Eşimde diyor senin huyun bu bu huyunuda hiçKusura bakmasin kimse. Kimseyi aramiyorsam aramiyorumdur. Ismarlama hac kabul olmaz. Seni zorlasana ne olacak ara diye icinden gelip aramadiktan sonra. Benim yengemde beni hic aramaz. Ben abimi aradigimda onuda kutlarim ki ben 5 yas buyugum ki en kucuk gorumcedi benim. Ee ne yapayim aramiyor diye kinleneyim mi? Abimi kutlayinca onuda kutkuyorum telefon elime yapismiyor ya...
Ne yapim abimi arayip doldurayim mi karin beni aramiyor diye? Abim ne diyecek. Canali yengen yogun diyecek :) bizim abilerimiz kocalarimiz gibi degil.
Bu ne ya.. isyan bayragini cekme zamanin gelmis. Ben olsam esime bir 35 sene sonra daha gel evlen benle derim. Daha sen sen olmamissin derdim.
Diyorum ki herşey iyi hoşta bizim karı koca olduğumuzu unutuyorlar sanırım kapıyı örtme vs vs noluyoruz dedim ay şuan eşim yanımda yalnızız hıncımı alamadım hala eşim bana diyor ki nyks sana bunları anlatıyorum sende bana tamam de yaparız de allah aşkına ben napayım diyorAy sen yazdikca ben deliriyorum burda esin de hic mantikli davranmiyor sen herseye he de ...oldu deseydin baska istekleri de var miymis..mesela haftanin hangi gunleri oglunun yaninda yatabilirsin onu da soylesin bari kv bozuntusu..
Hayır benim ne kusurumu görmüşler de eşimi dolduruyorlar onu anlayamıyorumKusura bakmayın ama eşiniz çok güzel doldurulmuş siz de tavizi verdiniz bundan sonrası daha da fena gelicek bunlar anne kız siz yokken güzelce planları yapmışlar geçmiş olsun
Plana bak ne seytanlar ya. Sizi basbasa biraktilar esin sana ayari ceksin diye 2 gun sonra zafer kazandim edasiyla gelip eve kurulur...bence esini paylaman lazim sorun esinde.Şimdi kızında bakalım dönünce ne diyecek neler emredecek merakla bekliyorum
Sakin esine taviz verme..asla de bundan sonra olacaklardan sen sorumlusun de..azcik sende doldur madem isler boyle yürüyorDiyorum ki herşey iyi hoşta bizim karı koca olduğumuzu unutuyorlar sanırım kapıyı örtme vs vs noluyoruz dedim ay şuan eşim yanımda yalnızız hıncımı alamadım hala eşim bana diyor ki nyks sana bunları anlatıyorum sende bana tamam de yaparız de allah aşkına ben napayım diyor
Sizin kusurumuz gelin olmak bence eşinize resti çekin bu ne ya hem çalışacaksınız hem evinizde rahat edemeyeceksiniz hem de hanımefendinin gönlünü yapacaksınız. Köle misiniz siz? Yapmıyorum nezaketten anlamaz bunlar tepenize binerler. Yemin ederim benim burda elim ayağım titredi. Evlenmesini kocanız madem annesinin bu kadar kuzusuydu daHayır benim ne kusurumu görmüşler de eşimi dolduruyorlar onu anlayamıyorum
Oldu canım birde saat alarmi kur istsen deseydin.Eşimde diyor senin huyun bu bu huyunuda hiç
Sevmiyorum diyor bundan sonra ben hep hatırlatıcam sana arıcaksın diyor annemle ablamdan başka kimsem yok arasan nolur diyor
y cok dogru tesbit.Plana bak ne seytanlar ya. Sizi basbasa biraktilar esin sana ayari ceksin diye 2 gun sonra zafer kazandim edasiyla gelip eve kurulur...bence esini paylaman lazim sorun esinde.
Aynen ya bende burda delirdim okudukca..istekler esinin emirleri..aman allahim hem calis hem eve gel yemek yap kocanla odanin kapisini kapatma yok su yok bu..kendilerine köle almislar sanki..A
y cok dogru tesbit.
Aksamdan begri takip ediyorum konuyu. Gidip kadinin ayagina cerme cakip merdivenlersen dusuresim var inanin
Öyle düşünmekte istemiyorum ama sonra da çok salaksın diyorum kendimePlana bak ne seytanlar ya. Sizi basbasa biraktilar esin sana ayari ceksin diye 2 gun sonra zafer kazandim edasiyla gelip eve kurulur...bence esini paylaman lazim sorun esinde.
Aynen katılıyorum.Plana bak ne seytanlar ya. Sizi basbasa biraktilar esin sana ayari ceksin diye 2 gun sonra zafer kazandim edasiyla gelip eve kurulur...bence esini paylaman lazim sorun esinde.
