Keşke o konuşmada siz de olsaydınız. Eve döndüğünde bir konuşma talep edin. Eşiniz siz ve kv. Bunların hesabını sorun.Eşime şey demiş tatilden geldiniz nyks benimle hiç konuşmadı geldikten sonra vs demiş eşimde bana diyor ki neden konuşmadın
Sen de kaynananin yaninda saril. Op cilvelen. Yine laf edecek. Dersin. Kapiyi ortuncede laf ediyon.Asık surat mevzusunun aslı şöyleymiş eşimle konuştuk sabah kalkınca günaydın demiyomuşuz akşam yatarken iyi geceler demiyomuşuz o odasındayken biz içerde tv izlerken salonun kapısını kapatıyormuşuz (eşime sarılıp uzanıyorum, o sebeple kapatıyoruz kapıyı aralık kalıyor daha doğrusu) salon kapısı kapanmazmış. O kapıyı kapatınca biz onu istemiyor gibi oluyormuş vs vs
kesinlikle katılıyorumKeşke o konuşmada siz de olsaydınız. Eve döndüğünde bir konuşma talep edin. Eşiniz siz ve kv. Bunların hesabını sorun.
Kızlar eşimle konuştuk. Annesi çok yalnızmış. Eşim onunla hiç sohbet etmiyomuş. Onu tek başına gezmeye çıkarmıyormuş. Biz eşimle markete gidip alışveriş yapıyormuşuz evde ne eksik var bilmiyormuşuz( her markete gittiğimizde ararız. Hatta çoğu zaman işten eve gelirken de ararım bişi lazım mı diye) biz 1 kg kıyma alıyormuşuz. Hafta içi diyet sebebiyle akşam yemeği istemediğimiz için haftasonu yiyoruz dediğimiz için oda dolaptaki kıymayı yemiyormuş. Günlerdir kendini de aç bırakmış zaten. Vs vs eşimde diyor bundan sonra salon kapısını kapatmayız. Sabah günaydın akşam iyi geceler deriz. (Yeni evliyken çok uzun zaman iyi geceler dedim o çoğu zaman hiç cevap vermedi sonra bende bıraktım iyi geceler demeyi) eşim de diyor ne derse tamam dicez yapacak bişey yok vercez parayı markete de o gitsin. Vs vs
Oha. Oha oha...
Kadin amacina iki cumle ile ulasmis.
Vay anasini satayim. Zavalli bizim analarimiz.
Buna rağmen eşim yemeğide sen yap nolcak diyorAaaa!! Git çalış eve para getir. Evi sil,süpür,temizle. Kocanın gönlünü yap. Kaynanayı pohpohla... Bu ne beee?!!! Çekilir dert değil valla.
Bu bayram görümcemi aramadım bayram için kandillerde de aramıyorum aramam laZımmış eşimin zaten annesi ve ablasından başka kimsesi yokmuş bu benim huyum kendi ailem dahil kandilde kimseyi aramam bayramda da annemi babamı ve kvdeyi aradım bundan da kabahatli ben çıktımOha. Oha oha...
Kadin amacina iki cumle ile ulasmis.
Vay anasini satayim. Zavalli bizim analarimiz.
