evde iş bölümü

benim eşim de evde yalnızsak(yani annem ya da kayınvalidem bebeğe bakmak için bizde değillerse)
evin bütün temizliğini yapabilir eşim-wc banyo ve mutfak hariç
o yaparken ben oturmam tabi:))beraber yaparız herşeyi
aperatif yemekler yapar-değişik makarna sosları hazırlar ama bulaşıkla arası yoktur
geçen gün açma börek için patlıcanlı börek harcı bile hazırladı:)))çok güzel oldu
bebeği o yıkar-yağlar-giydirir...ilaçlarını o takip eder...
ütü falan anlamaz hayatta,
balkonları o yıkar,mermerlerine kadar siler:))
eşim çok yardımcıdır,hakkını yiyemem...daha aklıma gelmeyen şeyler de var

Aslında öyle genel şunu o yapar bunu ben şeklinde değil bizim iş bölümümüz.
Ne zaman nasıl bir iş yapılacaksa şartlara göre paylaşırız bana elinden geldiğince
yardımcı olur eşim sağolsun. Evhanımıyım ama bazen yetişemediğim yerler olabiliyor
o da o zaman hemen yardımıma koşuyor. Tek yapamadığı şey ütü.

acayip bir iş bölümümüz vardır. kocamın kendi icadı.
toplayıp düzeltme bölümü benim, dağıtıp bozma bölümü onun görevi:roflol:.

Bencede delirme vakti geldi de geçiyor bile.:mymeka: Annesi öyle alıştırmış ki...Eziyetini ben çekiyorum senağlama şuan dahi eşim bişi istesin ben getirmem git kendin al derim ama kaynanam koşa koşa gider getirir.Suyunu bile çoğu zaman benden ister.Hatta beraber mutfakta olsak bile bi su versene der kaydirigubbakcemile
Düşün canım ya 1 hafta önce dvd aldık kurduk ama kutusu hala holün ortasında duruyor atılmayı bekliyor 1 haftadır.Bende inat ettim atmıyorumda söylemiyorum da...Söylesem biliyorum atacağız canım ne acelesi var diyecek.Ama o orda duruncada ben rahat edemiyorum batıyo bana.
Delireyim delireyim de nasıl delireyim bilmiyorum.laelaelaelaelae

annemi göndereyim size ben en iyisi bu olur...
maaşallah konusunda uzman oldu annecim...klava:
1haftaya mum...
benden garanti...........:lepi:

anaaaaaam dedem medem görmesin bu yazılanları.. :tomato:

gelir kocalarımızı tefe koyar Şeniz

benim eşim de hep der "ula benim babamlar bi vermişler ipi geri kalan nesil hepten bozuguz :roflol: " haklı valla eskilerden biri okusa bu sayfaları ne der acep :icecream:

anam napalım yeni nesil böyleyiz işte kaydirigubbakcemile

:dilcikar:

ya inanın kızlar burdaki yardımsever kocaları gördükçe benimkine karşı öfke duygularım bir hayli kabardı meğer benim ki ne düşüncesizmiş inanılmaz bi tip ya beni buldu nasıl bulduysa..sabah çoraplarını kıyafetlerini savurur gider hiç ama hiç bir işe yardım etmez ben çocukla alışverişe kadar ben yaparım yani evin ekmeğinden tutun herşeyini ben alırım o sadece çalışır hatta bi ara boştu o zaman da aynıydı hiç yardım yook.eve gelince bi de söylenir niye ev dağınınk niye yemek yapmadın niye şöyle niye böyle hatta gece çok geç geliyo işten bazen gezmeden beni uyandırıp hazır yemeği önüne getirtiyo resmen işkence gibi ve hamileyken de daha beterini yaptı

cok sukur her konuda cok yardimcidir.utuleri o yapar,copleri o atar,balkonu o yikar,salatayi o yapar .kesinliklle daginik bir tip degildir herseyi yerli yerinde duzgundur dolabinda. ben daha cok organize bir insandir.

bizim evde butun isleri ben yaparim.esi zaten cok yoruluyo disarda.ben aksama kadar evdeyim.adam eve gelince sunu yap bunu yap dersem ben ne ise yaricam zaman .garibim eve gelince dinlensin keyfine baksin.ama calisan kadinlari bilemem.

ben genellikle iş yaptırmam eşime sadece ben çocuğu uyuturken oda çay demler bide ev dağınıksa toplar o kadar.ama yardım istesem hiç itiraz etmez mutlaka yapar kolay kolayda istemem acil misafir gelirse çok işim olursa ancak öyle.
doğrumu bilmem ama kıyamıyorum kanımcaŞeniz

hafta ici ben kiyamam ona calisdigi icin cünkü ben evdeyim zaten ama nezaman yardima ihtiyacim olsa yada ne desem yapar saolsun hafta sonuda cok yardimci olur bana heleki misafirimiz gelcekse ama öyle belli bi is paylasimiz yok yani...
allah razi olsun ondan

belirli paylşımımız yok iş konusunda.. arkadaşlarında sölediği gibi misafir gelecekse elinden gelen herşeyi yapar çay yapar vs her konuda yardım eder...ev işlerine pek karışsın istemem zaten bir koyduğumu bir daha yerinde bulamam kendine göre değiştirir o yüzden pek karıştırmam açıkcası kendi giysilerini toplasın o yeter onuda yapıyor zaten sağolsun! iş yapmıyor demem bazen lavobaları bile temizler böle söliyim yani balkon yıkar halı yıkanacaksa yardım eder vs...

seni seviyorum bebeqimmmmm :)

yok ben istemmem evimin işi benimdir :1closedeyes:
adam sabah 7 ,akşam 8 çalışıcak bende ona iş yaptrıcam :sm_confused:
ufak tefek getir götürlerde yardım isterim eşyaların yerini değiştiriken çekmede yardım isterim
ama bi erkeğin ev süpürmesi toz alması vs bana tuhaf geliyo
bazı yakınlarım var eşelrine yaptırıyolar hiç hoş gözükmüyo

tabi beni ilgilenedirmez kimsenin hayatı :tomato:

:roflol::roflol:

eşim saolsun ev işi yapar:icecream:
balkon yıkar cam siler halı silkeler:lepi:
tabi bunu gören komşular benim her işi kocama yaptırdıgımı sanırbenneyaptımki
genelde salata yapar soframızı beraber kurarız
et yemekleri ve bazı speciallerini yapar saolsun:asigim:

eşim

çöp döker

bulaşık yıkar

cam siler

yemeğe yardım eder

evin temizliğinde o süpürür ben toz alırım

mısır patlatır

meyve tabağı hazırlar

bi de hergün işe gidip para kazanır:icecream::tomato:

tüüü sanaaa :roflol::tomato: adamı ey yola getirmişin hee yazık kısss

hangı ıs bolumu allasen..:uhm:
yanlızca benım gucumun yetmedıgı seylerı yapar ee oda mecburı..:dilcikar:
hanı bır seylerın yerı degısek bır seyler tasınacak vb..
arada bır balkona su doker bunu sevıyor nedense..:sm_confused:
ama hakkını da yemem..
eger hastaysam yerımden kaldırmaz benı..
tabıı yemegı dısardan soyler toplanan bulasıgıda oldugu gıbı mutfaga bırakır Allah razı olsun..delikafadulden

Esim kotu yapmayi birak kotude yapsa biseyler yapmak istedigini cabaladigini gorsem canima minnet edicem ama nerdeee duzeltmeyi toplamayi birak ben yaparim o arkasindan bozar nerde o anlayis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…