Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Madem annenizlede arasi iyi anneniz konuşsun kendisiyle, eşi pek istemiyor gunduz misafiri ben bile gidemiyorum sık sık desin. Esinizin cocukla evle daha cok mesgul olmanizi istedigini soylesin. Belki anlar artik

oh my god. kahvaltıya da gelecek yani utanmasa. masallah ya. gerci kötü niyetli biri degil belli ki, hani faydalanayım yemesi icmesinden diye ama bu kadar da karabasan gibi çökmesi hos olmamıs. acmayın kapıyı bence misafirim vardı falan diyin, ya da cocugum hasta uyuyordu ben de uyumusum diyin, ust uste hasta olun falan. uzun sure ertelerseniz böyle anlar bence.

Hoşlaşmadığım durumlar ben direk söylerim her gün kimseyi çekemem valla :/ işte güler yüzü insanlar ne anlıyorsa

En güzel teknik kapıyı açmamak illa ki düşünür neden kapıyı acmadığınızı ve ilk seferinde olumlu bir bahane bulur ve gene gelir.Siz ikinci gelişinde de açmayacaksinız.Bu defa ne oluyor diye size sorar olumlu birsey duyabilmek adına.Siz de uygun olamıyorum bu aralar gibi yüzeysel bir cümle söylersiniz o da detayları sorgulamak icin annenize gidip sorar.Anneniz de ona, bu kadar sık görüşmeye gerek yok demek ki uygun olamıyor gibi net ve ciddi bir dille cevap verirse siz kurtulursunuz.Annenize dadanır annenizde biraz soguk davranırsa yavaş yavaş dengesini saglar gelip gitme konusunda.Zaten bu durumu da paylasacagi kisi esi ve esi de ona ben sana demedim mi der ve kurtulursunuz.

Madem annenizlede arasi iyi anneniz konuşsun kendisiyle, eşi pek istemiyor gunduz misafiri ben bile gidemiyorum sık sık desin. Esinizin cocukla evle daha cok mesgul olmanizi istedigini soylesin. Belki anlar artik
En mantıklısı sizinki...konu sahibi uygularsa işe yarar bence

içim daraldı okurken. ne yapacaksanız bir an önce yapın lütfen, takipteyim

En güzeli kızınıza deyin ses çıkarsın rahatsız etsin onu. Bak bakalım gelecek mi bidaha, yada soğuk davranın, ya da bir kötü hareketinizi görsün, somurtma, dinlememe gibi sevmediğinizi küçük şeylerden belli edin. Kalp kırıklığı olmasın İnşaAllah bol şans diliyorum

Küçücük kız bile sevmiyormuş hala niye çekiyorsunuz ki anlamadım? Mesela benim komşularım bişey sormaya kapımı çalsa, uygun olmayıp açamasak bir daha asla kapıya gelmiyorlar. Hiç bu tip bir insan tanımadım. Kocanız nasıl müsaade ediyor? Bence kacacaginiza direkt yüzüne söyleyin özelim kalmadı isim gücüm aksıyor deyin, küsüp gitsin kurtulursunuz. Laftan anlamazsa da kapıyı açmayacaksiniz mecburen

Bence onun size yaptığını siz ona yapın derim. Bakın tecrübe ile sabit bizim dillere destan komşumuz vardı gece gündüz bizde. Akşam yemeği, kahvaltı, öğle yemeği maşallah ev ahalisi olarak lokanta olduk çıktık. Bir giriyor 7/24 bizde. En sonunda biz gittik kendisine. Ne ağırlama var ne sohbet bir yemek koyuşu var annemin yanında “püffff” der gibi hızlıca atıverdi. O hareketinden sonra biz pat evimize çıktık anladı bizim tavrımızı. Uzaklaştık ne geldi ne gitti.

Gidin evine. Saatlerce çıkmayın yiyin için temizlik bile yapmayın bakalım neler yapacak. Size gelmeye çalışsa aa bende sizs geliyordum deyin evlerine girin. Baktık laftan anlamıyor söyleyin.

Açikça konusmalisiniz ben seninle saatlerce oturuyorum ama aslinda cocugumla ilgilenmem lazim, yemek ve temizlik yapmam lazim. İslerim kaliyor ben hergun saatlerce oturamam ayrica bizim kulturumuzde de misafirlige gitmeden once arayip musait misin diye sorulur ve ev sahibjnin isi varsa gelinmez diye konusun. Alinirsa da alinsin yani inan oz ablam olsa o kadar cekemem hergun hergun insan konusacak sey bulamaz ki... 1 yasinda cocugunuz varmis bu kadini agirlayana kadar onunla ilgilenip oynamaniz gerekir, hergun bu kadar saat bosa gecirilen zaman...

Bir de cama tas atinca da tepki vermelisiniz ne oluyor ne var bu kadar acil, cocukla korktuk hic cama tas atilir mi, diye...

