Evde ha varlığım ha yokluğum.

Biz çocukken disari cikinca babamin bir elini ablam tutardi bir elini ben. Annem arkada bir basina kalirdi. Babam "anneniz yalniz kaldi, hadi biriniz onun elini tutun" derdi, annemin gözü önünde ablamla kavga ederdik "sen annemle kal/hayir sen" diye
Bir kere de annem babama sinirlenmis, bizi de üzme niyetiyle heralde "ben babanizla bosanacagim" demisti. O gün de ablamla saatlerce "sen annemle kal ben babamla" tartışmasi yapmistik :)))
Yaslar 30a geliyor- hala degisen birsey yok bizim tarafta
Konu sahibi bu baba iyi bir baba degil. Anlattığınız gibiyse kizinizi hastalik hastasi haline getirebilir, yillarca hastaligi bahane edip naz niyaz yapabilir. Benim oyle bir tanıdığım var mesela. Babasiyla kavga etti diye yagmurda disariya cikan,sonra hastalaninca babasi vicdan azabi cekti diye "oh olsun" modunda olup mutlu olan...
Ben sizin yerinizde olsam kutu oyunu alirdim o yasa da hitap eden. Aksamlari hem çocukla hem ailecek oynamis olurduk...

inşallah

Cocugunuzu alip evden ayrilin. Bosanmanin ciddiyetini anlasin.

Bizimkide pazar günü beni evde bırakıp kızıyla gezmeye çıkar bana sorma gereği bile duymuyor. Gel sende hava al diyen bile yok. Gerçekten ne olur kızımın psikolojisi nasıl etkilenir hiç bilmiyorum çocuk bu yaşta durup dururken ben hasta değilim dimi anne diye soruyor.

Bunu kendiside söylüyor mesela bu konıda kavga ettiğimizde bi kaç kere ağladı bende Kafam rahat bi şekilde oturmak düşünmeden yaşamak istiyorum ama bir saniye bile durduramıyorum kendimi falan diye bende o zaman dr a gidelim dedim bi kaç kere gittim senin hiç bişeyden haberim yok bende istemiyorum böyle olmayı falan dedi bende hiç bişey konuşmazsan haberim olmaz dedim üzülüyorum bi yandan ama benimde bi canım var sen herşeyin farkındaysan bişey yap o zaman. O istiyorki böyle yaşayıp gidelim ben giç konuşmayım alttan alayım.

Cocugunuzu alip evden ayrilin. Bosanmanin ciddiyetini anlasin.
Aslında bunu düşündüm ama gideceğim yer baba evi annem hasta ve ona bişeyleri yansıtıp üzmek istemiyorum boşanmak değil düzelsin istiyorum.

Sülalemizdeki her insan bu konuda hem fikir. İyi dayanıyorsun ben olsam orta yerimden çatlardım diyen çok oluyor. Ama nereye kadar dayanabilirim onu bilmiyorum.

Hasta olmasın da çocuğun bağışıklığı gelismesin.esiniz bile dışarıdan getirir;hastalık öyle birşey kış aylarında.
Zaten kızım öyle çok hasta olan bi çocuk değil sadece babası öyle sanıyor

Sizinde teklif beklemeniz garip geldi. İlla sende gel denmesine gerek yok ki takılın peşlerine gidin. Veya planı siz önceden yapın. Ailenizin yanına ziyaret amaçlı gidiyormuş gibi gidebilirsiniz. Eşinize de kendine gelmezsen bu evlilik yürümez mesajını çok net verin.

Aslında davranışları tutarsız sadece çocuk hasta olunca kendini kaybetti ve kendine gelemedi öncesinde sürekli benim anneliğimi överdi hakkını yiyemem şimdide över ama sorun benim anneliğim değil onun babalığı. Herşeyi abartan çocuğu görünce etrafındaki kimseyi görmeyen babalığı. Beni yalnızlaştıran babalığı.

Teklif değilki ben daha kahvaltı sofrasını toplarken bir bakıyorum çocuğu hazırlayıp biz biraz dolaşıp geliriz annesi diyor bana e bende gelseydim diyorum aman sen hazırlanana kadar biz geliriz zaten diyor. Bakalım vermeye çalışıyorum kavga ettik yine aynı sebepten iki gündür konuşmuyorum.

Bu erkeklerin hic ortasi yok ya hu.
Bizim ki de cocuk atesten yansa cocuk bu hastalanir modunda.

Dun gece 10 da aldim hastaneye goturdum kendisi isteydi.Aramak aklima bile gelmedi.

aramis bana niye haber vermedin diyo.versem sanki faydasi olacak.

Iki turlusude zor bilemedim

Kocanıza bağırasım geldi buradan bile
Ben olsam daralırdım

Yanlıs anlamayın ama böyle bir adama bir cocuk daha niye yaptınız

Esınız baya evhamlıysa bir doktora gitmenizi tavsiye ederim bu kadarı normal degıl cunku bir de size tavsiyem ikinci cocuk yapmayın cunku aynı benim arkadasımın esini anlattınız gitti bir de o bir cocuk daha yaptı hayatı cehenneme dondu

Eşinizin destek tedavi olması gerek,size yaşattıkların yanında kendide birçokşey yaşıyor onada üzüldüm ,lütfen siz sabredin ,ama ötesinde onunla bu konuyu konuşun...kendisinide farkında olmadan zora soktuğunu belirtin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…