Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Kızlar eşimle konuştuk. Annesi çok yalnızmış. Eşim onunla hiç sohbet etmiyomuş. Onu tek başına gezmeye çıkarmıyormuş. Biz eşimle markete gidip alışveriş yapıyormuşuz evde ne eksik var bilmiyormuşuz( her markete gittiğimizde ararız. Hatta çoğu zaman işten eve gelirken de ararım bişi lazım mı diye) biz 1 kg kıyma alıyormuşuz. Hafta içi diyet sebebiyle akşam yemeği istemediğimiz için haftasonu yiyoruz dediğimiz için oda dolaptaki kıymayı yemiyormuş. Günlerdir kendini de aç bırakmış zaten. Vs vs eşimde diyor bundan sonra salon kapısını kapatmayız. Sabah günaydın akşam iyi geceler deriz. (Yeni evliyken çok uzun zaman iyi geceler dedim o çoğu zaman hiç cevap vermedi sonra bende bıraktım iyi geceler demeyi) eşim de diyor ne derse tamam dicez yapacak bişey yok vercez parayı markete de o gitsin. Vs vs

Yani anlaşılan kabak sizin başınıza patladı.
Evet sanırım öyle oldu bende eşime burasını kendi evim gibi benimsememi bekleme salonun kapısına bile ben karar veremiyorum baksana dedim. Annen ne derse tamam diyelim ama onun sonu gelmez bak görürsün dedim. Bundan sonra siz nasıl istiyorsanız öyle olsun ben hiçbirşeye karışmam dedim. ve bu günden sonra hiç
Bir zaman eski huzurumuz olmıcak bak demişti dersin dedim

evet şu dakika itibariyle o sizin yanınızda yaşıyor gibi değil siz onun evine sığınmışsınız gibi olacak
salonda oturduğunuz zamanlar sizin karı koca başbaşa geçirdiğiniz vakitler
anlaşılan kv niz baya plancı şirret biri
o kapı açık kaldığı müddetçe rahatça hareket edemeyeceksiniz eşinizle aranız soğutmaya çalışacak
evin alışverişi felan filan resmen hükmetmek istiyor
evi ayırmazsanız en son kendinizi ölse de rahat nefes alsam modunda bulacaksınız
zaten ne kadar şeytan biri olduğu oğlunun evşnde yaşarken kızına verdiği kv aklından belli

üzüldüm cidden eşiniz çok pasif resmen test edildi artık atını rahatça sürer bu kadın
belki çok kötümser yazdım ama bu olanlar yukarıdakilerin habercisi

Çok üzüldüm sizin için kadın marketteki alışverişe kadar karışıp bide oğlunu doldurmuş
Evinizi ayırma gibi bi şansınız yokmuki
Yani ne denir bilmiyorum ama umarım kırmadm sizi inşallah daha fazla üzmez sizi
Nolur bi kaynana da gelinine huzur verse

Alışverişi o yapmak istiyor kapıyı kapatmayalım istiyor oğlu tek başına onu gezdirsin istiyor kötümser değil gerçekçisiniz bence hatta bi ara yatak odamızın kapısından da bahsedilmiş hiç kimse kusura bakmasın biz evde olsakta olmasakta o kapı kapalı kalacak mahrem orası biz evliyiz karı kocayız unutuluyor galiba bu dedim. Annesi diyormuş ki e ben o odaya gitmiyorum kapısı kapalı kalsa nolcak laflara bakar mısınız kafayı yiyeceğim yahu benim çamaşırlarım kişisel ürünlerim o odada neden kapısı açık kalsın

Lütfen taviz verme olayına girmeyin çünkü sonu gelmez. Sinirlendikçe acısını eşinizden çıkarırsınız.

Yok malesef hiç öyle bir şansımız yok. Herşeye alınmış kapıya bile yuh diyorum kendi kendime.

