Hem maaş getirsin
hem eve temizlikçi çağırmasın temizliği kendi yapsın
Hem eve gelince yemeğim hazır olsun
He. Çocuk baksın ücretsiz izin almasın düşüncesi bunlar
Bu bolluk hiç bir yerde yok diye istiyorlar zaten
Baştan midem bulanıyor böyle yaklaşanlardan
Ben bu şekilde evlenmiş öğretmen arkadaşlarımı görüyorum
Sonuç ortada
akşam beşte okuldan çıktığına inanmayan kayınvalideler
sen iş mi yapıyorsun ki yoruldum diyorsun diyen öküz kocalar
Akşama içli köfte istiyorum diye arayan başka tür hanzolar
O yüzden evlenirken kılı kırk yarmak gerekiyor
OlabilirDenemeye devam etmek gerek bu konular genelde boyle olmayinca olmuyor demek bir cozun degil bence mantik acisindan bakmak gerek biraz daha
Bu arada bende evli filan degilim.sadece genel olarak soyluyorum erkekler artik biriyle olayim diye bi ugras caba icinde degiller bazi erkekler kendisine yakin davranan kisiyi secebiliyor bazisi ise avfi oluyor kisiden kisiye degisen bi konu bu ama tanisma yolunu acmak iyidir evlilik odakli dusunmek hayal kirikligi yasatabilir
Allah sizi mutlu etsin insallah27 yaşındayım daha yeni nişanlandım haziranda düğünüm var.Hiçte evde kalmış değilim kısmet bu işler.Evlenmek için evlenecek olsak herkes herkesle evlenir ama önemli olan mutlu olacağın bir insanla ömür paylaşmak bu kadar takılmayın.
Allah sizi daha da mutlu eder insallah. Hayırlısını diliyorum ben deYapmayın Allah aşkına...nasip kısmet...evli olmamak bir buhran sebebi olmasın sizin için.gezin tozun...hayatınızı yaşayın.zannediyor musunuz ki tüm evliler mutlu çocuklu.ben 32 yaşında evlendim.5 senedir evliyim.cok da mutluyum ama evlilik zor 27 yaşında evlenmedigim için şanslı hissediyorum:))))
Küçük bi yerde yaşıyorum evet. Görüşüyorum ama olmayınca olmuyorAh evet biri daha demiş biz Karadenizliler artık geç evleniyoruz ve dediğim gibi özellikle geç evlen baskısı var bizde de. Ozellikle annem ve babam tarafından. Ama illaki Karadenizli olsun lafı var bizde de. :)
Hocam küçük bir yerde mi yasiyorsunuz bir de onu sorayım. Dedigim gibi yine de siz aileniz arkadaşlarınız tavsiye ettikleri ile görüşün. Biri olur. Bir de yaş konusunda da esnek olun. İyi insan olsun gerisi gelir.
Haklıısnız cok teşekkür ederimBen de 27 yaşıma yeni girdim ablam 32 yaşında o da evlenmedi bu yaz nereye tatile gideli mi konuşuyoruz evlilik çokta matah bir şey değil kuzenim yeni boşanıyor kocasından dayak yediği için Allah'tan hayırlısını iste evlenmiş olmak için evlenme sakın millet ne derse desin he he de geç kafanı takma 3 günlük dünyada yarına çıkacağımız belli değilken.
Ben kafama cok takmıyorum ama etrafımdakiler bu bir eksiklikmiş gibi konusunca insan ister istemez üzülüyor.25 yaşımda evlendim şuan 26’yım. Kızların evde kaldım diye ağlamaları o kadar saçma geliyor ki. Ki sdviyorum eşimi mutluyum da. Ama bu demek değildir ki kızlar hemen evlenmeli “yuvasını” kurmalı. Sanki sokakta yaşıyoruz bekarken.
Sırf meslek için evlenmek isteyen insandan anında soğurum zAtenOnlar çok yüzeysel bakıyorlar demek ki.
Güzellik kişiye göredir, tüm birliktelikler güzellik kıstaslı olmuyor.
Ayrıca her güzel, iyi meslek sahibi kız evli değil.Böyle kızlar hemen evlenir diye bir dünya yok.
Veya ben 31 yaşıma kadar görmedim.
Bu arada sırf mesleğiniz için sizinle evlenmek isteyen kişilerden uzak durun.
