Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

kv deniz şımarmış. galiba yeri çok rahat keyfi çok yerinde izlediği bir diziside yok. galiba sizden başka çok seveni çok arayanı da yok size sarmış. evde huzursuzluk çıkarmaya çalışıyor. eşinizle aranızı bozmayın ama ben olsam kendisine de burda yasayacaksan ya herkes saygılı olur ya da benım dediğim olur derdim .ben öyle yaptım. şimdi bana kendi kızlarından kat kat iyi davranıyor ama ben komsunun annesı gıbı davranıyorum. herkese davrandıgım gibi. ben sadece iyi inanları severim ne kocamın annesi ne kendi annem benim için hiç farketmez. sadece iyi insanları ....

Aaaa!! Git çalış eve para getir. Evi sil,süpür,temizle. Kocanın gönlünü yap. Kaynanayı pohpohla... Bu ne beee?!!! Çekilir dert değil valla.
yapmasın kadınlarda akıllı olsunlar. evlimi yaşamak lazım illa. bu iteatkarlıkta ne böyle. modernize edilmiş köle

Ben iyilikle yaklaştıkça tepeme çıktı oraya yerleşti oğluna da ben ne dersem tamam deyin fikrini aşıladı. İnanın düşünüyorum afilli bir sebebim olsa da boşansam diye bazen

Bir de benim misafir sevmeme huyum varmış kimseyi davet etmiyormuşum eve buda konuşulmuş
etmem etmem . bir çok kadın etmez zaten . buna ne karışıyor ki eline şiş verin örgü örsün yok yaşı genç olsa edep kurallarını öğrenmek için bir yerlere gnderin, biraz okusun diyeceğim ama o da olmayacağı için ....

Eşime diyorum ki bi arkadaşımı çağırmaya kalksam annen hep kendi konuşsun istiyor kendi ailem geldiğinde bile bana fırsat bırakmıyor konuşmaya o yüzden çağırmıyorum dedim en sonunda konuşsun nolcak ki diyor

Allah yardımcın olsun..yani ben olsam evet der geçerim yine bildiğimi yaparım..tamam günaydın iyigeceler vs anladım..ama ne demek çalışıp parayı kazanan siz harcamayı hanımefendi yapacak..tamam yaşlı kadın ama eli ayağı tutuyor yemeği de yapıversin eline mi yapışacak..akşam akşam çok sinirlendim..lütfen gurur yapıcam diye istedikleri herşeye evet deme..bir kez alıştırdın mı daha kırtulamazsın..madem eşin bu dilden anlıyor sen de triplere gir tavır yap..mecbur sana da tamam diyecek..sana acımayana sen hiç acıma..

vala akşam akşam ben de sinirlendim. alışverişe gözü kesiyor ama

Ah canim ah esin saglam doldurusa gelmis resmen esini senden sogutma planlari bunlar..esine de cok sasirdim bunlari anne ve gorumce konusurken susturmaliydi...sizin hic ozeliniz olmasın istiyor cok yazik.Ben olsam evi ayiririz yoksa kendin bilirsin diye resti çekerdim.Bundan sonra o kv zafer kazandim edasiyla oglumu yola getirdim edasiyla sana cok çektirecek..lutfen ezdirme kendini

Eşim annem bu evden asla gidemez diyor. Çok yaşlandı mantıklı düşünmüyor biz tamam dicez napçaz idare etçez diyor ben kafayı yiyeceğim

Ben iyilikle yaklaştıkça tepeme çıktı oraya yerleşti oğluna da ben ne dersem tamam deyin fikrini aşıladı. İnanın düşünüyorum afilli bir sebebim olsa da boşansam diye bazen
Pardon da.. Ben bunlardan ala afilli sebep goremedim. Hadi kv tam kaynana.. Esiniz de butun suc!!.. Madem bosanmayi dusunuyorsunuz niye pasif duruyorsunuz anlamadim..

Aynen. Birde tatilden once yapilmis seyleri tatilden sonrami aklina gelmis. Pis cirkef iste. Sacini basini yolup sokaga atocan. Al sana hukumdarlik.

Kusura bakmasin kimse. Kimseyi aramiyorsam aramiyorumdur. Ismarlama hac kabul olmaz. Seni zorlasana ne olacak ara diye icinden gelip aramadiktan sonra. Benim yengemde beni hic aramaz. Ben abimi aradigimda onuda kutlarim ki ben 5 yas buyugum ki en kucuk gorumcedi benim. Ee ne yapayim aramiyor diye kinleneyim mi? Abimi kutlayinca onuda kutkuyorum telefon elime yapismiyor ya...
Ne yapim abimi arayip doldurayim mi karin beni aramiyor diye? Abim ne diyecek. Canali yengen yogun diyecek :) bizim abilerimiz kocalarimiz gibi degil.

Bu ne ya.. isyan bayragini cekme zamanin gelmis. Ben olsam esime bir 35 sene sonra daha gel evlen benle derim. Daha sen sen olmamissin derdim.

Buna rağmen eşim yemeğide sen yap nolcak diyor
Az yesin az icsin kendine bir hizmetci tutsun.
Madem ne olacak ki ozaman bi zahmet esin annesine zmhizmet etsin. Yemegide yapiversin ne olacak ki?

Ya ALLAH askina kac yillik evlisiniz cok merak ettim. Gercektende yazdıklarını okuducka iyice sinir oluyorum hem esine hem ky

Eşim annem bu evden asla gidemez diyor. Çok yaşlandı mantıklı düşünmüyor biz tamam dicez napçaz idare etçez diyor ben kafayı yiyeceğim
Sen kararli bir sekilde resti cek bak nasil o kayinvalide bozuntusu yola gelecek.Seni pek sessiz bulmuşlar kv ve kizi resmen evliligini nasil yasayacagini belirliyorlar.Böyle hayat cekilmez.Daha yolun basinda sayilirsin evi ayiricaz bana saygi duyulmuyorsa ayni evde yasamayi kabul etmiyorum diyeceksin o kizi da annesi başına kalacak diye gör bsk nasil yola gelecekler.Eşine de pes yani bu adam karisini onlar sikayet ederken herşeye tamam demis cok yazik.Ben burda sinir oldum senin adina.

1,5 yıllık evliyiz

Şimdi kızında bakalım dönünce ne diyecek neler emredecek merakla bekliyorum

Ay sen yazdikca ben deliriyorum burda esin de hic mantikli davranmiyor sen herseye he de ...oldu deseydin baska istekleri de var miymis..mesela haftanin hangi gunleri oglunun yaninda yatabilirsin onu da soylesin bari kv bozuntusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…