Evde maaş yönetimi

İkinizinde parayı nereye harcadığınızi bildikten sonra bence önemi yok. Çocuk yoksa rahatça birikim bile yapabilirsiniz. Bazı tipler ailesine falan veriyor gerek olmadığı yerde yada arkadaş ortamında gelirine güvenerek bütün gideri karşılamak falan isteniyor böyle şeye aşırı karşıyım. Senin maaşın senin hesabında kalmalı. Eşinin maaşı senden fazla olduğu için taksitleri faturalı üstlenebilir. Kalan günlük harcamalar giyim gezme ortak karşılandıktan sonra sende kalanı birikime ayirabilirsiniz. Erkeklerde pek para yönetimi olmuyor onlar hep harcama taraftari diye diyorum

Bizde senin bemim maaşım yok ama aramızda %100 güven var. Eşimin maaş kartı bende benimki onda nakit ihtiyaçları için. Maaş yatınca ben kredi kartımı öder kendi hesabımda 3 5 bin bırakır gerisini ona atarım. Yalnız dekontun açıklama kısmında her zaman ev giderleri ve yatırımlar yazar, kayıtlı işlem olduğundan açıklama sabittir ve her seferinde dekontu ona atarım (kk beni paranoyak yaptı da ) döviz ve altın hesaplarımız onun hesabında, ikimizde de borsa hesapları var yatırım için (büyük paralar yok içlerinde, hepsini kalem kalem bilirim, o da benimkini bilir) evlilikte güven varsa senin paran benim yatırımım olmaz. Onun maaşı harcanıyor seninkiyle yatırım yapılıyor demektir aslında, yani bence o para da aslında senin değil ikinizindir. Bence her ay düzenli olarak sorun 'ödemeleri halledebildin mi, sana para atayım mı' diye. Kalanı da yatırım yapın ve yine bence eşiniz ne kadar birikiminiz olduğunu bilsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…