Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Eşim geldiğinde bana ne anlatacak çok merak ediyorum gelince konuşuruz dedi muhtemelen görümce ve kvdenin ettiği şikayetleri yumuşatarak anlatacak bana kendi fikriymiş gibi
Aynen öyle yapacak cnm tipik erkek taktiği

eşiniz neden gelmiyor
sizi köşeye sıkıştırmalarına izin vermeyin
Eşim onlar yola çıktıktan sonra gelecekmiş geldiklerinde laf söylerler mi bilmiyorum da birşey derlerse kendimi tutamam ya çok ağlarım ya çok sert çıkarım bu konuda kendimi çok sıktım ortasını bulamayabilirim

baktınız görümcenizin ilk lafı size doğru dönüyor
bu olayların hiçbirisinin benımle ılgısı yok herşey ana oğul arasında diyin olmadı

Olayı öyle bir yere bağlarlarsa benim tavrım belli ne ablası ne annesi ne kendi kusura bakmayacak aynı eve okey dedik ama 7/24 alt alta üst üste olcaz demedik eşime de her türlü resti çekerim bu konuda

sakın ıkısı de değil
herşeye sırtlan gülümsemesi ile cevap vereceksiniz
" aa öyle mi x abla olay demek benım yuzumden çıktı " çok güleceksiniz
kaale almayacaksınız
demek ki şişim geliyor şu an ben hallederim diye kaale almadıgını gostereceksınız

Evet yada hayret olayı nerden nasıl bana bağladınız beni suçlu ilan ettiniz deyip gülebilirim de

Öyle kestirip atabilirim evet
herşeye sırtlan gülümsemesi ile cevap vereceksiniz
" aa öyle mi x abla olay demek benım yuzumden çıktı " çok güleceksiniz
herşey ana oğul arasında, ben karşılabilir miyim hayır
sınırlar var bu hayatta benim kv ile yada eşimle ilgili sorunuma sen karışabılır mısın hayır
senın eşimle sorununa ben karışabilir miyim hayır
diyip aba altından sopa da gösterebilirsiniz

bakın bız burada yanınızdayız
her durum ıcın ayrıca replık verdık nerdeyse
sakın ama sakın sınırınıze yenık dusmeyın
bu sorunu atlatırsanız bır daha bu sorun sıze gerı donmez
ağlar veya onların ıstedıgı sekılde sınırlı davranırsanız
eşinizin sizin ustunuze gelme şansınız olur
kendı hakkınızı kendınız savunacaksınız
naif birisiniz belli ama lutfen hakkınızı savunun ılerısı için

En başta senin haklı olduounu onların salakça davrandığını unutma çocuk gibi iş yapıyorlar çocuk kafa yapısına sahip insanlara sanki çocuklaşmış gibi anlat herşeyi sınırını çiz onlara karşı seninle Nasıl konuşacaklarını Nasıl davranacaklarını anlasınlar hadlerini bilsinler açıkçası deveyi diken insanı öpen yaranır derler ya sen alttan alırsan daha çok üstüne gelirler aksine sen üste çık kusura bakmasınlar da onlar sen onları değil onların seni alttan alması lazım analarına bakıyorsun bi susup oturmayı bilsinler insanı hasta etmesinler. Ay valla ben sinir oldum burda ya o görümcen olacak ta ortalığı sakinleştirmek yerine daha da diklenirse haddini bildir evimde olan şeylere müdahil olunmasını sevmem de açık açık o kadar kıymetliyse anası alsın gitsin

Teşekkür ederm geldiler şimdi kv üzerini değişti o ara görümcem su şişesini verdi buna soğuk su doldursana ablam dedi doldurdum kv hiç bişey demedi bayramda gitmeden ona para bırakmıştık tv sehpasına koymuş parayı dokunmamış ben mutfakta sigara içerken oturuyorum kvdeyi görüyorum kafasıyla kızına tv sehpasını işaret etti bişeyleri kaldırdı altına baktı sanırım sonra çıktılar bende temizlik yaparken parayı aldım ordan eşimde al demişti şimdi de gelmiş 5 gündür gururundan harcamadığı parayı arıyor anlam veremiyorum

Görümcem benimle konuştu ama hiç birşey demedi. Aşağıda da yazdım kvdede günlerdir harcamadığı parayı aradı gitmeden benimle de tek kelime konuşmadı

Eğer bu sebeptense tüm bu olaylar benim duruşum belli her gün beraberiz kv ile tatile gidemem birde. Fikrimde de sabitim. Ha oğlunun çok parası ve vakti varsa götürsün annesinide 1 hafta tatile
ben diğer konunuzda da yazmıştım..olayın özü bu bence..kendisini de tatile götürmenizi bekledi..umduğunu bulamayınca da çirkefleşti..ezdirmeyin kendinizi..on yıllık evli biri olarak çıkardığım sonuç şu ki ne yaparsan yap yaranamayacaksın..o yüzden taviz verme ezdirme sakın kendini..

Teşekkürler fikrinizi paylaştığınız için tatil konusunda benimde fikrim net götüremem malesef

çok yüz vermeyin suratta asmayın
bekleyin bakalım bişiler arıolarsa para vs sorun çıkaracak yani düşmeyin tuzaklarına
Hayır madem o paraya ihtiyacın vardı niye şimdiye kadar harcamadın da şimdi arıyorsun arıyorsun bulamıyorsun kızına ne mırıldandın çok merak ediyorum

Görümcem benimle konuştu ama hiç birşey demedi. Aşağıda da yazdım kvdede günlerdir harcamadığı parayı aradı gitmeden benimle de tek kelime konuşmadı
Ne yani evden çıkarken sana hoşçakal kızım falan demedi mi inanamıyorum. Ben olsam beni saymayan insanı bir daha hayatta evime sokmam saygısız kadın bide tenezzül etmediği paranın peşine mi düşmüş ya Cidden çok seviye yoksunu bi kv var sende cnm allah yardımcın olsun yani ben hazmedemezdim benle konuşmadan gitmesini saygısızlık ya ve sokmam evime sanki sen ne yaptın ona haksız yere böyle davranması çok saçma

Hayır madem o paraya ihtiyacın vardı niye şimdiye kadar harcamadın da şimdi arıyorsun arıyorsun bulamıyorsun kızına ne mırıldandın çok merak ediyorum

akşama eşin gelince bak parayı bile saklamışsınız vs diyebilirler
yukarıda arkadaşın dediği giderken sana tek kelime etmemesi vs bunu öne sürersiniz
siz bir hata yapmadınız çirkef ve kıskanç bir kv yüzünden kendinize inancınızı asla kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…