- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
Çok hoşlanmadığım bir komşuya böyle dedim . Bir iki kez sonrasında aramadı sormadı . Oda daha ilk gördüğü görümcemden ‘bana 5bin tl borç versene nolur ‘ diyecek kadar yüzsüzdü. Garip bir aile yaşantıları vardı. Ha bire para isteyip fal muhabbeti yapardı. Bana Geldiği zaman bende dışarı çıkıyorum müsait değilim kusura bakma dedim. Evde olduğumu gördü pencereden . Çıkmadım da. 2 ye yine gelmek istedi . 3. Sü olmadı. Mesafe girdi arayaBunu yapiyorum anneme gidiyor. Ylniz hergun hergun nereye gidebilirim,annemden de evine gitmiyorki geldigimi illaki anlar. Malesef gecici cozum
Yok cok hassas,benim imalari gelmesini istemedigimi anlasa cok kotu olur kurar da kurar.Kayinvalidesiyle yeni baristilar,baska dinden diye gelini olarak istemiyordu. Yemegini ikramini begenmemis,ogluna 'sen bunu cok aradinmi,yiyip icip s.ciyor baska bisey bilmiyor,senin parani maasini yiyor've daha bir ton hakaret etmis.Ustelik tel hoparlordeymis komsumun duydugunu bile bile 'gelecem benden ozur dileyecek ayagimi opecek' demis. Sirf turk yemekleri bilmiyor surat asmis vs diye. Ve komsum da onca hakarete ragmen 3 gun boyunca hep agladi ondan ozur dileyecegim,benim sucum ne bilmiyotum diye kendini yedi. Istegim az gelmesi tamamen kusmesini istemem.açıkça konuşun
küsecek bir tipe benzemiyor
Yok cok hassas,benim imalari gelmesini istemedigimi anlasa cok kotu olur kurar da kurar.Kayinvalidesiyle yeni baristilar,baska dinden diye gelini olarak istemiyordu. Yemegini ikramini begenmemis,ogluna 'sen bunu cok aradinmi,yiyip icip s.ciyor baska bisey bilmiyor,senin parani maasini yiyor've daha bir ton hakaret etmis.Ustelik tel hoparlordeymis komsumun duydugunu bile bile 'gelecem benden ozur dileyecek ayagimi opecek' demis. Sirf turk yemekleri bilmiyor surat asmis vs diye. Ve komsum da onca hakarete ragmen 3 gun boyunca hep agladi ondan ozur dileyecegim,benim sucum ne bilmiyotum diye kendini yedi. Istegim az gelmesi tamamen kusmesini istemem.
Bunu deneyecegim yarin. Zaten temizlik yapmam lazim:)O varken süpürge aç kova ile bezide ona ver. E yabancı değilsin sende siliver de
Oturunca işler kalıyor cunku de
Gürcü falan farkeder mi bilmem de şunu bilirim insanlar işe yarayacağı an yok olurlar bir şey iste kimseyi bulamazsın bu olumsuzluğu olumluya cevir kendisinden yardım iste göreceksin iki gün sonra gelmeyecek
Hirsizlik basima gelmedi 2014ten beri buradalar.Sizin durum cok kotuymus ya kadin dua etsin sikayet edilmemis.hayır yok sen dosdoğru olmadan bu durum bitmez çünkü bende de böyle bi durum oldu ve sonu pek hoş bitmedi ben calısırken anneme devamlı karsı komsu geliyodu hergün sabahtan aksama kadar duruyomus işten gelirim yorgun argınız babamla kadın haa gitmiyo adam üstünü değiştirip rahat duramıyodu evde hergüüün böyleydii abartmıyorum bi süre sonrada evdn esyalar gitmeye basladı kıyafetlerim en sevdiğim esyalarım falan begendi ne varsa alıp götürüyomus annemde bişey dıyemez öyle ben artık cıldırdım gittim kadının evine bagırdım ne aldıysa hepsini topladım ve aldım bidahada gelmemesini gelceksede insan gibi gelip gitmesini söyledim ve hiç bişey demedi sorunda kökten hallodu
yok canım ne hırsızlığıı kadın okadar yüzsüzdüki anneme abla bu cok güzel alabilirmiyim dıyooomus annemde garibim bişey diyemiyomus begendiysen al dıye amaa benim kıyafetlerime kadaar kadın begendiğini alıyomus yaa cıldırdım gelmesin öyle komsu istemem fazla vıcık vıcıkHirsizlik basima gelmedi 2014ten beri buradalar.Sizin durum cok kotuymus ya kadin dua etsin sikayet edilmemis.
Derdim komsum.Kadin bizim evden cikmiyor,hergun 12-1 gibi gelip 4e kadar duruyor. 4te kizimi almaya krese gidiyorum,arasira benimle geliyordu hava almaya ama kizimin ondan hoslanmadigini anldigimdan beri tek gidiyorum. 6 gibi yine geliyor,ustte annemin ziline bir de bizim zile basiyor. Genelde 2.gelisi anneme oluyor cunku TV de bisey izliyorlar.Yaa kocasi 9da geliyor gelmese herhalde yatiya da kalacak.