Yüzyüze gelmek bile istemiyorum hele böyle bir konuyu tekrar konuşmayı asla istemiyorumkesinlikle katılıyorum
öyle e böyle huzursunuz en azından şartlar birde sizin açınızdan konuşulsun
üçünüz içeride iken direk konuya girin
bugun konusuldu sanırım birşeyler bana da hem cevap hakkı doğdu hem de benımde soyleyeceklerım var
dıyıp o evın hanımı oldugunuzu gosterın
maaşlı kadınsınız sizinde söz hakkınız var evın alısverıs vs de
Çok iyi anlıyorum sizi. Ben de dört haftadır annemlern yanındayım. Bayramda kısacık bir görüntülü aradım, çocuğumu gösterdim. Laf arasında da bayramınız mübarek olsun dedim. Benim de huyum böyle. Allahtan bizimkiler sorun etmiyor. Eşim de birşey demiyor. Biliyor beni. İş eşimizde bitiyor. Üzgünüm. Bu daha başlangıç sizin için. Dik bir duruş sergileyin.Bu bayram görümcemi aramadım bayram için kandillerde de aramıyorum aramam laZımmış eşimin zaten annesi ve ablasından başka kimsesi yokmuş bu benim huyum kendi ailem dahil kandilde kimseyi aramam bayramda da annemi babamı ve kvdeyi aradım bundan da kabahatli ben çıktım
biz siz kavga edin herşey kötü olsun demiyoruzYüzyüze gelmek bile istemiyorum hele böyle bir konuyu tekrar konuşmayı asla istemiyorum
Eşim bana annem ne derse tamam dicez dedikten sonra ben nedesem boş bencebiz siz kavga edin herşey kötü olsun demiyoruz
dışarıdan evli kadınlar olarak size buyuk haksızlık yapıldı eger sımdı karsı durmazsanız
cok mutsuz olursunuz dıye konusun dıyoruz
şu an onlar sindirdik dıye dusunuyorlar
Bir de benim misafir sevmeme huyum varmış kimseyi davet etmiyormuşum eve buda konuşulmuşÇok iyi anlıyorum sizi. Ben de dört haftadır annemlern yanındayım. Bayramda kısacık bir görüntülü aradım, çocuğumu gösterdim. Laf arasında da bayramınız mübarek olsun dedim. Benim de huyum böyle. Allahtan bizimkiler sorun etmiyor. Eşim de birşey demiyor. Biliyor beni. İş eşimizde bitiyor. Üzgünüm. Bu daha başlangıç sizin için. Dik bir duruş sergileyin.
anladım arkadaşım bundan sonrası için hayırlısı olsunEşim bana annem ne derse tamam dicez dedikten sonra ben nedesem boş bence
Eşime bende onu söyledim sanmaki ben herşeyine tamam dedikçe huzurlu mutlu olcaz dedim. Tamam demenin sonu gelmez kimbilir neler isticek bak görürsün dedim. Of bilemiyorum heryerim ağrıyor şuan ayak ucumdan enseme kadaranladım arkadaşım bundan sonrası için hayırlısı olsun
mutsuz olacakmışsınız gibi geliyor bu kv gün be gün artttırır bu burada kalmaz söyleyeyim
Çok merak ediyorum acaba neler talep edecekte biz tamam diyeceğiz. Eşim iyice yaşlandı böyle yapmalıyız diyor benim hiç aklıma yatmıyor. Kapısına tamam dedik markete de tamam dedik günaydın dicez e ona da tamam daha neler olacak bilemiyorumSizi haksız çıkaracakları kadar çıkarmışlar. Bence hiç sessiz kalmayın. Ne demek annesi ne derse tamam diyecekmişsiniz. Oldu olacak kayınvalidenin ayaklarını da yıkayın. Parası pulu işi gücü olan kadınsınız. Bence kocanıza çekin resti. Gelemem ben bu işe deyin. Durduğum yerde ben sinirlendim
Eşim senin tek sevmediğim huyun bu diyor. İlla arayacakmışım. Görümcemin kızı beni 2-3 defa beni onlara davet etti uygun olup gidemedim. (Beylikdüzü tarafında oturuyor uzak birazda) eşim seni hep davet ediyorlar niye gitmiyorsun diyor. Diyorum ki beni davet etmesi gereken kişi ablan neden kızına davet ettiriyor. Ayrıca yeni evlendiğimizde bize iki adım oturuyordu ablan niye bir kere davet etmedi? Yada annen niye bir hafta sonu kendi giderken benide götürmedi dedim birşey demiyorÇok iyi anlıyorum sizi. Ben de dört haftadır annemlern yanındayım. Bayramda kısacık bir görüntülü aradım, çocuğumu gösterdim. Laf arasında da bayramınız mübarek olsun dedim. Benim de huyum böyle. Allahtan bizimkiler sorun etmiyor. Eşim de birşey demiyor. Biliyor beni. İş eşimizde bitiyor. Üzgünüm. Bu daha başlangıç sizin için. Dik bir duruş sergileyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?