Beşe oyleyim canım ev hiç bana göre değil ama eşim anlamıyor çalışmamı istemiyo maddiyat iyi olsa belki çok şey yaparım ama şu an o da yok evdeyim genelde :/Ev hanimligi zor. Hic bana gore degilmis onu anladim. Sevmedigim seyler bir arada
:)) çok güzel ama ben böyle yaşamak istemiyorum yael isi yapiyorum kitap okuyorum yemek yapiyorum misafirim oluyor gezmeye gidiyorum oyle geciyor :)
Evet herkesin ilgi alanı farklıdır dediğin gibi bende o yüzden yazdım neler yapınca mutlu olursunuz bende biseyler yapmak istiyorum çünkü farklı şeyler ama maddi durum yok konu komşu da uygun değil ya cevremi degistirmem lazım böyle mutlu değilim çünküHerkesin kaliteli anlayışı farklıdır. Neler yapmaktan hoşlanırsınız bilmiyoruz. Annem mesela, asla tv izlerken bile boş oturmaz, ya ahşap boyama yapar ya dantel örer ya kumaş boyar ya takı yapar. Kayınvalidem de asla boş oturmaz ya börek sarar ya değişik bir kurabiye dener. Bense bunların hiçbirinden zevk almam, yok kursa git yok hobi edin hiç bana göre değil. Ev işi yapmak, yeme-içme için uğraşmak da bana günümün boş geçtiğini hissettiriyor. Ya gezmem lazım ya dizi-film izlemem ya kitap okumam veya bir şeyler araştırmam.
sen nasil istiyorsun :):)) çok güzel ama ben böyle yaşamak istemiyorum ya
Bilmiyorummmmsen nasil istiyorsun :)
Ev hanımı bayanlar neler yapıyorsunuz evde zaman nasıl geçiyor acaba? Kaliteli zaman nasıl geçirilir?
Evet insanı boğuyor demi bi süre sonra bende adam akıllı bi is istiyorum ama bulamıyorum memurluk da çok zorBen var ya iyi ki ev hanımı değilim.
Bombos gibi geçirirdim günlerimi kesin.
Evde geçen tatillerimden belli yani kitap, dizi, film, belgesel..
Ne kadar güzel okumak gerçekten insanı bambaşka dünyalara götürüyor ama kafanın rahat olması lazım dolu kafayla da okusan da anlamiyosun kiEv hanımı değilim ama hafta sonları evdeyim. Çok nadir çıkarım hafta sonları, C.tesi pazar ve ev işlerini bitiririm, Pazar günü eşim en az öğlene kadar uyur, en geç 8 de okuma odamda oluyorum, çayımı alıp iki saat kadar kitap okuyup sonra defterimi alıyorum önüme, içimden ne gelirse yazıyorum. Bu arada saat 11 civarı oluyor arada kk ya takılıyorum sonra izlemek istediğim en az bir belgeseli izleyip notlar alıyorum, bu hafta Bahriye Üçok ile ilgili bir belgesel izledim netten. Saat 1 gibi eşim kalkar kahvaltı faslından sonra dışarı çıkar arkadaşlarıyla buluşmak için. Bir iki çeşit yemek yapıp en son yıkanacak nevresimleri makinaya attıktan sonra tekrar okuma odama gidip kitabıma devam ederim, koltukta hafif bir şekerleme de yaptığım zaman o gün çok tatlı geçmiştir. Akşam 8 gibi gelir eşim yemekten sonra birlikte film izleriz, kaliteli zaman benim için okuma odamda geçen zaman
Ne kadar güzel okumak gerçekten insanı bambaşka dünyalara götürüyor ama kafanın rahat olması lazım dolu kafayla da okusan da anlamiyosun ki
Benimde aklıma bi sürü şey geliyo okuma hevesim gidiyor sonra hangi kitapları okuyosunBen kafamı boşaltmak için okuyorum
Kitaba başladığım an tüm sorunlar siliniyor kafamdan
Bir nevi terapi benim için, beynimi, ruhumu dinlendiriyorum
Ayy cok guzel bir cevap bayildim dogrusu:)) Banada bu soru sorulsa bende"bilmiyorum " derdim:))Bilmiyorummmm
Evet çalışmak insana iyi geliyor kesinlikle insan yoruluyor akşam da yatıyor erkenden çok evde durmak iyi değil inşallah hayırlı kapılar acar Allahım.bizlereAyy cok guzel bir cevap bayildim dogrusu:)) Banada bu soru sorulsa bende"bilmiyorum " derdim:))
Bende uzun bir calisma suresinden sonra evde oturuyorum. Yaptigim cok sey var ama hala yeterli degil ve cok sikiliyorum bazen(
Ağır kitaplar yerine basit best seller tarzı şeyler dene. Yarım saatlik fırsatın bile olsa okunuyor onlar aşırı bir konsantrasyon istemiyorlar. Okuma alışkanlığını diri tutmak önemli yoksa kaybediyor insan. Kafan ciddi kitap götürmeyince de bunları okumak en kolayı alışverişkolik serisi var mesela hem deli eğlenceli hem de kafa yormuyorBende çok istiyorum eskiden çok kitap okurdum ama şimdi okuyamiyorum ev işi ve çocukla ilgilenin ce gün bitiyo sakin kafayla okumak lazım oğlumu uyutunca da uyuyorum bende yoruluyorum
Nerden bulabilirim söylediğin kitapları kütüphanede var midirAğır kitaplar yerine basit best seller tarzı şeyler dene. Yarım saatlik fırsatın bile olsa okunuyor onlar aşırı bir konsantrasyon istemiyorlar. Okuma alışkanlığını diri tutmak önemli yoksa kaybediyor insan. Kafan ciddi kitap götürmeyince de bunları okumak en kolayı alışverişkolik serisi var mesela hem deli eğlenceli hem de kafa yormuyor
Bilemiyorum olmadı ikinci el kitap satan yerlere bakın internetten satış yapan sahaflar da var çok ucuza alırsın. Agatha christie de okuyabilirsiniz polisiye seviyorsanız. Bi lokmada yutuluyor[/QUOTE]Nerden bulabilirim söylediğin kitapları kütüphanede var midir
Benimde aklıma bi sürü şey geliyo okuma hevesim gidiyor sonra hangi kitapları okuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?