Okumuş, belli bir eğitimden geçmiş insanların böyle düşünmesi çok vahim. Ama sizi de anlıyorum, aileniz beyninizi yiyor belli ki. He deyin geçin. Hiçbir şeye geç kalmadınız emin olun. Evlenmek bir başarı değil, nasip meselesi.
Aaaa ne kadar da tanıdık geldi.Ben de öğretmenim mayısta 28 olacağım ve bana da yok mu kimse evlen vs diyorlar sanki benim elimde.Kısmet bu bilemezsiniz yarın da olur ellimde de olur diyorum geçiyorum.27 yasında bir öğretmenim. Bütün kız arkadaslarım evlendi. Bi ben kaldım. Böyle olunca da ailem cevremdekiler evde kalmışım muAmelesi yapıyorlar bana. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Zaten sonumuz dA yoktu. Evlenmiş arkadaşlarımla buluşmak dahi gelmiyor içimden çoğu zaman. Çünkü mutlaka bu konu açılıyor ve üzülüyorum. Bugun evlenen çocukluk arkadaşım misafirliğe geldi. Ve annem arkadaşıma bizimkine söyle de evlensin dedi. Sanki benim isteğimle oluyormus gibi. Her gün dua ediyorum hayırlısı çıksın karşıma diye. Cok üzülüyorum. Bundan sonra da cok zor evlenirmisim gibime geliyor. İlerde bu günlerime bakıp Güler miyim acaba diyorum.
Benim 32-33 yaşlarında bekar arkadaşlarım var sen daha gençsin dert etme bu ladar evliliği. Karşına düzgün bir kişi çıksın değerlendirirsin. Bak işini eline de almışsın öyle bir durumda sana engel olacak beklemeni gerektirecek bir şey de yok27 yasında bir öğretmenim. Bütün kız arkadaslarım evlendi. Bi ben kaldım. Böyle olunca da ailem cevremdekiler evde kalmışım muAmelesi yapıyorlar bana. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Zaten sonumuz dA yoktu. Evlenmiş arkadaşlarımla buluşmak dahi gelmiyor içimden çoğu zaman. Çünkü mutlaka bu konu açılıyor ve üzülüyorum. Bugun evlenen çocukluk arkadaşım misafirliğe geldi. Ve annem arkadaşıma bizimkine söyle de evlensin dedi. Sanki benim isteğimle oluyormus gibi. Her gün dua ediyorum hayırlısı çıksın karşıma diye. Cok üzülüyorum. Bundan sonra da cok zor evlenirmisim gibime geliyor. İlerde bu günlerime bakıp Güler miyim acaba diyorum.
27 yasında bir öğretmenim. Bütün kız arkadaslarım evlendi. Bi ben kaldım. Böyle olunca da ailem cevremdekiler evde kalmışım muAmelesi yapıyorlar bana. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Zaten sonumuz dA yoktu. Evlenmiş arkadaşlarımla buluşmak dahi gelmiyor içimden çoğu zaman. Çünkü mutlaka bu konu açılıyor ve üzülüyorum. Bugun evlenen çocukluk arkadaşım misafirliğe geldi. Ve annem arkadaşıma bizimkine söyle de evlensin dedi. Sanki benim isteğimle oluyormus gibi. Her gün dua ediyorum hayırlısı çıksın karşıma diye. Cok üzülüyorum. Bundan sonra da cok zor evlenirmisim gibime geliyor. İlerde bu günlerime bakıp Güler miyim acaba diyorum.
Şu bi anda çıkma olayını bi ben çözemedim. Nasıl çıkıyor bize niye çıkmıyorBen de 28 yaşındayım. Sevgilim yok, öğretmenim ama atanamıyorum diye üzülüyordum. Şimdi sevgilim var, evlenmeyi düşünüyorum ama ben de atanamadım. Çok üzülüyorum....
Yani demem o ki, herkesin sıkıntısı var ama en azından işin var, paranı kazanıyorsun. İçin rahat olsun. Böyle şeyler şans meselesi. Bu arada ben 28 im, ve 25’ten beri sevgilim olmamıştıKesin olmayacak diyordum... Bi anda çıkıyor.
Şu bi anda çıkma olayını bi ben çözemedim. Nasıl çıkıyor bize niye çıkmıyor
Kuzenim 40 yaşında evlendi. 3 yıllık evli 2 çocuğu var.Hayatımda biri olsa tabi üzülmezdim. Ama öyle biri de Yok bu yüzden cok üzülüyorum cok geciktim gibi geliyor
Bir de en delirdiğim şey neden evlenmiyorsun ?? Evlensene !! Sanki bizim elimizde... Elimde olsa kendi kendimle evlenirim çeneleri kapansın maksat.
Evet yanlış bir evlilik yapmaktan da cok korkuyorumÖyle şeyler düşünmeyin bu işler nasip ben 27 yaşında evlendim benimde etrafımda herkes evliydi annem babam akrabalar komşular yeni tanıştığım insanlar bile sürekli aynı konuyu açıyor evlen neden evlenmiyosun seni çekecek zor bulunur bu gidişle evde kaldın sizin kız ne zaman evleniyo evlen kızım yaşın gelmiste geçiyor vs vs vs inan çok duydum ve tam burama kadar geldi artık dediğim zamanda beni isteyen biri vardı çok reddetmistim ama o vazgecmemisti tam ona evet diyeceğim gün suanki eşim benimle konuşmak için biyere davet etti o biraz geç kalsa biz olamicaktik nasip böyle bişey sakın benim düşmek üzereyken siyirdigim hataya düşmeyin asla evlenmek için evlenmeyin. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın mutsuz bir evlilik yapmaktansa evlenmemek daha iyidir her zaman
Allah yardımcınız olsun. Ben de cok görüyorum inanınBen 30 yaşındayım çok daha fena muameleyi ben görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?