Biliyormusun uyutacagimi soyluyuyorum hala oturuyor,diger odaya gecip uyutuyorum o icerde. Ayni yasta bebek onda da var,11e kadar uyuyormus sonra da alip getiriyor.Yemek de yediremiyor istahi yok,burada yiye yiye alisti annesi de hayret ediyor.Bunlara hadi goz yumdum diyelim,kahvalilarda da cekemem. Simdi onun yolunu yapiyor
Ben acmamaya calisiyorum ama vazgecmiyor. Zilden elini cekmeden basiyor 5 dk kadar.Onun dis kapisi farkli,bahce katinda oturuyor.Acmayinca diger tarafa gecip bagirdI, o bagirinca karsi komsum cikti ikisi birden cagirmaya basladi.Ne ypcgimi sasirdim vazgecmiyorlar da.Gidip sacimi islatip havlu doladim cama ciktim sonrada kapiyi acip tersledim banyodayim niye bagiriyorsun dedim. Araba kapidaymis bayildim filan sanmis korkmus. Ve geldi aksama kadar oturdu.
Yukarida yazdigim hale geliyor kapiyi acmayinca.Hastayken de gelip cay yapiyor corba yapiyor.Hicbir bahaneyi istenmedigine yormuyor

Benim ufak olan oyuncagini vermek istemediginde onun ogluna vuruyor bazen misal ben olsam oglumu dusunur getirmem. Buyugu o varken hircinlasiyor,ben de tekken yapmadigini soyledim o da kendine bagladi 'ben varim diye galiba'dedi. Saat 4 sonrasi da anneme gidiyor iste cozmus olayi:)

O gelmeden siz gidin biraz durup dönün işi biraz tersine çevirin yani belliki kırmadan anlamıcak çünkü. Bu şekilde size gelmesini engellersiniz belki

Ay en korktuğum insan tipi.
Sırf böyle bir komşum olmasın diye 7 senedir kimsenin kapısını çalmadım. Merhaba,merhaba dan öteye geçmedim.
Annemin vardı böyle bir komşusu,illalah demiştik artık zira kadın sabahtan gelirdi babam gelene kadar otururdu. Aramazdı bile çat kapı gelirdi. Koltukta oturduğu yerde uyuyakalırdı ama kalkıp gitmezdi yiyip içip akşamı etmeden.
Annem nasıl kurtuldu hatırlamıyorum ama kibar kadındı "aman Almanya dan yeni geldi kimsesi yok kızım,surat asmayın"falan derdi bize.
Ama o kadın ne olduysa ayağı kesilince annemi kötülemeye başladı. Ki annem ona gelme vs demezdi. Annemden kötüsü olmadı sonunda anlayacağınız. Utanmadı,ben bu kadının evinde yedim içtim demedi de annemi düşman belledi. Bunu hatırlıyorum.
Yani siz ne yaparsanız yapın sonunda kötü olabilirsiniz. Böyle insanlar genelde bu şekilde davranıyorlar.
Ben olsam oturturum karşıma "bak canım seni severim bilirsin,asla yanlış anlamanı istemem ama ben böyle habersiz gelip gitmelerden ve sık sık görüşmelerden hoşlanmıyorum. Bazen dinlenmek istiyorum,bazen kafa dinlemek. Bu sebeple biraz haberli gidip gelelim,bu kadar sık görüşmeyelim. Benim başka işlerimde oluyor gün içerisinde. Haber verirsen görüşürüz ama artık habersiz kabul edemeyeceğim"deyin. Bence başka yolu yok bunun. Eşi bile diyormuş ayıp gitme diye ama kadın umursamıyor. Açıkça konuşmak gerek.

O gelmeden siz gidin biraz durup dönün işi biraz tersine çevirin yani belliki kırmadan anlamıcak çünkü. Bu şekilde size gelmesini engellersiniz belki
Kendi zorla cagiriyor zaten,zorlamasina dayanamayip haftada 2 gidiyorum kahve icip kalkiyorum. Ama yarim saat 1saat sonra yine damliyor.Galiba onun gibi saatlerce oturup kahveyle yetinmemem lazim onu da ben yapamam,kendi halinde yalnizligi sessizligi seven biriyim. Bir kere 'bizim evin icinden sizin eve merdiven yaptiralim ne de olsa hep bizdesin' dedim guldu,evet ya dedi.Turk olmdigini o yuzden belirttim acaba imalarimi anlamiyor mu anlamamazliga mi geliyor diye. Vallhi isim zor

Acıkogretıme yazıldım ders calısıyorum, ogle uykusuna basladım, kitap okuyacagın duzenli olarak bundan sonra vs..

1,5 yyıl önce taşındım bınamıza.
kapıyı ufak çocuğun bırı çaldı.
Abla sizde kedi varmış . Be onu sevmk ıstıyorum annemde senınle tanışmak ıstıyor geleblırmıyız dedi .
Biz daha yenı işten geldik annene söyle 2 saat sonra falan geleılırsınız dedim .

Neyse eve girdik yemek yapıyorum daha yarım saat geçmedı dan dan dan kapı .
Haydaaaa gelmiş bunlar.
Neyse misafir dedik aldık içeri . Çay yaptım . Eşim rahatsız olur dıye eşinide çağpır istersen dedim .
Eşide geldi .
Onlara çay koydum . Kusura bakmazsanız bız daha yemek yemedık sizde açsanız buyrun dedım . Yok bız yedık sağoö dedı eşimle mutfajkta yedık ama şaşkınız . :))
Neyse içeri girdik . Sohbet muhabbet gitti bunlar. Bu arda kızı kedılerımı sevmedı korkuyomuş kedilerden

her akşam bu muhabbet tekrarladı .
Kapıyı açmamaya başladım .
anlasınlar istemedığımı dıye yokk anacımm arsızzzz çıktı :))
Hayır öyle aham şahan bı muhabbetımızde olmadı ki .

1 hfta sürdü bu olay . ( Kapı açmamalar )
Sonra yıne kapıya geldi açtım.
Ya kusura bakma ben işten yorgun argın gelıyorum .
misafir kabul etcek durumda değilim . Hafta sonları istersen buyur gel dedim . Hafta sonu bizz gezmeye gidiyoruz ama ddi
Ters bir bakış attım . Yapca bişeyim yok dedim . Gıcık oldum napem ..

O gun bugundur selam vermez

Bende bir üzüülüyorum bi üzülüyorum sormaaaa

Sende kestırıp at ıstemıyorsan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…