Evde ha varlığım ha yokluğum.

Zaten böyle bi ortmda ikinci çocuğu düşünmem delilik olur

Sürekli anlatıyorum, annesi babası herkes söylüyor ama herşey sürekli başa sarıyor.

Bilmiyorum ama eşinizin yarısı kadar rahat olsa ben çok mutlu olurdum

Annesi sürekli sen haklısın kızım nolur alttan al geçer diyor Sizi kimseye muhtaç etmiyo bak herşeyinizi alır diyor bende bana sevgide lazım diyince oğluna senin ailen bitek kızından ibaret değil karınada zaman ayır diye sürekli tembihliyor ama bana çıkaramadığı sesi onlara çıkarıyor kadına bağırıp tersliyor. Bizim aramız gayet iyi diye Gerçekten bazen o kadar daralıyorumki kalk yürü avukata diyorum kendi kendime kızıma bakınca yapamıyorum. Eşimide seviyorum üzülüyorum böyle ömür boyu sürecek diye korkuyorum. Sürekli kendime telkinlerde bulunuyorum çocuk büyüsün düzelir diye.

Diyorum zaten bence doktora git diye gidecem merak etme diyip duruyor oda farkında bişeylerin ama icraat yok.

Sakınan göze çöp batar derler, böyle fazla dikkat edilen, aşırı abartılarak bakılan çocuklar daha fazla hasta oluyor, Allah korusun.

Bazi anneler de lohusa depresyonuna giriyor, ya da cocuga cok düskün olup esini ihmal ediyor
Yani sizde de bunu esiniz yapiyor, ben de azicik kiyisindan esiniz gibiydim lohusalik dönemim de
Kimseye güvenmezdim, bakim odadan odaya bile gecirirken törenle geciriyordum yürürken yüzüne rüzgar carpmasin diye
Yemege zorla cikarirdi esim cok cocuk durmuyor hosnut degil gibi bekiyor derdim
Mekan sabininin bakisi var bana, menüyü vermisti yok cocuk iyi degil gibi dedim adam cocuga bakti öyle duruyor anlayamadi
Kalkip gittik
Yani bunun gibi düzünelerce olay var bende de ama zamanla geciyor
Tabi siz yine de destek alin, ben zor atlatmistim
Hayir sana zor ama esine daha zor geliyordur empati yapiyorum
Sürekli bebegi düsünmek kisi icin iyi degil
Yardim alin, esinize karsi sabirli olmaya calisin
Tek kötü yani bu olsun gercekten hastalikta saglikta evlendik, bu dönemde siz de anlayisli olmaya calisin
Iliskide birinin bazen alttan almasi gerekiyor
Esiniz benim gibi azicik siyirdigina göre anlayisli olma sirasi sende demektir
Bu kisi sen de olabilirdin, esin bebegine cok düstün diye senden bosanmak istese ne hissederdin
Tekrar ediyorum destek alin, kisisel algilamayin bu durumu
Tez zamanda normale döner insallah

İnşallah Düzelir. Boşanmak veya benim sorunlarım bir yana artık kızım için üzülüyorum yavrum ne yapsa tedirgin özgür olsun istiyorum hata yapaın düşsün kalksın herşeyi kendi deneyimleyerek öğrensin ama babası sağolsun çocuğun hata yapmasına bile izin vermiyor. Çocuk bu Ya diyorum küçücük çocuktan yetişkin gibi davranmasını bekleyemezsin düşme koşma bağırma diyemezsinki tabiki bunları yaparak enerjisini atacak ama yok

Karşınıza alıp sakin fakat ciddi bi konuşma yapsanız işe yarar belki. Benim kuzenimin eşi kızının üzerine titriyordu. Çocuk düşse şimdi eşime ne diyeceğim derdine düşüyordu. Kuzenim eşiyle bi konuşma yaptı ve büyük gelişme oldu. Kuzenim eşine şunu söylemiş: "Sen benden çocuğuma bir şey olduğunda çocuğuma üzülme, endişe etme gibi duygularımı elimden alıyorsun. Bunu yapma! Annelik duygularımı köreltme. Ben çocuğum kafasını bi yere çarptığında ona üzülebileyim, şimdi nasıl hesap vereceğim diye düşünmeyim. Anneliğimi alma!" demiş. Bence etkili bir konuşma. Sonuç başarılı

Eşim de çok düşkündür oğlumuza, çok ilgilidir.
Hastalanınca, düşünce abartmaz, dışarı da çıkarız nadir olarak ama yine de sizinki çok kötü gibi gelmedi bana ya
Seviyor, bağırıp çağırmiyor en azından.

Benim esimde geçen gün oğluma, sen benim hayatımın yüzde 99.9 usun dedi, sonra da bana sarılmak istedi, yüzde 0.01 lik dilime ulaşılamıyor şuan da dedim, tribimi attım
Bence yaklaşımınızi değiştirin, kizmadan üzüldüğünü belli edin.

Hastalık konusunda bende eşiniz gibiyim, bir kere ağır ishal,kusma geçirdi, şimdi karnım ağrıyor dese bana titreme geliyor
Bir de niye kavga ediyorsunuz onu anlamadım.

Çok zor bir durum yani sizi düşünmüyor hiç

Üzgünüm ama eşinizin tedavi olması gerek.Bu takıntılı ruh hali, sürekli evham hali hiç iyi değil.Bu tip ebeveynler genelde çocuk büyüyünce çocuğun yerine her şeye karar verenler oluyor. Okuyacağı bölümden tutun da giydiği elbiseye kadar.

Bu kadarı fazla abartı ama...
Ben bu kadar olduğunu anlamadan yorum yapmıştım..
Size sormadan çıkmak ne demek
Çocuğa ne yapıyor ki ben hasta değilim dimi diye soruyor, üzüldüm şuan.

Bende hasta olduğunda çok üzülüyorum ama çocuğuma hastalıklar normal, herkes hasta olur diyorum sürekli de.
Eşiniz farklı bir boyuta geçmiş

Çocukla bu kadar yalnız kalmasını doğru bulmuyorum, tek ilgisinin çocukta olması hiç doğal değil. Eşini kaybeden ve aşırı korumacı olan insanlar belirli bir dönem bununyapabilir ama anneyi bırakıp çocukla sürekli uyutma, oynama vesilesi ile bu kadar ilgili olması hiç normal değil. Aklınıza kötü bir şey getirmek istemiyorum ama bir kamera vs gibi bir şey koysanız çocuk odasına ve salona. Siz o yokken bir kontrol etseniz. Sizi üzmek değil amacım ama böyle sürekli çocuklarla oynayan, anneyi unutan, en ufak bir şeyde sürekli suçlayan bir adam pedofil çıkmıştı. Çok ilgili bir babadır vs belki ama bu kadar ilgi normal değil. Sizi direk boşlaması, diyalog kurmaması. Takıntılı vs olabilir ama yine de hiç normal değil. İnşallah sadece takıntıdır.

Görmemisin çocuğu olmuş o misal hemen ikinciyi yapıştır bence bacim

Kesinlikle yanlış anlamayın ama uyarmak istedim. Siz paylaştığınız kadar biz bilebiliriz, insan hiç kondurmak da istemez ama daha önce duyduk böyle şeyler. Amacım sizi üzmek veya bulandırmak değil durumu.

Korkutacaksınız.
Sakındığın göze çöp batar. Deyin ki, böyle devam edersen bir şey olacak ve senin yüzünden olacak. Biraz olsun kendini engeller belki.
Aslında asıl çözüm ilaç kullanması bence. Okb’den başka bir şey değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…