Evde kaliteli vakit geçirme!

Yorumlari okudum hepsi kitap paydasinda birlesiyo eskiden okurdum ben de simdi kapak acmiyorum
Yogun bi isim var aksamlari genellikle dinleniyorum haftasonum da temizlik yapmayla geciyor disari cikiyoruz falan yani suan icin dinlenecek vakit benim icin en kaliteli vakittir :))

Ev işlerinden nefret ettiğim için hep evin dış ihtiyaçlarına yönelmiştim küçükken de. Büyüdüm evlendim hala aynıydı.
Şimdi çocuklar var, eve tıkıldım resmen.

Ama şimdi kararlıyım, sevmeye çalışacağın evde olduğum süreleri.

kitap film dizi klasik yazılmış.
Bir de dikiş öğrenmeye çalışacağım kendi kendime bakalım.
Evde yoga videolarını deniyorum ama sanırım onun için biraz ders almam gerekecek.

Selam kızlar ben de ev hanımıyım ve Almanya'da oturuyorum,hiç arkadaşım komşum yok.Bütün gün evdeyim yani anlayacağınız.
Sabahtan kahvaltı toplama temizlik,çamaşırlar derken öğlen olur sonra yemek telaşı başlar.
Bütün işlerim bitince balkonda çiçeklerimle vakit geçiririm Sonra biraz koşu yada yürüyüş yaparım,internetten film izlerim vs.Birde evde yabancı dil çalışıyorum.Hergün düzenli Almanca kitap okur film izler ve bilmediğim yabancı kelimeleri defterime kaydeder ordan tekrar yaparım.

Evet is olunca bide çocuk varsa kitap nasıl okuyasin çok zor canım çok bi kaç saat uyuman lazım o da mümkün değil:)

Ben bunalıma giriyorum evdeyim kimse yok diye kvler var ama çok yıldızımız barismadigi için batiyolar bana onlarla vakit geçirince sıkılıyorum şimdi yoklar daha kötü gidecek kimse yok bi annem var bi de parka filan gidiyoruz ama yeterli gelmiyor iyi odaklaniyosun ümitli biri olmana sevindim ben ümitsiz vakayim sanırım

maddi imkanım olsa çok farklı şeyler yapicam belki oğlumu krese gonderirim kendim kurslara katılırım bi şekilde zaman geçer diye dusunuyorum ama su an evdeyim komşu yok arkadaş yok çok bunaliyorum bu yüzden is hayatı daha iyi kesinlikle

DIY projeleri nedir acaba, biraz bilgi verebilir misiniz

sabah 7 de evden çıkıp akşam 7 de eve geliyorum
uçup giden zamanıma yanıyorum napıyım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…