Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Eşime şey demiş tatilden geldiniz nyks benimle hiç konuşmadı geldikten sonra vs demiş eşimde bana diyor ki neden konuşmadın
Keşke o konuşmada siz de olsaydınız. Eve döndüğünde bir konuşma talep edin. Eşiniz siz ve kv. Bunların hesabını sorun.

Kv yılanın başı, eşiniz de emzikli galiba annesi olmadan mahvolup biteceğine göre! Çok pis oyuna gelmişsin canım, oğluyla kavga edip tüm ihaleyi sana bırakmışlar vay anasını... Ha bu arada inme falan inmez ikinizi de gömer bu fesatlıkla merak etmesin kocan

Sen de kaynananin yaninda saril. Op cilvelen. Yine laf edecek. Dersin. Kapiyi ortuncede laf ediyon.
Oldu canim deseydin. Emir komuta olarak istersen kapida dikilip bekliyelim seni deseydiniz.
Tevbe yaRABBIM. Seytan neler diyor neler icinden.
Iyi sabrediyorsunuz ya.

Keşke o konuşmada siz de olsaydınız. Eve döndüğünde bir konuşma talep edin. Eşiniz siz ve kv. Bunların hesabını sorun.
kesinlikle katılıyorum
öyle e böyle huzursunuz en azından şartlar birde sizin açınızdan konuşulsun
üçünüz içeride iken direk konuya girin
bugun konusuldu sanırım birşeyler bana da hem cevap hakkı doğdu hem de benımde soyleyeceklerım var
dıyıp o evın hanımı oldugunuzu gosterın
maaşlı kadınsınız sizinde söz hakkınız var evın alısverıs vs de

Oha. Oha oha...
Kadin amacina iki cumle ile ulasmis.
Vay anasini satayim. Zavalli bizim analarimiz.

Oha. Oha oha...

herşey eşte bitiyor herşey
kadın resmen bekleyıp bekleyıp bı hata bulmaya calısmıs
buldugu anda dıger hukumdarlık yapabılecegı herseyı sıralamıs
çok şeytanmış cidden
bu olayın bahanesi tatil asıl olay hükmetme

Oha. Oha oha...
Bu bayram görümcemi aramadım bayram için kandillerde de aramıyorum aramam laZımmış eşimin zaten annesi ve ablasından başka kimsesi yokmuş bu benim huyum kendi ailem dahil kandilde kimseyi aramam bayramda da annemi babamı ve kvdeyi aradım bundan da kabahatli ben çıktım

Yüzyüze gelmek bile istemiyorum hele böyle bir konuyu tekrar konuşmayı asla istemiyorum

ya resmen ses çıkartmıyorsun diye coşmuşlar
valla bundan sonrası her turlu huzursuz geçer
yani ya kendını tamamen ezdırceksın sen bıteceksın
ya da bu akşam ne konusulacaksa bu da benım etegımdekıler dıyıp dokeceksın

en azından soylemıs olursun belkı sende kendıne gore bır hat cızdırebılırsın
benım arkadasımın esı de annesıne cok duskun ama aralarında bı apt var ayrı oturuyorlar
herkes bırbırıne saygılı
düşkünlükle emzikli olmayı karıstırmıs eşin
bu kv tam şeytan

Çok iyi anlıyorum sizi. Ben de dört haftadır annemlern yanındayım. Bayramda kısacık bir görüntülü aradım, çocuğumu gösterdim. Laf arasında da bayramınız mübarek olsun dedim. Benim de huyum böyle. Allahtan bizimkiler sorun etmiyor. Eşim de birşey demiyor. Biliyor beni. İş eşimizde bitiyor. Üzgünüm. Bu daha başlangıç sizin için. Dik bir duruş sergileyin.

Yüzyüze gelmek bile istemiyorum hele böyle bir konuyu tekrar konuşmayı asla istemiyorum
biz siz kavga edin herşey kötü olsun demiyoruz
dışarıdan evli kadınlar olarak size buyuk haksızlık yapıldı eger sımdı karsı durmazsanız
cok mutsuz olursunuz dıye konusun dıyoruz
şu an onlar sindirdik dıye dusunuyorlar

Eşim bana annem ne derse tamam dicez dedikten sonra ben nedesem boş bence

Bir de benim misafir sevmeme huyum varmış kimseyi davet etmiyormuşum eve buda konuşulmuş

Reactions: iiz
anladım arkadaşım bundan sonrası için hayırlısı olsun
mutsuz olacakmışsınız gibi geliyor bu kv gün be gün artttırır bu burada kalmaz söyleyeyim
Eşime bende onu söyledim sanmaki ben herşeyine tamam dedikçe huzurlu mutlu olcaz dedim. Tamam demenin sonu gelmez kimbilir neler isticek bak görürsün dedim. Of bilemiyorum heryerim ağrıyor şuan ayak ucumdan enseme kadar

Sizi haksız çıkaracakları kadar çıkarmışlar. Bence hiç sessiz kalmayın. Ne demek annesi ne derse tamam diyecekmişsiniz. Oldu olacak kayınvalidenin ayaklarını da yıkayın. Parası pulu işi gücü olan kadınsınız. Bence kocanıza çekin resti. Gelemem ben bu işe deyin. Durduğum yerde ben sinirlendim

Çok merak ediyorum acaba neler talep edecekte biz tamam diyeceğiz. Eşim iyice yaşlandı böyle yapmalıyız diyor benim hiç aklıma yatmıyor. Kapısına tamam dedik markete de tamam dedik günaydın dicez e ona da tamam daha neler olacak bilemiyorum

Eşim senin tek sevmediğim huyun bu diyor. İlla arayacakmışım. Görümcemin kızı beni 2-3 defa beni onlara davet etti uygun olup gidemedim. (Beylikdüzü tarafında oturuyor uzak birazda) eşim seni hep davet ediyorlar niye gitmiyorsun diyor. Diyorum ki beni davet etmesi gereken kişi ablan neden kızına davet ettiriyor. Ayrıca yeni evlendiğimizde bize iki adım oturuyordu ablan niye bir kere davet etmedi? Yada annen niye bir hafta sonu kendi giderken benide götürmedi dedim birşey demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…