Ben bunlara inanmıyorum erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilecek. Yorulduğunda herkes birbirine yardım etmeye çalışmalı tabii ki ama benim kocam çamaşır yıkıyo,bulaşık yıkıyo yemek yapıyo falan ben bunlara inanmıyorum. Öyle olsa adam neden evlensin? Light olmak için mi? bu arada ben erkeğim sonradan bu erkek mi tartışmaları olmasın. Eşim bu siteye takılıyo bi bakıym dedim ama çoğu sallama bu laflarınızın. Forumun ortalarında biri yazmış kocam cam siler, halı silkeler diye. Böyle bir erkeklik mi var yaa! Karı-koca yer değiştirsin o zaman. Yardımlaşma olmalı ama iş birbirini kullanmaya gelince o zaman o evlilikten ne hayır gelir. Dayanamıyorum bu feminst yaklaşımlara ya! Objemiyiz neyiz anlamadım. Oh be rahatladım..
Ben bunlara inanmıyorum erkek erkekliğini kadın kadınlığını bilecek. Yorulduğunda herkes birbirine yardım etmeye çalışmalı tabii ki ama benim kocam çamaşır yıkıyo,bulaşık yıkıyo yemek yapıyo falan ben bunlara inanmıyorum. Öyle olsa adam neden evlensin? Light olmak için mi? bu arada ben erkeğim sonradan bu erkek mi tartışmaları olmasın. Eşim bu siteye takılıyo bi bakıym dedim ama çoğu sallama bu laflarınızın. Forumun ortalarında biri yazmış kocam cam siler, halı silkeler diye. Böyle bir erkeklik mi var yaa! Karı-koca yer değiştirsin o zaman. Yardımlaşma olmalı ama iş birbirini kullanmaya gelince o zaman o evlilikten ne hayır gelir. Dayanamıyorum bu feminst yaklaşımlara ya! Objemiyiz neyiz anlamadım. Oh be rahatladım..
Sok oldum :1shok:
Esine hayat arkadasina yardim etmekle light mi olunuyor yani? Ne kadar sacma yasakkelime
Siz belki inanmazsiniz ama ben bulasik yikayan ve yemek yapan erkek gördüm. Hatta haftasonu balkondan hali silken bir erkek bile gördüm.
Adam neden mi evleniyor? Esini sevdigi ve mutlu etmek istedigi icin.
Ama sizin yazinizda da belli oldugu gibi maalesef herkes o sebeplerden evlenmiyormus.
İşte modernliğiniz bu sizin, bulaşık-yemek-halı silkelemek benim eşimi mutlu edecekse ben hergün yaparım ama bu konu başlığını baştan sona okuyun ne demek istediğimi anlarsınız. Evde oturup kocasını kullanan kadınlarıda biliyorum ben. Neyse gideyim bu forumdan en iyisi. Allah yolunuzu açık etsin. feminen düşünen modern eşitliğin büyük savunucuları olmaktan başka birşey yapacağınızı zannetmiyorum.
bizim evdeki işbölümü aynen şöyledir:
eşimin yaptığı iş, işten gelince yan gelip yatmak ona göre en büyük iş
çok iş yaptığı için yoruluyo garibim sabahları çöp atmak bukadar
bütün iş benim başımdadır haa bide çalışıyorum yani düşünün halimi yatıncaya kadar ırgat gibi çalışıyom valla,oturamıyorum bi türlü........
Sırf evde ara sıra bana yardım etsin diye dökmediğim dil kalmadı, bazen güzellikle tatlı dille,bazen sitemle ...Ama ettiremedim ,,,eşimi bana yardım ettiremedim...İnatçı çıktı adamım:sm_cool:
Evdeki iş bölümümüz basittir o yüzden:
Beraber evi kirletiriz, ben temzilerim...
Beraber çamaşır kirletiriz, ben yıkar asarım...
Beraber acıkırız ,ben yemeğini yaparım , o da sofrada yemeğini bekler...cokacimcoook
Bu kadar basit bizim evdeki iş bölümümüz sırnaşık şey
Ama dışardaki işlere gelince de ben karışmam,ödenecek ,faturalar, borçlar... vs.vs..
Alışverişi de beraber yaparız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?