Evde rahat rahat takilmak istiyorum artik

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunu yapiyorum anneme gidiyor. Ylniz hergun hergun nereye gidebilirim,annemden de evine gitmiyorki geldigimi illaki anlar. Malesef gecici cozum
Çok hoşlanmadığım bir komşuya böyle dedim . Bir iki kez sonrasında aramadı sormadı . Oda daha ilk gördüğü görümcemden ‘bana 5bin tl borç versene nolur ‘ diyecek kadar yüzsüzdü. Garip bir aile yaşantıları vardı. Ha bire para isteyip fal muhabbeti yapardı. Bana Geldiği zaman bende dışarı çıkıyorum müsait değilim kusura bakma dedim. Evde olduğumu gördü pencereden . Çıkmadım da. 2 ye yine gelmek istedi . 3. Sü olmadı. Mesafe girdi araya

açıkça konuşun
küsecek bir tipe benzemiyor
Yok cok hassas,benim imalari gelmesini istemedigimi anlasa cok kotu olur kurar da kurar.Kayinvalidesiyle yeni baristilar,baska dinden diye gelini olarak istemiyordu. Yemegini ikramini begenmemis,ogluna 'sen bunu cok aradinmi,yiyip icip s.ciyor baska bisey bilmiyor,senin parani maasini yiyor've daha bir ton hakaret etmis.Ustelik tel hoparlordeymis komsumun duydugunu bile bile 'gelecem benden ozur dileyecek ayagimi opecek' demis. Sirf turk yemekleri bilmiyor surat asmis vs diye. Ve komsum da onca hakarete ragmen 3 gun boyunca hep agladi ondan ozur dileyecegim,benim sucum ne bilmiyotum diye kendini yedi. Istegim az gelmesi tamamen kusmesini istemem.

size de yazık ama
bence kırıcı olmayan makul bir dille anlatın

Bunu deneyecegim yarin. Zaten temizlik yapmam lazim:)

hayır yok sen dosdoğru olmadan bu durum bitmez çünkü bende de böyle bi durum oldu ve sonu pek hoş bitmedi ben calısırken anneme devamlı karsı komsu geliyodu hergün sabahtan aksama kadar duruyomus işten gelirim yorgun argınız babamla kadın haa gitmiyo adam üstünü değiştirip rahat duramıyodu evde hergüüün böyleydii abartmıyorum bi süre sonrada evdn esyalar gitmeye basladı kıyafetlerim en sevdiğim esyalarım falan begendi ne varsa alıp götürüyomus annemde bişey dıyemez öyle ben artık cıldırdım gittim kadının evine bagırdım ne aldıysa hepsini topladım ve aldım bidahada gelmemesini gelceksede insan gibi gelip gitmesini söyledim ve hiç bişey demedi sorunda kökten hallodu

Hirsizlik basima gelmedi 2014ten beri buradalar.Sizin durum cok kotuymus ya kadin dua etsin sikayet edilmemis.

Hirsizlik basima gelmedi 2014ten beri buradalar.Sizin durum cok kotuymus ya kadin dua etsin sikayet edilmemis.
yok canım ne hırsızlığıı kadın okadar yüzsüzdüki anneme abla bu cok güzel alabilirmiyim dıyooomus annemde garibim bişey diyemiyomus begendiysen al dıye amaa benim kıyafetlerime kadaar kadın begendiğini alıyomus yaa cıldırdım gelmesin öyle komsu istemem fazla vıcık vıcık

Ben normalde bir sorun olduğunda insanlara açık olma taraftarıyım imalı konuşmak bana saçma geliyor ama bu konu farklı. Evet surekli gelmesi çok rahatsız edici ama evine gelen bir insana nasıl gelme denir ki.

birak kussun bazi insanlar kırılmadan hatalarinin farkina varamiyolar o ne kadar rahat siz dusunuyosunuz nasil kirmadan anlatayim diye

Peki bu kadının evde işi gücü olmuyor mu? Nasıl yetiştiriyor ev işlerini merak ettim.
Kırılmasını istemiyorsanız yavaş yavaş araya mesafe koymalısınız.

Anladığım kadarıyla çok iyi niyetlisiniz. Karşınızdakinin de kırılmasını istemiyorsunuz. Ama evinizde yalnız da kalabilmek istiyorsunuz. Her gün gelen insan esaret demek. Şöyle söyleyeyim o çağırdığında hiç gitmeyin. Çünkü siz 1 giderseniz o 5 gelecek. Ve arkadaşın dediği gibi iş yaptırın, yani o gelip oturuyor çay kahve rahat ediyor ama sizin bütün işleriniz kalıyor. Onu da işlerinize dahil edin.

Burada akrabasi yok,baska bir memlekette. Adetlerimizi,kulturumuzu vs.bilmiyor.Yoksa diyecegim cok laf var ama Allahtan korkuyorum
:))))
Yazıyı okuyunca yüzümde bir tebessüm oluştu ama manidar cinsten :) adet, kültürle alakası yok bu işlerin, benim bir komşum vardı, güzide ülkemizin güzel bir şehrinde doğmuş bir kadındı, altlı üstlü otururduk, başlarda benden büyük, eşiyle, erişkin çocuklarıyla ilgili sıkıntıları var, eh ben de iyi bir dinleyiciyim diye aman gelsin ne olacak dedim ama bin pişman oldum :)) sabah gözünü açar bende, evinde ekmek biter bende, kendine bir dal sigara istemeye gelir peşinden ay bizim oğlana da versene ablası onun da bitmiş der yine ben de, gece yarısı olur bende, canı sıkılır ben de, içinize daral geldi değil mi :))) bir de beni düşünün, abla eşim evde biliyorsun gelmeden bir sor diyorum aman ne olacak o benim kardeşim ondan mı çekineceğim diyor, ne dediysem ne yaptıysam anlamadı, gelme dedim onu bile umursamadı

Şehir değiştirdim oh be artık gelemez dedim, bir telefon muneeeee bizim oğlan asker ya ablası x abinle oğlanı ziyarete geldik, senin adres neydi, hangi arabaya bineceğim dedi bana geldi gelene git denir mi kaldı birkaç gün artık arasa da telefonu açmıyorum :)))

Küçük bebeğim olması nedeniyle empati kuruyorum da asla bu kadar içli dışlı olamazdım. Çocuk benim peşimden ayrılmaz günü gününü tutmaz. Uyutmaya kalksam uyku düzeni bozulur uyumaz.
Ayy hiç çekemezdim bebeği bahane eder ayağını kesmeye çabalardım..

Bence en iyi çözüm önümüzdeki günlerde temizliğe sarın komşunuz geldiğinde de ona iş kitleyin sürekli kolum ağrıyor diyip cam kapı duvar sildirin banyo wc derzlerini ovdurun mutfak dolaplarını sildirin vs. nefes aldırmadan iş üzerine yemek yaptırın çeşitli bahanelerle kısacası sizin onu kullandığınızı düşündürün hatta kız sen bana çok iyi oluyorsun yarın yine gel şuraları şuraları temizleyeceğim kollarım tutmuyor sen yapıverırsın yine diyin :)) ona yoksa kurtulamazsınız o kadından

Son düzenleme:
Benim de böyle bir komşum var.
İlk taşındığım zamanlar musallat olmuştu her gün kapımı çalıyordu.
Ben bi süre sonra açmamaya başladım.
Artık sadece mecburi durumlarda çalıyor kapımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…