Evde kaliteli vakit geçirme!

Hatemsafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
538
735
53
36
Ev hanımı bayanlar neler yapıyorsunuz evde zaman nasıl geçiyor acaba? Kaliteli zaman nasıl geçirilir?

Kendinize bir hobi edinin. Enstrüman öğrenin, resim yapın vs. Bunun dışında kitap okuyun, film/dizi izleyin, oyun oynayın. DIY projeler var internette onlardan yapabilirsiniz. Elektronik aletlere ilginiz varsa onları öğrenip kendiniz tamir /yapım modifikasyon yapabilirsiniz. Ev içinde pek mantıklı değil ama tahtadan oyma eşyalar yapabilirsiniz. Zamanım olsa yapacaklarimdan bazıları bunlar. Bir de cam boyama çok güzel duruyor. Mozaik mi vitray mi deniliyordu. Kapı vs camları için onları yapabilirsiniz.

Evet çok fazla şey var aslında yapcak da kurs olmadan yapabilir miyim bunları

Ev hanımı değilim bu sıralar evdeyim

Dün balkonu derzledim

Deniz kabuğu takılar yaptım

Kitap tv film vs klasik

Yemek pasta börek deniyorum

Çocuk ile çeşitli etkinlik

Bir de arkadaş bulabilirseniz scrabble
Çocukla ne gibi etkinlikler yapıyorsun canım yemek pasta her zaman yapıyorum da.. deniz kabuğu takıları kendin için mi yapıyorsun?

Çocukla ne gibi etkinlikler yapıyorsun canım yemek pasta her zaman yapıyorum da.. deniz kabuğu takıları kendin için mi yapıyorsun?

Kendine yaptım çevreye yaptım

Hediye ettim

Çocukla her şey bu saydıklarımın hepsi artı boyama top oynama o ne isterse onu yapma

Ya da işleri ona yıkma

Kendine yaptım çevreye yaptım

Hediye ettim

Çocukla her şey bu saydıklarımın hepsi artı boyama top oynama o ne isterse onu yapma

Ya da işleri ona yıkma
Evet canım bizde çok şey yapıyoruz oglumla ama cocugun arkadaşları var mı tek anneyle babayla olmuyor üç yaşında oğlum yanımda her zaman o da sıkılıyor hep benimle oynamaktan arada bi arkadaşlarla görüşüyoruz çocukları var ama yetmiyor

Ev hanimi degilim ama cocugum oldugundan bir sureligine evdeyim, butun gunum temizlikle ve cocukla ilgilenerek geciyor. Bos buldugum zamanlarda da kitap okuyorum

Ev hanimi degilim ama cocugum oldugundan bir sureligine evdeyim, butun gunum temizlikle ve cocukla ilgilenerek geciyor. Bos buldugum zamanlarda da kitap okuyorum
Bende çok istiyorum eskiden çok kitap okurdum ama şimdi okuyamiyorum ev işi ve çocukla ilgilenin ce gün bitiyo sakin kafayla okumak lazım oğlumu uyutunca da uyuyorum bende yoruluyorum

Benimki büyük 7 yaşında

Akşamüstü sitenin bahçesinde

Şimdi girdi içeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…