- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Sen de gel diyen olmadı mı? Yok yok. Senin kesin yüzleşmen lazım kvyle.Eşim teklif ett dışarda konuşmayı kızıda ışık hızıyla geldi evinden
Ben ve etrafımdakilerde olgun olduğumu söylüyorlar. Olgunluktan ziyade yılgınlık benimkisi inanın yıllardır bir sürü sorunu çeke çeke bazılarını sineye çeke çeke bu hale geldimŞu an şaşırdım. Çok olgun konuşuyorsun. 32+ diye hayal edip sizli bizli konuşuyorum.
Yok aslında bende gitmek istemedim iyice yüz göz olmak istemedimSen de gel diyen olmadı mı? Yok yok. Senin kesin yüzleşmen lazım kvyle.
Onu da yapamam sanırım eşim o konuyu konuştu kapattı ama benim oflamaktan içim şişti başımın ağrısı arşa çıktı patlayacak gibiyimeşiniz kaç yaşında
resmen sizi nasıl olsa genç biz sindiririz mantığı ile hareket etmişler
arkadaşlara katılıyorum resmen eşiniz ayar versin diye iki gün yalnız bırakmışlar
şöyle bir atak olabilir eşinizle çok güzel bir iki gün geçirip
tamam hayatım sen nasıl istersen diyin
sonra da benim karakterim kaldırmıyor diyip kv niz eve adım attığı anda
benim hayatımla ilgili benden habersiz düzenlemeler yağılmış bunları konuşmak istiyorum diyin
belki eşiniz yalnızlıktan keyif alır da biraz yanınızda olur
Birde eşim annesine nyksn bi hatasını ters yaptığı birşeyi görürsen söyle olmazsa gel bana söyle vs demiş birde bir konu geçmiş net hatırlayamıyorum nyks ailesinde görmemiş böyle şeyler aen öğret gibisinden bi cümle kurmuş tamam ailemle aram hiç bir zaman mükemmel olmadı ama bekarken acıyı da tatlıyı da gördüm çok şükürBiz ne desek bos cnm..sen dişli olacaksin yoksa iyi niyetten anlamazlar.Bak eşine..nasil da hemen gaza gelmiş yok senin su huyunu beğenmiyorum yok herseye he de..o ki senin yaptiklarini görmüyor seni savunamiyorsa kv hic gozunun yasina bakar mi..sorun esinde..ben de cok cektim kv den..sen cekme yolun basindasin
Birde eşim annesine nyksn bi hatasını ters yaptığı birşeyi görürsen söyle olmazsa gel bana söyle vs demiş birde bir konu geçmiş net hatırlayamıyorum nyks ailesinde görmemiş böyle şeyler aen öğret gibisinden bi cümle kurmuş tamam ailemle aram hiç bir zaman mükemmel olmadı ama bekarken acıyı da tatlıyı da gördüm çok şükür
Yok artik ay esine de aferin..devam etsin annesi seni yetistirsin demek..pardon merak ediyorum esin ne is yapiyor? Sen neden bu kadar herseye katlaniyorsun ?Bu söylenen cümleler senle ilgili canim bunlari nasil sindirirsin..inanilir gibi degil.Birde eşim annesine nyksn bi hatasını ters yaptığı birşeyi görürsen söyle olmazsa gel bana söyle vs demiş birde bir konu geçmiş net hatırlayamıyorum nyks ailesinde görmemiş böyle şeyler aen öğret gibisinden bi cümle kurmuş tamam ailemle aram hiç bir zaman mükemmel olmadı ama bekarken acıyı da tatlıyı da gördüm çok şükür
Eşim mağazacılık yapıor kendi işi değil. Eşime benim yetiştirilmeye ihtiyacım yok yetişip geldim sana dedimYok artik ay esine de aferin..devam etsin annesi seni yetistirsin demek..pardon merak ediyorum esin ne is yapiyor? Sen neden bu kadar herseye katlaniyorsun ?Bu söylenen cümleler senle ilgili canim bunlari nasil sindirirsin..inanilir gibi degil.