Lütfen taviz verme olayına girmeyin çünkü sonu gelmez. Sinirlendikçe acısını eşinizden çıkarırsınız.
Eşimle tartıştık zaten ne demek her dediğine tamam demek sonu gelmez bu olayın farkında mısın dedim. Bundan sonra da aldığı maaşla annesine harçlık versin sigara alsın benim maaşımla da fatura eşimle benim harçlığım vs diye devam etmeyi düşünüyorum

ben tek başına gezdirsin i şu an görüyorum
gerçekten şirret bir kadın
kendi tatile beraber gelmek ister ama gezmede sizi istememesi
evinizi ayırmaya bakın
bu arada çocuk düşünmeyin tavsiyem
Çocuk zaten istemiyorum bu saatten sonra daha da uzaklaştım. Zaten kendisinin kapılar kapanmasın isteği doğrultusunda biz zor çocuk yaparız kapılar açıkken

Çocuk zaten istemiyorum bu saatten sonra daha da uzaklaştım. Zaten kendisinin kapılar kapanmasın isteği doğrultusunda biz zor çocuk yaparız kapılar açıkken
bundan sonra ev madem onunda evi temizliğe vs yetişemiyorum diyip atın önüne madem alışverişi o yapacak yemeği de o yapsın
bu kadının gözü korkmazsa eşinizde bu pasiflik varken sizi boşatır söyleyeyim
üstelik hukuka göre siz mutlak haklısınız birlite oturma kusur kabul ediliyor

Yemeği o yapıyordu zaten. Geri kalan tüm işleri ben. Eşim diyor yemeği de sen yap nolcak e diyorum mutfağa karıştırmıyor kimseyi olsun sen elinden alıp yap nolacak idare edicez böyle diyor. Ben annemi ilk kez böyle bitik gördüm. Ya başına birşey gelirse ya inme inerse naparız diyor. Kızı psikoloğa götürecekmiş kvdeyi

Yok malesef hiç öyle bir şansımız yok. Herşeye alınmış kapıya bile yuh diyorum kendi kendime.

Sen diğer arkadaşların dediği gibi yinede kendinden taviz verme orası senkn evin nasıl istersen öyle davran kapını kapat alışverişini yap hatta bence eskisi kadar da üstüne düşme kayinvalidenin mesafeni koy yani
Çünkü bir dediğini yaptıkça istekleri dahada artacaktir
Benmkide ben is çıkışı avmye uğrayıp kendime iç çamaşırı almıştım sonra onlara uğradım poşet ne dedi çamaşır aldım kendime dedim neymiş neden ona sormadan aalmışım nasıl kendim gidip kendim seçermişim iji hafta küstü bize:) sonra kendi kendine geldi kendi barıştı
Yani aman büyüktür darilmasin dedikçe olan size olur sayginizi yitirmeyin ama mesafenizi de koyun bundan sonra
Ii günler

bence de götürsün ruh hastası çünkü
sizde bitik durun o zaman
belki annesini dürter eşimi ilk kez bu kadar bitik gördüm diye

Yok ben bundan sonra ne market alışverişine nede başka birşeye el sürerim eşime yemin ettim karışmam dedim sizin istediğiniz gibi olsun herşey dedim

Ben olsam hiç bir hareketimi değiştirmem. Aynı olduğu gibi devam ederdim. Sinir olup eşimle kavga edeceğime istediklerini yapmadığım için kavga ederim. Sonuçta öyle de böyle de bol tartışmalı günler sizi bekliyor. En güzel çözüm "madem bizde rahat değilsin, bir süre kızında kal, sonra oturup beraber bir çözüm buluruz deyin". Benim anlamadığım siz kvye zaten maddi yardım ediyorsunuz. Ev kirası ödeyecek kadar bir emekli maaşı almıyor mu kpden?

Hayır almıyor malesef ölmeden evvel boşanmışlar. Eşim annemi kimselere bırakmam annem ablasının yanında ev tutacakmış müsade etmem mahvolurum ben o giderse diyor. Görümcemde annem gidicem diye tutturdu elalem ne der kardeşim falan diyormuş

Kvniz size karşı birşey demedi. Yüzünüze bile bakmadı. Eşinizi arkadan ne güzel doldurmuş. Başarılı olursa bu böyle devam eder.

Reactions: anu
Kvniz size karşı birşey demedi. Yüzünüze bile bakmadı. Eşinizi arkadan ne güzel doldurmuş. Başarılı olursa bu böyle devam eder.
Eşime şey demiş tatilden geldiniz nyks benimle hiç konuşmadı geldikten sonra vs demiş eşimde bana diyor ki neden konuşmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…