Evde mi kaldım ?

evlenen kadın hatta sözlenen kadın hemcinslerine sahtekar bir gülüşle ve yayık ağızla

-ee canım yok mu birileri

demezse

kocası boşuyomuş

gelenek yani mecbur katlancan.
Evet iste. En yakın arkadaşım bile soruyor nasıl Yok nasıl bulamıyorsun diyor

4 yılık ilişki uzun. Nasıl toparlandınız ?
BENİ defalarca aldatmıstı. Küfür hakaret her sey vardı. Ve daha bi cok şeyini duydum. Baska şehirde kendisi. 5 6 kez görüştük. 2 Aydan biraz fazla oldu ayrılalı. Hani cok fazla aklıma gelmiyor ilk günler gibi. Zor günler gecirdim. Bizimkilerle cok vakit gecirdim biraz kafamı topladım. Zaten oluru dA yoktu o lise mezunu ben öğretmen olduğum icin ailem de istemiyordu

Kimse susmazki anca konuşur dururlar kuzenim hamileyken ikinciyi ne zaman yaparsın diyorlardı bende içimden önce içerdekini doğursaydı bi derdim. 27 geç mi Allah aşkına.

söz de eğitimli kültürlü geçinirler ama şu koca karı kültürünü bir türlü üzerinden atamazlar

bizim işyerinde de var aynı tiplerden

ya sabır diyorum

gecen gün 1 öğretmen hanım, işsiz güçsüz adamın biriyle evlendi..ayrıca kız önce evini aldı, içini döşedi ve evlendi...demek hakkaten işler kesat...

Şimdiki aklım olsa 30umdan önce evlenmezdim

İyi olmuş, küfür vb. Bunca zaman katlanman hataymış. Ama olan 4 yılınıza olmuş. Başka bir ilişkiniz olsa şimdi nişan düğün konuşurdunuz. Gerçek aşkı bulmanız dileğiyle...

Kimse susmazki anca konuşur dururlar kuzenim hamileyken ikinciyi ne zaman yaparsın diyorlardı bende içimden önce içerdekini doğursaydı bi derdim. 27 geç mi Allah aşkına.
İste Doğuda 25ten sonrası evde kalmış oluyor herhalde suan o gözle bakıyorlar bana. Hayatımda da kimse Yok suan.. ondan olabilir

İyi olmuş, küfür vb. Bunca zaman katlanman hataymış. Ama olan 4 yılınıza olmuş. Başka bir ilişkiniz olsa şimdi nişan düğün konuşurdunuz. Gerçek aşkı bulmanız dileğiyle...
Evet cok hataydı benim icin. Gereksiz katlandım. İnsallah bulurum ki zor geliyor bu saatten sonra

gecen gün 1 öğretmen hanım, işsiz güçsüz adamın biriyle evlendi..ayrıca kız önce evini aldı, içini döşedi ve evlendi...demek hakkaten işler kesat...
Evet benimki de issiz güçsüzdü üstüne beni ezerdi . Evlilik istiyordum. Allah korudu beni demek ki

söz de eğitimli kültürlü geçinirler ama şu koca karı kültürünü bir türlü üzerinden atamazlar

bizim işyerinde de var aynı tiplerden

ya sabır diyorum
Ben de ya sabır cekiyorum. Gerçi evlenmek de istiyorum ama bu isler nasip bunu düşünemiyorlAr

Evet benimki de issiz güçsüzdü üstüne beni ezerdi . Evlilik istiyordum. Allah korudu beni demek ki
okumuş erkekler daha seçici ve geç evleniyorlar....kız saysıda ülkede daha fazla sanırım...okadar güzel mevki sahibi bayan var, eş bulamıyor..

okumuş erkekler daha seçici ve geç evleniyorlar....kız saysıda ülkede daha fazla sanırım...okadar güzel mevki sahibi bayan var, eş bulamıyor..
Aynen öyle. Etrafımda nasıl hayatında biri Yok denir hep. Sen bulamadıysan kimse bulamaz falan derler ama halbuki nasip

Sizin erkekten bi beklentiniz bile yok herşey kabul edec k düzeyde bi kişilik yansıyor su yazdıklarınızdan ,kus bakmayın daha ne kalmış ?

Sadece evlenebilmek için mi bu kadar tahammül ettiniz ?Yani sadece evlenmiş olabilmek için mi?

şu öğretmenler odası dedikodunun dibine vurulan günlerden bile kötü bir ortama sahip.
lütfen böyle insanlara açıklama yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…