- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.309
- 448
- Konu Sahibi mavisinesi
kedi siz istesenizde sizinle oynamak istemiyor ama köpüşler öyle değil.minik bebek gibi ilgi istiyorlar oynamak istiyorlar gezmek istiyorlar.bence almayın çalışıyorsanız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kopek sahibiyim bana nedense zor gelmiyor ama cinsten olabilir. Cok merak ettim cinsi ne buyuk bir kopek mi?Allah uzun omur verirse 13-15 senelik bi bırlıktelıge adım atacaksın..
onu yarı yolda bırakacaksan hıc günahına girme derim..
kopek sahıbı bırı olarak evde kopek bakımı çok zor..bahceniz varsa rahat edersınız..
bende çok seviyorum köpekleri tanıdıklar besliyorlar evde balkona falanda koyuyolar da ama koku yapıyor o kadar silip temizliyorlar ama yine de kokuyor iyi bir bakım yapabileceğinizi düşünüyorsanız beslenebilir. fakat evde köpek olursa melekler girmez denilir ne kadar doğrudur bilemem araştırabilirsiniz takılırsanız tabi bu konuya. bi de kedi köpek tüyü kist yapıyormuş bilginiz olsun.arkadaşlar merhaba;
eve yavru köpek alıp sahiplenmeyi düşünüyoruz, bakımı nasıldır zormu çok pislik olurmu balkonda tutsak ev yapsam olur mu bilgisi olanlar yazabilir mi ? aylık bakımı vs varsa ücretleri nasıldır
O kist olayı öyle değil helede evde beslediğin hayvandan kist olma ihtimali milyonda 1bende çok seviyorum köpekleri tanıdıklar besliyorlar evde balkona falanda koyuyolar da ama koku yapıyor o kadar silip temizliyorlar ama yine de kokuyor iyi bir bakım yapabileceğinizi düşünüyorsanız beslenebilir. fakat evde köpek olursa melekler girmez denilir ne kadar doğrudur bilemem araştırabilirsiniz takılırsanız tabi bu konuya. bi de kedi köpek tüyü kist yapıyormuş bilginiz olsun.
albumunde resimleri var..sıbırya kurduBen de kopek sahibiyim bana nedense zor gelmiyor ama cinsten olabilir. Cok merak ettim cinsi ne buyuk bir kopek mi?
bende çok seviyorum köpekleri tanıdıklar besliyorlar evde balkona falanda koyuyolar da ama koku yapıyor o kadar silip temizliyorlar ama yine de kokuyor iyi bir bakım yapabileceğinizi düşünüyorsanız beslenebilir. fakat evde köpek olursa melekler girmez denilir ne kadar doğrudur bilemem araştırabilirsiniz takılırsanız tabi bu konuya. bi de kedi köpek tüyü kist yapıyormuş bilginiz olsun.
Köpekler kokmazlar. Eğer bakımı düzenli yapılırsa köprk kokan bir hayvan değildir. Tüyleri düzenli taranır, aşıları yapılır, gerektiğinde (cinsine göre değişir) yıkanırsa kokmaz. Ama kedilerin özellikle çiftleşme zamanı kendilerine has bir kokusu vardır. Hormonlarından kaynaklı. Aslında insanlarda kokarlar. Adrenalin yaydıklarında özellikle ama çok aşina olduğumuz için biz bu kokuyu farketmiyoruz. Tüyler pis olur üstünde bakteri olursa kist yapar ama o da yine tamamen bakıcıya bağlı bir durum.
Melek girmez olayına hiç girmiyorum. Bilir kişi değilim ama buna doğrusu inanmıyorum. Onları gördükleri doğru ama Allah'ın yarattığının yanına niye melek girmesin? Mantığım almıyor bunu. Ama bu benim değil ilahiyatçıların konusu.
Kısacası herkes evinde bakmamalı, bakamaz!
ben şahit olduğum için konu sahibine bilgi vermek istedim dikkatli olur araştırır diye iyi bakılmadığı sürece kist vs olabilir. bunu doktorlar söylüyor ben değil ayrıca konu sahibine dedim iyi bakabileceğinizi düşünüyorsanız besleyin diye vurguladım yorumlara yorum yapılmasın konu sahibi bu konuyu sorarsa bilgi verirsiniz bana değil.http://www.haberturk.com/saglik/haber/81682-kopek-tuyu-yuttu-hayati-karardi bu link i okuyabilirsinizO kist olayı öyle değil helede evde beslediğin hayvandan kist olma ihtimali milyonda 1aldığınız yeşillikten iyi yıkanmazsa kist oluşması çok daha kolay bir dr a sorun söyler size de yanlış biliyorsunuz
düzenli bir bakımı olmadığı sürece kokuyor hanımefendi birebir şahitim yakınlarımdan o kadar siliyorlar yerleri hijyenik bir şekilde ama kokuyordu benim mesajımı doğru okuduysanız ( iyi bir bakım yapabileceğinizi düşünüyorsanız besleyin dedim) konu sahibi arkadaşa. yoruma niye başkaları yorum yapıyor bende bunu anlamıyorum ben konu sahibine bilgi vermek istedim. araştırsın öğrensin öyle alır bakar kafasına göre bahçeli olsa tamam ama evde beslemek herkesin harcı değildir.
Melek girmezse Azrail de girmez, gül gibi yaşar gidersiniz![]()