Aynen öylelerBu kişiler tim kardesim...resmen gec kalmissin deme timleri .
Evlenince bebege gec kaldin..bebek olunca 2.ye geç kaldin...boyleeeee uzar gider...hic takilma
Canım güldürdün beni yaşın gencecik ne güzel mesleğin de var gül gibi adamlar bulursun :) Benim iki tane görümcem var biri 37 diğeri 36 yaşında ve henüz evli değiller onlar ne yapsın acaba :))Yaşım cok geçmiş gibi geliyor bana
Yasin bi önemi yok seni güzel sevecek adamı bekle tabiki isteyen biri olursa araştırın soruşturun tanıyınEvet yanlış bir evlilik yapmaktan da cok korkuyorum
Ben de hic sormam. Yeni evli arkadasım dün bana cocuk ne zaman cocuk diye soruyorlar dedi. Ben bi kere bile sormadım etrafımdakilere. Biliyorum ki insanlar üzülüyorYa ben bu insanları gerçekten anlamıyorum
Bugüne kadar hiçbir arkadaşıma ne zaman evleniyorsun bakalım diye sormadım
Hiçbir evliye (15 yıllık evli arkadaşlarım dahil) çocuk ne zaman diye sormadım
İlkini doğurana ikinci ne zaman demedim
İkinciye üçüncü, üçüncüye dördüncü ohoo bunun sonu yok ki! Millet boş boş konuşuyor, insanları kırıyor istemeden de olsa. Aslında verilecek tek bir cevap var SANA NE!!?
Gencecik bir kadınsın. Ne güzel meslek de yapmışsın kendine. Sağlığın yerinde, önünde uzun yıllar var. Boş boş şeylere üzülüp de insanların lafıyla kendini dolduruşa getirme. Yaşının tadını çıkar.
Ve son olarak: biz evlendik de nooldu?
Annem hep öyle de babam da söyleyince daha çok üzülmeye başladımOkumuş, belli bir eğitimden geçmiş insanların böyle düşünmesi çok vahim. Ama sizi de anlıyorum, aileniz beyninizi yiyor belli ki. He deyin geçin. Hiçbir şeye geç kalmadınız emin olun. Evlenmek bir başarı değil, nasip meselesi.
Küçük yerde olunca cok gec kalınmıs gibi bakılıyorYAHU 27 yaşındasın daha
Haklıısn27 yaş çok mu geç? böyle şeylere takılırsan hayatını yaşayamazsın
Hakkımızda hayırlısı olsun insallahTeşekkür ederim..
Bende hayırlısını istiyorum..
Ben burada çok hikaye okudum, iş çevremde, özel hayatımda da çok örnek görüyorum.
Evlenmek için evlenen çok hemcinsimiz mevcut.
Annem geçmişte hep derdi, önemli olan evlenmekten ziyade evliliği ağız tadıyla devam ettirmektir diye..
Bunu son 5,6 yıldır anladım.
Hoşlanmadığınız, istemediğiniz biriyle olmaz ki, sırf mantık evliliği olayını çok sağlıklı bulmuyorum.
Hem mantık hem de sevgi evliliği olmalı..
Umarım doğru insanı bulursunuz umutsuz olmayın.
Hayır öyle biseye cesaret edemem aslaEvleneyim diye karşınıza ilk çıkan kişiyi iyice ölçüp tatmadan evlenmeyin sakın
Evet çevremde öyle insanlar cok. Güzelsin de neden Yok ki biri diyorlar bir de''Evlenmek bir başarı değil, nasip meselesi.''
Buna yürekten katılıyorum.
Bazı kadınlar ...kişisini nasıl kaptım ama şöyle kaptım şöyle nikahı bastırdım vs.. diyorlar ya o an o hemcinsimden çok tiksiniyorum.
Bunu söyleyen o kişiyi öyle bir sarsmak istiyorum ki bir kendine gelsin..
Adam eşya mı ya, neyi kapıyorsun?!
Ailem sevmediğim biriyle evlenmemi asla istemezler. Bi kac kişi çıktı görüştük ısınamadım. Böyle olunca da çıktı o bu su kabul etmedin diyorlar bir deTek benim çevrem ve ailem geç evlen diye baskı yapıyor herhalde. Modern bir ailem falan da yok. Çok ilginç ya. Hocam kritetlerini azalt. 27yas için 37 yaşa kadar erkek kişisi uygundur. Yelpazeyi genişlet. Annenle konuş o bulsun o zaman. Tanışmayı çok dert etme. Baştan görücü usulü en iyisidir, modern görücü usulü ile evlenmek isteyen biri olarak diyorum bunları ben de 25 olacağım temmuzda. Uzun süreli ilişkiler işte bu yüzden sakıncalı. 4 yılda insanlar evleniyor bir de bosaniyor.
Her neyse hocam bu işler nasip kısmet. Belki ikinci evliliğinizde aşırı mutlu olacaksınız. Belki hiç evlenmemeniz sizin için daha hayırlı. Öğretmen kızların talibi çok olur. Aileniz bakınsin bir de. Annene söyle o bulur.
İnan’ın böyle konuşan insanlardan uZak olunca cok da mutluyum. Ama iste ailem her fırsatta dile getiriyorlarGençliğinin baharındasın neden takıyorsun bu saçmalığı? Ben de küçük değilim 26 yaşındayım ve bana neden evlenmiyorsun diyene kendimi hazır hissetmiyorum ve o sorumluluğu almak istemiyorum ne zaman anne olmak istersem o zaman belki birilerine şans verip evlenirim ben böyle hayatımdan çok memnunum ve çok mutluyum diyorum hep. Herkes 30undan önce evlenmek çocuk sahibi olmak zorunda değil, bu algiyi yıkmak lazım artık. Sen de kendini sev ve bırak ‘geç kaldım’ demeyi hayatını yaşa. Olması gereken olacak zaten kaderimizde ne varsa onu yaşarız endişe etmeyi bırak ve gençliğini yaşa hayat çok çok güzel
Valla öğretmen arkadaslar bile böyle konusuyor benimle. Gayet de güzelsin neden olmamış ki diyorlar o zaman daha sinir oluyorum. Kendimde bi eksiklik görüyorum o zmaanAaaa ne kadar da tanıdık geldi.Ben de öğretmenim mayısta 28 olacağım ve bana da yok mu kimse evlen vs diyorlar sanki benim elimde.Kısmet bu bilemezsiniz yarın da olur ellimde de olur diyorum geçiyorum.
Ailem sevmediğim biriyle evlenmemi asla istemezler. Bi kac kişi çıktı görüştük ısınamadım. Böyle olunca da çıktı o bu su kabul etmedin diyorlar bir de
Yahu ne evlencen otur oturduğun yerde. Sanki evlenenlerin başı göğe ermiş. Onlar istiyor ki bizim başımız yandı, senin de yansın.
Tıpkı benim babam. O dA normalde sevgili olaylarına karşıdır. Yok mu biri evlendirelim deyince iyice üzülmeye başladımDünyanın sonu değil belki ama babamın bile bağıra çağıra artık evlensinler dedigini duyduktan sonra artık dünyanın sonu ne bende bilmiyorum. Allah tez vakitte gönlüne göre birini nasip eder inşallah başka diyebileceğim bir şey yok kelin ilacı misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?