Evde kalmış muamelesi görüyorum..

Yaşım cok geçmiş gibi geliyor bana
Canım güldürdün beni yaşın gencecik ne güzel mesleğin de var gül gibi adamlar bulursun :) Benim iki tane görümcem var biri 37 diğeri 36 yaşında ve henüz evli değiller onlar ne yapsın acaba :))

Ben de hic sormam. Yeni evli arkadasım dün bana cocuk ne zaman cocuk diye soruyorlar dedi. Ben bi kere bile sormadım etrafımdakilere. Biliyorum ki insanlar üzülüyor

Annem hep öyle de babam da söyleyince daha çok üzülmeye başladım

Böyle baskılar altında insanlar ilk karşısına çıkanla evlenmek için evleniyor. Sonrasında bdv de acılan konuları görüyoruz. Bırak evlensinler evlenince ne oluyormus? Veya evlenmeyince ne oluyormus? Baskıyla veya birinin demesiyle olacak is degil bu.

Yaşın da genç. Çoğu kişi bu yaşlarda evleniyor.

Reactions: 000
Hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Tek benim çevrem ve ailem geç evlen diye baskı yapıyor herhalde. Modern bir ailem falan da yok. Çok ilginç ya. Hocam kritetlerini azalt. 27yas için 37 yaşa kadar erkek kişisi uygundur. Yelpazeyi genişlet. Annenle konuş o bulsun o zaman. Tanışmayı çok dert etme. Baştan görücü usulü en iyisidir, modern görücü usulü ile evlenmek isteyen biri olarak diyorum bunları ben de 25 olacağım temmuzda. Uzun süreli ilişkiler işte bu yüzden sakıncalı. 4 yılda insanlar evleniyor bir de bosaniyor.
Her neyse hocam bu işler nasip kısmet. Belki ikinci evliliğinizde aşırı mutlu olacaksınız. Belki hiç evlenmemeniz sizin için daha hayırlı. Öğretmen kızların talibi çok olur. Aileniz bakınsin bir de. Annene söyle o bulur.

Evet çevremde öyle insanlar cok. Güzelsin de neden Yok ki biri diyorlar bir de

Ailem sevmediğim biriyle evlenmemi asla istemezler. Bi kac kişi çıktı görüştük ısınamadım. Böyle olunca da çıktı o bu su kabul etmedin diyorlar bir de

İnan’ın böyle konuşan insanlardan uZak olunca cok da mutluyum. Ama iste ailem her fırsatta dile getiriyorlar

Bir yerlerde bekleyerek kısmet olmuyor bence kendi kendine olan azdir tanismak lazim tabi tanisirken de her aday evlilik icin uygun olmayabilir aslinda bu en iyi durum.cunku secenek fazla bir iliskiyi yillarca yasayip tek bi kisi icin ugrasmak daha zor iliskiyi canli tutmak vs ama ilk zamanlar biriyle tanisma tanima asamalari daha guzel
Tabi gorucu usulu de tercih edebilirsin

Aaaa ne kadar da tanıdık geldi.Ben de öğretmenim mayısta 28 olacağım ve bana da yok mu kimse evlen vs diyorlar sanki benim elimde.Kısmet bu bilemezsiniz yarın da olur ellimde de olur diyorum geçiyorum.
Valla öğretmen arkadaslar bile böyle konusuyor benimle. Gayet de güzelsin neden olmamış ki diyorlar o zaman daha sinir oluyorum. Kendimde bi eksiklik görüyorum o zmaan

Ailem sevmediğim biriyle evlenmemi asla istemezler. Bi kac kişi çıktı görüştük ısınamadım. Böyle olunca da çıktı o bu su kabul etmedin diyorlar bir de

Hocam yine bulsunlar yine görüş. Bir de bunu takıntı haline getirmeyin. Başka bir konu başlığı altinda da demiştim. Geç evlenenler daha çok mutlu çevremde. Her yaşın kocası var. İki kız kuzenimle 30 yaşlarında evlendiler aşırı mutlular çok şükür. Erken evlenen arkadaşlarım ise bin pişman. Daha çok uzun zamanlar var. Kendinizi bir rahatlatin. Erkeklerde de tipe çok takılmayın bir de.

Tıpkı benim babam. O dA normalde sevgili olaylarına karşıdır. Yok mu biri evlendirelim deyince iyice üzülmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…