Evde kaliteli vakit geçirme!

Bunu geçici olarak evde olan izinli çalışan kadınlara soracaksın, listeleri var okunacaklar, izlenecekler, boyama cdleri, dikiş yapanı biliyorum ya üç ay doğum izninde terzi olmuştu kız

Ben de bu ara çalışmıyorum, kitap, freelance tercüme (arada), örgü, kanaviçe ile geçiyor benim zamanım. Yüksek lisans hayalim için okuma yapıyorum arada normal kitaplara ek olarak. Bir de pasta yapmaya başladım, çiçeklerim var onlarla ilgileniyorum, sebze ekmeye çalışıyorum saksılarıma, ayriyeten İspanyolca öğrenmeye başladım. Benim böyle geçiyor :)

Çok güzel baya bi yoğun geçiyor zaman maşallah:)

Bunu geçici olarak evde olan izinli çalışan kadınlara soracaksın, listeleri var okunacaklar, izlenecekler, boyama cdleri, dikiş yapanı biliyorum ya üç ay doğum izninde terzi olmuştu kız
Evet çalışanlar genelde daha fazla şey yapiyo gerçekten:)

Çocuk var mıydı acaba hayalim aslında bi kutuphanem olsun çok okumayı bende çok istiyorum kafam inşallah daha rahat olur da istediklerimi yaparım

Evim ile ilgili ne varsa hobi olarak yapmaya çalışıyorum akrilik boyalarım vs vardı cam şişe boyamaları yapıyorum temizlik yemek derken eşim geliyor kahve içmeye arkadaşlarımızla buluşmaya çıkıyoruz ya da yabancı dizi izliyoruz daha dün duvarıma ekteki sticerları yapıştırmakla uğraştım mesela:) benimde hiç komşum falan yok 1 ay sonra iş aramaya başlıcam :)

Güzel olmuş canım eline sağlık benim anlayışsız bi kocam var belki bu yüzden çok daraliyorum sosyal medyaya whatsaba herşeye karşı evde oturayim çocuğuma bakayım arada bi dışarı çıkalım ailesiyle ailemle görüşelim tamam yeterli mi tabiki değil bi yere gidelim deyince hergün gidelim desem gidersin diyo

Ben daha 6 aylık evliyim başakşehirde oturuyorum burda komşuluk zor her sitede 50 daire herkes herkese yabancı gibi bi komşu bulsam iyi olurdu bazen diyorum sonra yok ya dertsiz başıma dert açarım diyip komşunun hayırlısını diliyorum:) ismek kursları falan var oralara gidebilmek için bu ara sürücü kursu arayışındayım eşim öteliyor gibi o yüzden tatile gidip geleceğiz inşallah sonra biraz çalışırım.ama diy projeleri hakkında bi çok video var gerçekten çok güzel şeyler çıkabiliyor öneririm çiçeklerle ilgiliysen onlarla ilgilenmek huzur verebilir

Sticker harika! Nerden aldınız? Bundan almak istiyorum fazla ülke gezmedim ama geldiklerinde okla foto ekleyeceğim. Kadife gibi mi? Parlak kuşe gibi mi?

Aliexpress'ten sipariş verdim parlak kuşe gibi. Türkiyede aynısını 150 tl dediler bende yurtdışından 7 dolara sipariş verdim

Nerden aldınız bu stikırları bayıldım

Aliexpress'ten sipariş verdim parlak kuşe gibi. Türkiyede aynısını 150 tl dediler bende yurtdışından 7 dolara sipariş verdim
Teşekkürler, birazcık geç geliyor ama 150 lira çok. Hazır şablon mu, tek tek yapışmalı mı? Beş tane ok çıkacağım fotoğraflı iyice çorba olmaz inş duvar

Çocuk var mıydı acaba hayalim aslında bi kutuphanem olsun çok okumayı bende çok istiyorum kafam inşallah daha rahat olur da istediklerimi yaparım

Benim üniversiteden önce küçük bir kitaplığım vardı, üniversiteden itibaren güzel bir kitaplık kurdum, öğrenciyken param daha çok olsaydı çoğunu toptan alırdım. Eğer böyle bir hayaliniz varsa kitap sitelerinde güzel okuma listeleri oluyor, oralardan liste çıkarın, toptan alın, evde bir de okuma köşesi yapın, muazzam olur :)

Kitap okumayı seviyorum ama kafam rahat olmadığı için yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…