Konduramıyorum inanın böyle olacağını düşünmek bile istemiyorumValla plan tıkır tıkır işliyor. Neden bugün kızına gitme gereği duymuş size söyleyeyim mi? Sizinle yüzleşmemek için. O içini kustu. Oğlunu size karşı bir güzel doldurup eve gönderdi sizinle konuşup ayar çeksin diye. Neden birlikte gelmediler?
24 yaşındayım benOldu canım birde saat alarmi kur istsen deseydin.
Herseye ne olur ki demis esin.
1.5 yillik evliymissin. Acikcasi ben katlanamazdim.
Bravo sana. Ne diyim. Senin yasin kac?
Çalışıyorum çalıştığım halde evin yine birşeyini eksik etmemeye çalışıyorum geceden bulaşık bırakmam derli toplu bırakırım her yeri haftasonu komple temizlik yaparım kendisi sadece yemek yapıyor eşime göre onu da yapmasınmış alıp elinden ben yapaymışım nolurmuş ya sinirden ağlayacağım şuanSizin kusurumuz gelin olmak bence eşinize resti çekin bu ne ya hem çalışacaksınız hem evinizde rahat edemeyeceksiniz hem de hanımefendinin gönlünü yapacaksınız. Köle misiniz siz? Yapmıyorum nezaketten anlamaz bunlar tepenize binerler. Yemin ederim benim burda elim ayağım titredi. Evlenmesini kocanız madem annesinin bu kadar kuzusuydu da
Görünen köy kılavuz istemez. Eğer samimi olsaydı evde sizin yanınızda konuşurdu kvniz. Ben buna buna bozuldum, kırıldım vs vs diyebilirdi. Aynı evde yaşıyorsunuz, paranızı yiyor, el bebek gül bebek bakılıyor ama sorun çözmeye gelince kızıyla oğlunu alıp gidiyor.Konduramıyorum inanın böyle olacağını düşünmek bile istemiyorum
Söyledim zaten bundan sonra hiç huzuru bulamıcaz çünkü bi kere huzurumuz kaçtı dedim yok yok yine eskisi gibi oluruz dedi. E düşünüyorum da biri benim de her dediğime tamam dese emrime amade olsa bende huzurlu olurdum sanırım. Bu olaydan sonra tek mutsuz ve huzursuz olacak kişi benim çok açıkSakin esine taviz verme..asla de bundan sonra olacaklardan sen sorumlusun de..azcik sende doldur madem isler boyle yürüyor
Eşim teklif ett dışarda konuşmayı kızıda ışık hızıyla geldi evindenGörünen köy kılavuz istemez. Eğer samimi olsaydı evde sizin yanınızda konuşurdu kvniz. Ben buna buna bozuldum, kırıldım vs vs diyebilirdi. Aynı evde yaşıyorsunuz, paranızı yiyor, el bebek gül bebek bakılıyor ama sorun çözmeye gelince kızıyla oğlunu alıp gidiyor.
Akisina birak bosver neyse ogluyla arasinda gecsinMerhaba, bayram tatilinden sonunda döndük. Daha önceki konumu okuyanlar bilir kayınvalidem eşime hemde bana küsmüştü. Eve geldik eşim annesinin elini öpmek istedi annesi "bayram geçti oğlum" dedi öteledi elini vermedi. Ben birşey yokmuş gibi hareket ediyorum. Valizi açtım makinaya çamaşır attım.
Uzun yoldan geldik kahve yapıyorum kendime " anne kahve içer misin" dedim yok istemem içtim ben dedi. Beni de bir güzel tersledi.
Giderken ona para bırakmıştık harçlık yapsın biz 4 gün yokuz diye. Ona da el sürmemiş. Bayramda akrabaları geldi. Naptı ne etti nerden para buldu bilmiyoruz. Eşimin dışarda işi vardı o çıktı. Biz kaldık ikimiz yalnız.
Muhtemelen bizimle aynı sofraya oturmayacak. Konuşmayacak. Sündürene kadar böyle devam edecek. Naz yapıyor aklınca.
Ama ben aşırı huzursuzum. İlk defa evde kv yüzünden bu kadar büyük huzursuzluk yaşanıyor. İnanın çok sıkılıyorum. Tatilden dönmek istemedim sırf bu yüzden.
Sizce nasıl davranmalıyım? Konuşmaya çalışmalı mıyım?
"Anne sen oğluna kızıyorsun bana küsüyorsun benimle ne alakası var üzülüyorum " vs tarzı konuşsam mı yoksa akışına mı bıraksam.
Lütfen fikir verin bana
SON DURUM SAYFA 19da KIZLAR
Şu an şaşırdım. Çok olgun konuşuyorsun. 32+ diye hayal edip sizli bizli konuşuyorum.24 yaşındayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?