Evde kalmış muamelesi görüyorum..

Gerçekten kılı kırk yarmak lazım..
Bu nasıl bir hadsizliktir, öğretmenlik öyle basit bir iş değil.
Saatlerce kaç tane çocukla uğraşıyorsun, ayakta ders anlatıyorsun bir de eve gelip kocaya hizmet mi edeceksin?!
Maalesef bunu yapanlar mevcut, kocaya hizmet ediyorlar sonra adamlar da yüzsüzlük yapıyor.
Bu yüzden hep derim, olmayanda da vardır bir hayır.
Böyle bir evlilikte resmen modern köle gibi çalışacaksın.
Umarım arkadaşınız bu duruma tepki gösterir, çocuğu var mı bilmiyorum ama eğer çocuğu da olursa çok zorlanır.
Önce bu yargıyı hemcinslerimiz yıkmalı, kadınları meta olarak gören erkeklere cephe almalılar.
Kadınlar sırf evlenmek için her şeyi kabul etmemeli.
İçli köfte isteyen erkek de gitsin bir kebapçı da yesin valla, bu ne pişkinlik pes..

Olabilir

Allah sizi mutlu etsin insallah

Allah sizi daha da mutlu eder insallah. Hayırlısını diliyorum ben de

Bende 26 yasindayim bu sene evlendim.
1 yas var aramizda, bence benim icin evlilikte, en ideal yas 26'dan 30 a kadar olan yaş. Hem 35 te evlensen ne olmus. Onemli olan hayirli, biriyle evlenmekk.
Evlenmek icin evlenmek olur mu hic ! Ailende yani sanki hadi evlencem diyince ertesi gunu hemen nikah mi kiyilior. Hem Rabbim ne zaman yazdiysa o zaman olur önune mi gecilirmis.
Sen icini ferah tut ve zamanini bekle emin ol, hic ummadigin anda ummadigin sekilde guzellikler gelıyor zaten ayagina, sabrin sonu selamettir

Küçük bi yerde yaşıyorum evet. Görüşüyorum ama olmayınca olmuyor

Haklıısnız cok teşekkür ederim

Ben kafama cok takmıyorum ama etrafımdakiler bu bir eksiklikmiş gibi konusunca insan ister istemez üzülüyor.

Sırf meslek için evlenmek isteyen insandan anında soğurum zAten

Reactions: 000
Cok sagolun

Once kendi icinde su soruya cevap ver, gercekten evlenmek mi istiyorsun, yoksa cevrende herkes evlendiginden geride kalmis gibi hissettigin icin mi evlenmek istiyorsun:)
Ya aslında o sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum. Dediğim gibi çevrem bu kadar üstüme gelmese cok da kafama takmıyorum

Evli bir kadın olmaktan daha önemli vasıflarınız yok mu öğretmen hanım?
Derdim sadece evlenmek değil. Üstüme gelmelerinden, ailemin , arkadaşlarımın sürekli bu konuları acıyor olmaları Canımı sıkıyor sanki bir eksiğim varmıs gibi düşünmeye başlıyorum o zaman

İnsallah allah razı olsun

Ya aslında o sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum. Dediğim gibi çevrem bu kadar üstüme gelmese cok da kafama takmıyorum
Tamam iste, cok da can atmiyorsun evlilik icin:) Etrafinda kim evlenirse evlensin, sen kendi keyfine duzenine bak. Sen fink fink gezerken millet hamilelik, bakici, kres, kp, kv dertleriyle ugrasacak, bence bardagin dolu tarafi daha guzel:)

Küçük bi yerde yaşıyorum evet. Görüşüyorum ama olmayınca olmuyor

Hocam evet küçük yerde yaşadığınız için oralarda herkes daha erken evleniyor. Ankara'da yaşıyorum öyle bir durum yok dediğim gibi bir de bekâr çok insan oldukca diğer insanların da gözleri alışıyor.
Hocam siz hazır değilseniz acele etmeyin. Rahat bırakin kasmayin, çok düşünmeyin. Olur elbet biri.

Allah razı olsun cok sagolun insallah

Tamam iste, cok da can atmiyorsun evlilik icin:) Etrafinda kim evlenirse evlensin, sen kendi keyfine duzenine bak. Sen fink fink gezerken millet hamilelik, bakici, kres, kp, kv dertleriyle ugrasacak, bence bardagin dolu tarafi daha guzel:)
Haklısınız çok teşekkür ederim

Nasip artık bu isler. Cok sagolun

çok saçma ama ister istemez çevreden etkileniyor insan
etrafınızdaki insanlar 30-35 lerinde kendi ayakları üzerinde duran, belirli bir eğtim ve kariyer basamaklarını tırmanmış kişiler olsaydı bukadar hissettmezdiniz baskıyı
çok kafaya takmayın, mutsuz sağlıksız bir evlilik yapacağınıza biraz bekleyin ve huzuru buldugunuz biriyşe evlenin derim ben

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…