan once ve sonrasi var:)
Oncesinde film, beraber kitap okuyup uzerine konusma, tavla tarzi oyunlar, gezmek, alisveris yapmak, balik tutma, piknik, evde yemek mutfak isleri hep beraber zaten:)
Cocuklardan snra biri onlara bakiyo digerimiz de yemek yapiyor:))) tabi bu isin esprisi ama en azndan dogumdan sonra duzen oturana kadar boyle....
Çocuk var maalesefçocuk yapın sıkıntınızı alır öncesinde ne yapıyorduk diye düşünür durursunuz. Şaka bir yana bu günlerinizi iyi değerlendirin bol bol film, kaliteli diziler izleyin kitap okuyun. Çıkın çıkın gezin, geç saat vs rahat rahat oooh.
Evet kesinlikle . Uyum saglamasa bile kucumsemiyor ya da sacmalama ya demiyor.guluyor komik buluyor. Inanin stres atiyor insan. Hayatimda en rahat oldugum yer esimin yani. Baska hic kimse degil. Rabbim daim etsin.İnsan beraber saçmalamayı istiyor tabi ama karşındakinin uyum sağlaması önemli
Benimkide maalesef öyle bir farkı işten gelince iş yerinde neler oluyor onları anlatır. En son telefonları yasaklamıştım eve gelince telefon yasak diye bir kaç gün iyi oldu sonra dayanamadı yine eline aldıEşim telefonunu elinden düşürmez, film açarız bazen filmi yarıda bırakır videolara bakar sonra döner ne olmuştu der. Yemek kahvaltı masalarında da ağzını bıçak açmaz neredeyse. Bebekten fırsat buldukça ben de onunla konuşmaya çalışırdım eskiden ama ben de anlatmıyorum artık bebeğin aktiviteleri dışında bir şey. Çok sıkıcı bir çift olduk biz galiba :/ Zaten toparlanmaya çalıştığımız dönemdeydik ama yine değişen bir şey yok. Uyuyor telefonuyla ilgileniyor, çok bunaldım...
Aynen katılıyorum Allah mutluluğunuzu daim etsin canımEvet kesinlikle . Uyum saglamasa bile kucumsemiyor ya da sacmalama ya demiyor.guluyor komik buluyor. Inanin stres atiyor insan. Hayatimda en rahat oldugum yer esimin yani. Baska hic kimse degil. Rabbim daim etsin.
Mesela elestiren soyle ol boyle ol diyenler olur begenmez elestirir. O da olabilirdi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?