Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Eşimde diyor senin huyun bu bu huyunuda hiç
Sevmiyorum diyor bundan sonra ben hep hatırlatıcam sana arıcaksın diyor annemle ablamdan başka kimsem yok arasan nolur diyor

Ay sen yazdikca ben deliriyorum burda esin de hic mantikli davranmiyor sen herseye he de ...oldu deseydin baska istekleri de var miymis..mesela haftanin hangi gunleri oglunun yaninda yatabilirsin onu da soylesin bari kv bozuntusu..
Diyorum ki herşey iyi hoşta bizim karı koca olduğumuzu unutuyorlar sanırım kapıyı örtme vs vs noluyoruz dedim ay şuan eşim yanımda yalnızız hıncımı alamadım hala eşim bana diyor ki nyks sana bunları anlatıyorum sende bana tamam de yaparız de allah aşkına ben napayım diyor

Kusura bakmayın ama eşiniz çok güzel doldurulmuş siz de tavizi verdiniz bundan sonrası daha da fena gelicek bunlar anne kız siz yokken güzelce planları yapmışlar geçmiş olsun
Hayır benim ne kusurumu görmüşler de eşimi dolduruyorlar onu anlayamıyorum

Sakin esine taviz verme..asla de bundan sonra olacaklardan sen sorumlusun de..azcik sende doldur madem isler boyle yürüyor

Hayır benim ne kusurumu görmüşler de eşimi dolduruyorlar onu anlayamıyorum
Sizin kusurumuz gelin olmak bence eşinize resti çekin bu ne ya hem çalışacaksınız hem evinizde rahat edemeyeceksiniz hem de hanımefendinin gönlünü yapacaksınız. Köle misiniz siz? Yapmıyorum nezaketten anlamaz bunlar tepenize binerler. Yemin ederim benim burda elim ayağım titredi. Evlenmesini kocanız madem annesinin bu kadar kuzusuydu da

Eşimde diyor senin huyun bu bu huyunuda hiç
Sevmiyorum diyor bundan sonra ben hep hatırlatıcam sana arıcaksın diyor annemle ablamdan başka kimsem yok arasan nolur diyor
Oldu canım birde saat alarmi kur istsen deseydin.

Herseye ne olur ki demis esin.
1.5 yillik evliymissin. Acikcasi ben katlanamazdim.
Bravo sana. Ne diyim. Senin yasin kac?

A
Plana bak ne seytanlar ya. Sizi basbasa biraktilar esin sana ayari ceksin diye 2 gun sonra zafer kazandim edasiyla gelip eve kurulur...bence esini paylaman lazim sorun esinde.
y cok dogru tesbit.
Aksamdan begri takip ediyorum konuyu. Gidip kadinin ayagina cerme cakip merdivenlersen dusuresim var inanin

A

y cok dogru tesbit.
Aksamdan begri takip ediyorum konuyu. Gidip kadinin ayagina cerme cakip merdivenlersen dusuresim var inanin
Aynen ya bende burda delirdim okudukca..istekler esinin emirleri..aman allahim hem calis hem eve gel yemek yap kocanla odanin kapisini kapatma yok su yok bu..kendilerine köle almislar sanki..

Valla plan tıkır tıkır işliyor. Neden bugün kızına gitme gereği duymuş size söyleyeyim mi? Sizinle yüzleşmemek için. O içini kustu. Oğlunu size karşı bir güzel doldurup eve gönderdi sizinle konuşup ayar çeksin diye. Neden birlikte gelmediler?

Plana bak ne seytanlar ya. Sizi basbasa biraktilar esin sana ayari ceksin diye 2 gun sonra zafer kazandim edasiyla gelip eve kurulur...bence esini paylaman lazim sorun esinde.
Öyle düşünmekte istemiyorum ama sonra da çok salaksın diyorum kendime

Konduramıyorum inanın böyle olacağını düşünmek bile istemiyorum

Çalışıyorum çalıştığım halde evin yine birşeyini eksik etmemeye çalışıyorum geceden bulaşık bırakmam derli toplu bırakırım her yeri haftasonu komple temizlik yaparım kendisi sadece yemek yapıyor eşime göre onu da yapmasınmış alıp elinden ben yapaymışım nolurmuş ya sinirden ağlayacağım şuan

Konduramıyorum inanın böyle olacağını düşünmek bile istemiyorum
Görünen köy kılavuz istemez. Eğer samimi olsaydı evde sizin yanınızda konuşurdu kvniz. Ben buna buna bozuldum, kırıldım vs vs diyebilirdi. Aynı evde yaşıyorsunuz, paranızı yiyor, el bebek gül bebek bakılıyor ama sorun çözmeye gelince kızıyla oğlunu alıp gidiyor.

Sakin esine taviz verme..asla de bundan sonra olacaklardan sen sorumlusun de..azcik sende doldur madem isler boyle yürüyor
Söyledim zaten bundan sonra hiç huzuru bulamıcaz çünkü bi kere huzurumuz kaçtı dedim yok yok yine eskisi gibi oluruz dedi. E düşünüyorum da biri benim de her dediğime tamam dese emrime amade olsa bende huzurlu olurdum sanırım. Bu olaydan sonra tek mutsuz ve huzursuz olacak kişi benim çok açık

Eşim teklif ett dışarda konuşmayı kızıda ışık hızıyla geldi evinden

Akisina birak bosver neyse ogluyla arasinda gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…