Onlar sizi hem eve para getirir hem öğretmen yarım gün çalışır ev işlerini de yapar diye görür.
Bazı erkekler tam şark kurnazı..
Bazı kişilerin öğretmen kadınlar çok tercih edilir demeleri bu yüzden.
Hem para getirsin hem ev işi yapsın, bende eve gelip tv karşısına geçip göbeğimi kaşıyayım.
Oldu paşam, bir sen zekisin (!) zaten..
Cok sagolunEvlenip napican. Sanki evlenenler cok mu mutlu. Ben bekarligi seviyorum modunda gez. Eger kismetim cikmiyor modunda gezersen, istedigini uzuldugunu anlarlarsa daha cok ustune giderler. Evlenip de tek kisilik hayatlarina devam eden mutsuz olan ne kadar cok kisi var. Hayirlisini iste
Ya aslında o sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum. Dediğim gibi çevrem bu kadar üstüme gelmese cok da kafama takmıyorumOnce kendi icinde su soruya cevap ver, gercekten evlenmek mi istiyorsun, yoksa cevrende herkes evlendiginden geride kalmis gibi hissettigin icin mi evlenmek istiyorsun:)
Derdim sadece evlenmek değil. Üstüme gelmelerinden, ailemin , arkadaşlarımın sürekli bu konuları acıyor olmaları Canımı sıkıyor sanki bir eksiğim varmıs gibi düşünmeye başlıyorum o zamanEvli bir kadın olmaktan daha önemli vasıflarınız yok mu öğretmen hanım?
İnsallah allah razı olsunben de eşimle 27 yaşında tanıştım ve 29 yaşında evlendim
iyiki de bu yaşta evlenmişim diyorum iyiki daha erken evlenmemişim
mutsuz muyum hayır ama evlilikle gelen sorumluluklar bazı şeyleri geri plana atmana sebep oluyor
ben evlenene kadar gezdim tozdum eğlendim yedim içtim bekarlığın tadını çıkardım o yüzden evlendiğimde hiçbir şey içimde kalmamıştı
yaşınız çok geç değil evlilik için nasibiniz bi yerde sizi bulacaktır
Tamam iste, cok da can atmiyorsun evlilik icin:) Etrafinda kim evlenirse evlensin, sen kendi keyfine duzenine bak. Sen fink fink gezerken millet hamilelik, bakici, kres, kp, kv dertleriyle ugrasacak, bence bardagin dolu tarafi daha guzel:)Ya aslında o sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum. Dediğim gibi çevrem bu kadar üstüme gelmese cok da kafama takmıyorum
EstağfirullahOww sen bizi topraga gömdün o zaman
Küçük bi yerde yaşıyorum evet. Görüşüyorum ama olmayınca olmuyor
Allah razı olsun cok sagolun insallahBende 26 yasindayim bu sene evlendim.
1 yas var aramizda, bence benim icin evlilikte, en ideal yas 26'dan 30 a kadar olan yaş. Hem 35 te evlensen ne olmus. Onemli olan hayirli, biriyle evlenmekk.
Evlenmek icin evlenmek olur mu hic ! Ailende yani sanki hadi evlencem diyince ertesi gunu hemen nikah mi kiyilior. Hem Rabbim ne zaman yazdiysa o zaman olur önune mi gecilirmis.
Sen icini ferah tut ve zamanini bekle emin ol, hic ummadigin anda ummadigin sekilde guzellikler gelıyor zaten ayagina, sabrin sonu selamettir
Haklısınız çok teşekkür ederimTamam iste, cok da can atmiyorsun evlilik icin:) Etrafinda kim evlenirse evlensin, sen kendi keyfine duzenine bak. Sen fink fink gezerken millet hamilelik, bakici, kres, kp, kv dertleriyle ugrasacak, bence bardagin dolu tarafi daha guzel:)
Nasip artık bu isler. Cok sagolunHocam evet küçük yerde yaşadığınız için oralarda herkes daha erken evleniyor. Ankara'da yaşıyorum öyle bir durum yok dediğim gibi bir de bekâr çok insan oldukca diğer insanların da gözleri alışıyor.
Hocam siz hazır değilseniz acele etmeyin. Rahat bırakin kasmayin, çok düşünmeyin. Olur elbet biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?