Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Evet hiçbirşey demedi bu kadar karamsar bakmak istemiyorum ama kapıya kalktım uğurladım onları h bişey demedi

Haklısınız teşekkür ederim. Zaten kavga ettikleri gece benim harçlığım geliyor başka yerden param var vs diye büyük konuşuyordu şimdi o parayı arıyor

sizde döndüğünde hoşgeldin demeyin lütfennnn. bence eşinizi doldurdular o yüzden görümceniz falan konuşmadı . eşinizede sinirlenmeden ifade edin kendinizi sakin sakin restinizi çekin

sizde döndüğünde hoşgeldin demeyin lütfennnn. bence eşinizi doldurdular o yüzden görümceniz falan konuşmadı . eşinizede sinirlenmeden ifade edin kendinizi sakin sakin restinizi çekin
Eşim yolda geliyor. Biz tatilden döndüğümüzde de hoşgeldin dememişti zaten. Muhtemeln ben işteyken gelir geldiğini görmem.

neden birlikte oturmayı kabul ettinizkş keşke etmeseydiniz

neden birlikte oturmayı kabul ettinizkş keşke etmeseydiniz
Kimsesi yok dedik geliri yok dedik yaşlı dedik büyükten zarar gelmez dedik. Dedikte dedik. 1,5 sene sonra yoldan çıktı. Bundan sonra da kendi keyfine göre bir huzurlu bir huzursuz gider diye tahmin ediyorum

bence en son baktınız çaresiz kaldınız
orada ağlayın
diyin ki "x abla sende evlisin eşinle tatile gidiyorsun
kayınvalıdene ıhanet mı etmıs oluyorsun ya da kendı annene
şurada 3 gün tatil yaptıysak 4 gündür uzuluyorum ustelık hıcbır sucum yokken"
diye duygu sömürüsü kanalını deneyin

yanı işler kızısınca baktınız bır cınnet herseyı cozer yapamıyorsunuz en azından bunu deneyın
valla kalkıp geleceğim sinir oldum oturdugum yerde

Görümceme ne diyim ki bize gelip annesine kendi kvdesinden dert yanıyor kaynanamda ona akıl veriyor aaa kocanla konuş onu bakımevine yatırın siz uğraşamazsınız vs diye (görümcemin kvdesi alzheimer bu arada 2 oğlan çocuğu var ikide gelin kimse yanaşmıyor evine alıp bakmaya) bizim kvde de kızına onu bakımevine yatırın diye benim yanımda akıl veriyor. Böyle insanlara ne anlatabilirim ki

Aynı kv modeli bende de var kp le kavga etse çaydanlığı bile bahçeye atar sen evde misin değil misin umursamaz çeker gider gelince de sanki benimle kavga etmiş gibi aynı odada bile oturmaz

konu bişi anlatmak deil zaten
eğer gorumcen sizi suçlarsa aa annemi yanlız bırakıyorsun diye
o zaman bunları soyleyıp eşinin gözünü açmak

Tam olarak sebep bu mu bilemiyoruz ki hiç
Bir şey söylemiyor ama ben sebebin bu olma ihtimaline karşı eşime kusura bakmayın senede en fazla 1 hafta seninle baş başa kalıyoruz ondan da taviz veremem demiştim
Ee gelmedimi hala esin? Ne konusmuslar?

Kızı kvdemi götürecekmiş bir iki gün onda kalacakmış eşim aradı şimdi öyle söyledi
Keşke hepten götürmseymiş sen çok iyimsersin canım sana haksızlık yapmışlar kocanla mutluysan uzatma he de geç sonuçta sensin haklı olan taraf bunu aslında hepside biliyor

Eşimle konuştuk şimdi buluşmuşlar annesi ablası o eve gelicez birazdan sen güleryüzlü ol diyor allahım çıldırıcam sanki ben asık suratlıyım normalde kafayı yedirticekler bana
Iyide. Bir sen mi fazlaliksin?
Bak hem el olarak goren kendileri ama gercek evlat gibi muamele etmeni bekleyen yine kendileri.
Eger senide evladi gibi gorseydi disarda bulsumazlardi.
Sendenmi gizliyorlar?
Gorumcenide size cagirip hep beraber konusabilirdiniz.
Birde guler yuzlu ol demis. Uyuz.
Belliki surat asti demisler.
Ben olsam asil ben aroza cikarirdim boyle bir durumda. Resmen acik oturum yapmislar senide disarda birakmislar madem ben aileden degilim ozaman hic birseyinize karismiyorum derdim. Hem kaynananin huysuzluguna oturum yapacak nesi varmis ki? Uyuzluk etmis. Birde toplanip konusuyorlar.
Sinir oldum.

Aynen katılıyorum size
Ama klasik kaynana işte
Sizin üzülecek biseyiniz yok bence alttanda almayın o kadar Kıyamam 4 günlük tatilinizi burnunuzdan getirmiş resmen
Bundan sonraki hayatınızda herşey gönlünüzce olur inşallah

Olur mu burnundan getirecek. ..
Bizim annelerimiz damatlarina bakiyor birde damatlar tepemize yapiyor tabiri caizse. Yinede yaramiyor. Ama kaynanalar istedigini yapsin gelinler cekmek zorunda

Olur mu burnundan getirecek. ..
Bizim annelerimiz damatlarina bakiyor birde damatlar tepemize yapiyor tabiri caizse. Yinede yaramiyor. Ama kaynanalar istedigini yapsin gelinler cekmek zorunda
İşte çeken kadın yapanda kadın nedir yani kendine yapilani gelininede yapmasanda oğlun mutlu olsa ama yok işte dediginiz gibi gelin değil mi çekmek zorunda(
Koniu sahibi arkadaşım esiniz geldimi konuştunuzmu

Cok dogru alkiss
:) annem babam destegi ile damat bey kredilerini borclarini bitirdi simdide ablami şutlama derdindeler.
Diger eniste beye arabasini aldik. Tatillere gonderdik arabasini kiraldik. Simdide bizle konusmuyor beyefendi.
Bir tek benim esime birsey yapamadilar cunku damatlari sayesinde 0 rini tukettiler.
Yapmasinlarda zaten.
Baskalari gibi gidin banane basinizin caresine bakin demis olsalardi ailem. Onlardan iyisi yoktu.
Benim annemde kaynana. Ama cook mecbur kalmadigi surece abimin evine hic cikmaz.
Babam senede 1 kere bile cikammaistir oglunun evine. Altli ustlu zaten asagisa goruyorlar bide neden yukari cikip rahatsiz etsinler herseye burunlarini soksunlar.
Babam gelini hamile diye gelinin cayini doldurmus biridir.

Asık surat mevzusunun aslı şöyleymiş eşimle konuştuk sabah kalkınca günaydın demiyomuşuz akşam yatarken iyi geceler demiyomuşuz o odasındayken biz içerde tv izlerken salonun kapısını kapatıyormuşuz (eşime sarılıp uzanıyorum, o sebeple kapatıyoruz kapıyı aralık kalıyor daha doğrusu) salon kapısı kapanmazmış. O kapıyı kapatınca biz onu istemiyor gibi oluyormuş vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…