Evet haklısınızmillet birazda evlenip boşanmalar arttı bundan çekiniyor...dikkat edersen boşanmak isteyen taraf genelde kadınlar oluyor..ayrıca ilişki yürütmeyi, ilişkide emek vermeyi pek bilmiyoruz, sürekli bir tartışma ortamı var hem sevgililikte, nişanlılıkta ve evlilikte...Kadınlar sanırım eşit olmayı erkeklerle ağız dalaşı yapmak sanıyor...Çiftler önce insan olarak birbirne hiç saygı göstermiyor..Bayanlar ise evlendikten sonra bile, bekar hayatı gibi yaşamak istiyor...tabiki bunlar benim genel olarak düşündüklerim...istisnalar mutlaka vardır...
Ever zAten geziyorum . Yine gördük fotoğraflarını diyorlar bana ama iste bende biraz sorun galiba kurulu bir düzen istiyorum ben de sanırımBen dolu dolu 27 yaşındayım, asla evliliği düşünmüyorum. Kimse de bana sormuyor...
Koca bulup tüm paranı çeyize harcayana kadar ne güzel ogretmensin, paran /vaktin var. Tatil planları falan yapsana. Hadi euro pahalli, fasa falan git mesela somestrda.
Sana koca sorana tatil planını anlat.
Bir süre sonra sana acıyarak değil özenerek bakarlar :) denenip onaylanan bir yorum ...
Evli olanlara da sorsan çoğu mutlu değilim der ama bu birilerini evlendirme çabası nedendir acaba?Geziyorum istediğimi yapıyorum aslında ama çevremde tek bekar ben olunca kötü hissediyorum onlar böyle konusunca
Ben yandım onlarda yansın çabası.Evli olanlara da sorsan çoğu mutlu değilim der ama bu birilerini evlendirme çabası nedendir acaba?
MuhtemelenBen yandım onlarda yansın çabası.
iyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?