Allah çocuklarını da kocanı da sana bağışlasın.iki tane çocuğun var o kadar vicdansız olamazlar herhalde kötü bi durumda.biz sadece yazılanlara göre yorum yapıyoruz yoksa herkes yaşadığını bilir
Amin inşallah canım benim çok allah cümlemizin ağız tadını bozmasın sağol eşimi seviyorum ama gel görki kayınvalide huysuz hep mal varlığı için evlendiğimi düşündü ama dediğim gibi evlenene kadar bilmiyordum nasıl hayatları olduğunu
Yoo değişmiyor işte
İstersen 10 tane doğur (eve doğurmak nasıl tabirse)
Boşanırsan evde hakkın yok
Ölürse 1/4 oranında hakkın var
Kaç çocuğun olursa olsun
Yoo değişmiyor işte
İstersen 10 tane doğur (eve doğurmak nasıl tabirse)
Boşanırsan evde hakkın yok
Ölürse 1/4 oranında hakkın var
Kaç çocuğun olursa olsun
Orasıda ayrı muamma
Çok çelişkili
Anne babanın mirasından cay paragöz değilim ben de
Kvnin evine gelince benim hakkım var mı? İki çocuk doğurdum de
Çocuklarını anne baba mirasından cayarken niye düşünmedin diye sorarlar adama
Sen oku yazdıklarını bence
Ayrıca açtığın konunun oraya buraya çekilecek yoruma açık bir tarafı yok.Sorduğun sorunun tek bir cevabı var.Onun için boşuna konumu saptırıyorsunuz edebiyatı yapma
Orasıda ayrı muamma
Çok çelişkili
Anne babanın mirasından cay paragöz değilim ben de
Kvnin evine gelince benim hakkım var mı? İki çocuk doğurdum de
Çocuklarını anne baba mirasından cayarken niye düşünmedin diye sorarlar adama
Sen oku yazdıklarını bence
Benim hakkım çocuklarımın hakkı nasıl söylediğim farketmez sonuçta o mal varlığı hepimizin ve evet ben paragöz değilim eşimde bu konunun üzerinde hep durur bana bir şey olursa herşeyim senin ama malesef ona olan sevgi ve saygımdan Sormaya çekindiğimden buraya sordum çünkü dediğim gibi kayınvalide huysuz,ya ilerde istemezse kanunen sıkıntı olurmu merak ettim etmez olsaymışım
Benim hakkım çocuklarımın hakkı nasıl söylediğim farketmez sonuçta o mal varlığı hepimizin ve evet ben paragöz değilim eşimde bu konunun üzerinde hep durur bana bir şey olursa herşeyim senin ama malesef ona olan sevgi ve saygımdan Sormaya çekindiğimden buraya sordum çünkü dediğim gibi kayınvalide huysuz,ya ilerde istemezse konunun sıkıntı olurmu merak ettim etmez olsaymışım