Ben isteyken annemle nasillardi bilmiyorum ama ben isten ayrildiktan sonra tozuttu sanki.Ikimizde de 1 yasinda cocuk var. Kadinin kafa dengi yakini yok, benden 4 yas buyuk aramiz fena degil. Arasira gelse yada saatlerce durmasa neyse ama bardak tasti artik. Bu aksam da kahvaltiyi kacta yaptigimi sordu. Ben de yarin gelecegim evden biseyler getirecegim dedi. Tek olmuyormus. Ben de 'belli olmuyor 8de de yaptigim oluyor 11de de ama zaten yarin sabah asiya gidecegim' dedim,olsun dedi. Soguk davraniyorum anlamiyor,yememiz icmemiz beraber,ikram etmesem hem icim rahat etmez hem biz acikiyoruz. Kadin gürcü,acaba onlarda normal mi ya da laf sokmami anlamiyor mu? Bir de haftada 2 kere filan sen bize gelmiyorsun diyip,isim oldugunu soylememe ragmen ogle seansina evine cagiriyor. Camima tas atiyor. Birkere duymamazliga geldim cami kiracakti,sesleniyor da. Napacagimi sasirdim. Küstürmeden yapabilecegim cozum onerileriniz var mi?[/QU
Derdim komsum.Kadin bizim evden cikmiyor,hergun 12-1 gibi gelip 4e kadar duruyor. 4te kizimi almaya krese gidiyorum,arasira benimle geliyordu hava almaya ama kizimin ondan hoslanmadigini anldigimdan beri tek gidiyorum. 6 gibi yine geliyor,ustte annemin ziline bir de bizim zile basiyor. Genelde 2.gelisi anneme oluyor cunku TV de bisey izliyorlar.Yaa kocasi 9da geliyor gelmese herhalde yatiya da kalacak.
Ben isteyken annemle nasillardi bilmiyorum ama ben isten ayrildiktan sonra tozuttu sanki.Ikimizde de 1 yasinda cocuk var. Kadinin kafa dengi yakini yok, benden 4 yas buyuk aramiz fena degil. Arasira gelse yada saatlerce durmasa neyse ama bardak tasti artik. Bu aksam da kahvaltiyi kacta yaptigimi sordu. Ben de yarin gelecegim evden biseyler getirecegim dedi. Tek olmuyormus. Ben de 'belli olmuyor 8de de yaptigim oluyor 11de de ama zaten yarin sabah asiya gidecegim' dedim,olsun dedi. Soguk davraniyorum anlamiyor,yememiz icmemiz beraber,ikram etmesem hem icim rahat etmez hem biz acikiyoruz. Kadin gürcü,acaba onlarda normal mi ya da laf sokmami anlamiyor mu? Bir de haftada 2 kere filan sen bize gelmiyorsun diyip,isim oldugunu soylememe ragmen ogle seansina evine cagiriyor. Camima tas atiyor. Birkere duymamazliga geldim cami kiracakti,sesleniyor da. Napacagimi sasirdim. Küstürmeden yapabilecegim cozum onerileriniz var mi?
birak kussun bazi insanlar kırılmadan hatalarinin farkina varamiyolar o ne kadar rahat siz dusunuyosunuz nasil kirmadan anlatayim diyeDerdim komsum.Kadin bizim evden cikmiyor,hergun 12-1 gibi gelip 4e kadar duruyor. 4te kizimi almaya krese gidiyorum,arasira benimle geliyordu hava almaya ama kizimin ondan hoslanmadigini anldigimdan beri tek gidiyorum. 6 gibi yine geliyor,ustte annemin ziline bir de bizim zile basiyor. Genelde 2.gelisi anneme oluyor cunku TV de bisey izliyorlar.Yaa kocasi 9da geliyor gelmese herhalde yatiya da kalacak.
Ben isteyken annemle nasillardi bilmiyorum ama ben isten ayrildiktan sonra tozuttu sanki.Ikimizde de 1 yasinda cocuk var. Kadinin kafa dengi yakini yok, benden 4 yas buyuk aramiz fena degil. Arasira gelse yada saatlerce durmasa neyse ama bardak tasti artik. Bu aksam da kahvaltiyi kacta yaptigimi sordu. Ben de yarin gelecegim evden biseyler getirecegim dedi. Tek olmuyormus. Ben de 'belli olmuyor 8de de yaptigim oluyor 11de de ama zaten yarin sabah asiya gidecegim' dedim,olsun dedi. Soguk davraniyorum anlamiyor,yememiz icmemiz beraber,ikram etmesem hem icim rahat etmez hem biz acikiyoruz. Kadin gürcü,acaba onlarda normal mi ya da laf sokmami anlamiyor mu? Bir de haftada 2 kere filan sen bize gelmiyorsun diyip,isim oldugunu soylememe ragmen ogle seansina evine cagiriyor. Camima tas atiyor. Birkere duymamazliga geldim cami kiracakti,sesleniyor da. Napacagimi sasirdim. Küstürmeden yapabilecegim cozum onerileriniz var mi?
Peki bu kadının evde işi gücü olmuyor mu? Nasıl yetiştiriyor ev işlerini merak ettim.Derdim komsum.Kadin bizim evden cikmiyor,hergun 12-1 gibi gelip 4e kadar duruyor. 4te kizimi almaya krese gidiyorum,arasira benimle geliyordu hava almaya ama kizimin ondan hoslanmadigini anldigimdan beri tek gidiyorum. 6 gibi yine geliyor,ustte annemin ziline bir de bizim zile basiyor. Genelde 2.gelisi anneme oluyor cunku TV de bisey izliyorlar.Yaa kocasi 9da geliyor gelmese herhalde yatiya da kalacak.
:))))Burada akrabasi yok,baska bir memlekette. Adetlerimizi,kulturumuzu vs.bilmiyor.Yoksa diyecegim cok laf var ama Allahtan korkuyorum
Senden boşanmak istiyorum. İlişkimiz buraya kadar deBunu yapiyorum anneme gidiyor. Ylniz hergun hergun nereye gidebilirim,annemden de evine gitmiyorki geldigimi illaki anlar. Malesef gecici cozum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?