Eşime dedim benim içim bu konuda çok rahat anlamıyorum tatilden döndük eve gelene hoşgeldin denmez mi? Demedi ben onunla girer girmez konuşmamışım diye de tantana çıktı bi sürücidden çocuk bellemişler üzgünüm ki
annesine söylemiş olduğu sen öğret lafı da dizginler sende demek
eşini hiç beğenmedim bu olaylarda
biraz annesini pohpohlamak için de evlenmiş sanki
Bunlar hazmedilecek muhabbetler değil.Birde eşim annesine nyksn bi hatasını ters yaptığı birşeyi görürsen söyle olmazsa gel bana söyle vs demiş birde bir konu geçmiş net hatırlayamıyorum nyks ailesinde görmemiş böyle şeyler aen öğret gibisinden bi cümle kurmuş tamam ailemle aram hiç bir zaman mükemmel olmadı ama bekarken acıyı da tatlıyı da gördüm çok şükür
Of of şimdi dönünce burada birinin dediği gibi istediği her yere kurulacak kapı mı kapandı trip atacak istediği olmadı mı yemek yemeyecek ofBunlar hazmedilecek muhabbetler değil.
Bak cnm yas olarak ta senden büyüğüm bir ablan olarak görürsen tavsiyemi dinlemeni isterim cok üzüldüm seni dusurdukleri duruma.Bir tatile gittin esinle burnundan getirdi ana kiz..Lutfen ama lutfen esine resti cek seni kaybetme korkusu olsun..sen korkma.Hatta bu konuşulanlari oyle buyut ki senin ailene de yansisin o kv ve kizi senin arkanda ailen oldugunu ezemeyeceklerini anlasin..bunu yapamazsan bundan sonra vay haline allah yardımcın olsun.
Ailem arkamda değil malesef zaten onlara güvenip işte yapmadım hiç. Ancak annemle konuştum bugün biraz bu kadar detaylı bilmiyor ama idare et napçanız nereye gidecek takma falan diyor hık mık yapıyor inanın doğru düzgün dinlemedi bile oldu hadi yine konuşuruz dedi kapattıBak cnm yas olarak ta senden büyüğüm bir ablan olarak görürsen tavsiyemi dinlemeni isterim cok üzüldüm seni dusurdukleri duruma.Bir tatile gittin esinle burnundan getirdi ana kiz..Lutfen ama lutfen esine resti cek seni kaybetme korkusu olsun..sen korkma.Hatta bu konuşulanlari oyle buyut ki senin ailene de yansisin o kv ve kizi senin arkanda ailen oldugunu ezemeyeceklerini anlasin..bunu yapamazsan bundan sonra vay haline allah yardımcın olsun.
Tatilden donunce sen konusmussun o senle konusmamis ona ragmen esin nie konusmadin die sana soruo cevabinj vermis ol lutfenHayır benim ne kusurumu görmüşler de eşimi dolduruyorlar onu anlayamıyorum
Ben sabredemem sanırım 32 yaşıma kadar. Ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama dediğim gibi kocaman bir olay yaratıp boşanmayı bile düşündüm hatta boşanırken de kvdeye bağıra bağıra senin yüzünden demek bile istiyorum şuanevet kesınlıkle olay cıdden kolay hazmedılecek bırsey degıl
bende evlıydım 3 senelık 32 yasındayım
bu konudakı kv ve gorumce gıbı seytanları cok ıyı bılırım
bu olayın cozumu bu yorum
Dedim biz geldik bi hoşgeldin dedi mi yok. E ben geldim oturdum mutfaga kendime kahve yaptım içer misin anne dedim yok dedi daha napayım dibine gidip nolur konuş nolur konuş mu diyeyimTatilden donunce sen konusmussun o senle konusmamis ona ragmen esin nie konusmadin die sana soruo cevabinj vermis ol lutfen
kv den geldıgı gunBen sabredemem sanırım 32 yaşıma kadar. Ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama dediğim gibi kocaman bir olay yaratıp boşanmayı bile düşündüm hatta boşanırken de kvdeye bağıra bağıra senin yüzünden demek bile istiyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?