Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Evin hanimi oldugunu bastira bastira kabul ettirecksin.Esini sevdigin icin katlaniyorsun ama yanlis yapiyorsun.Katlandiginla kalacaksin.Esine bile yaranamamissin baksa na

Kesinlikle haklısın cinnet geçirmekte ama kıyamıyorum 3.kişilerin fitneliğinden evlilik bitirenlere yaa. Bütün hikayeden belli ki evet kv fena tırtlamış ama sen de gençsin evliliğin de genç yani galeyana gelmeden sakince nasıl davranacağını planlarsan elinde oynatırsın hepsini. Gayet akıllısın da olgunsun da sadece sakin ol. Eşin pasif davranmış ama sana düşkün belli o yüzden zamanla durumu istediğin şekle çevireceksin bence. Annen diye idare edeceğim şimdilik ama nereye kadar bilmiyorum falan deyip onu kalıcı bir çözüm bulması için zorla alttan alttan...

Annemlere gidemem bundan sonra ayrılacaksam tek başıma ayrı bir ev olur ancak onun içinde belli bir birikim lazım çat diye çekip gidemem

Evin hanimi oldugunu bastira bastira kabul ettirecksin.Esini sevdigin icin katlaniyorsun ama yanlis yapiyorsun.Katlandiginla kalacaksin.Esine bile yaranamamissin baksa na
Eşim bunları o kadar normalmiş gibi anlatıyor ki bana inanın bir an bende çok normalleştirdim durumu

O zaman bu yorumdakı gıbı alttan alttan fıtılı yak
valla bende bu yasımda gerı dondum
elın ocagında mutsuz olmaktansa dıyıp döndüm
bı yıl felan para bırıktır madem

Ben evlenirken hiç böyle içten pazarlıklar oyunlar çekişmeler olsun istememiştim hala da istemiyorum kv içten içe planlarda mı ona da emin olamıyorum eşim çok mu saf salak hemen onlara kandı yoksa baştan beri düşüncesi de mi böyleydi hiç birşey bilmiyorum şuan

O zaman bu yorumdakı gıbı alttan alttan fıtılı yak
valla bende bu yasımda gerı dondum
elın ocagında mutsuz olmaktansa dıyıp döndüm
bı yıl felan para bırıktır madem
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için bence kv eve döndükten sonra netleşecek herşey

Hiç peşine düşme akışına bırak ne kadar üstüne düşsen o kadar civitiyorlar umursama pek aynı evde mi yasiyorsunuz

Aynen ya bende burda delirdim okudukca..istekler esinin emirleri..aman allahim hem calis hem eve gel yemek yap kocanla odanin kapisini kapatma yok su yok bu..kendilerine köle almislar sanki..
AYnen. Iyi sabrediyor arkadas. Ben sac bas girerdim herhalde

Eşim bunları o kadar normalmiş gibi anlatıyor ki bana inanın bir an bende çok normalleştirdim durumu
Evet cnm farkettim yazdiklarinda..cunku zamanla normallestirecekler yaptiklari terbiyesizlikleri.Gun gelecek kendinden suphe edeceksin ben mi sorunluyum diye..ah ne diyim ki tecrubelerimden edindigim su ki ya ra na maz sin.

Kusura bakmayın da, kayınvaliden çok eşiniz çekilir dert değil.
Sağlam gaza geliyor çünkü

ALLAH askina daha anlatma yoksa bem cildiracagim.

Yok artik ay esine de aferin..devam etsin annesi seni yetistirsin demek..pardon merak ediyorum esin ne is yapiyor? Sen neden bu kadar herseye katlaniyorsun ?Bu söylenen cümleler senle ilgili canim bunlari nasil sindirirsin..inanilir gibi degil.
Ayni sey gibi yapmis arkafasin eşi.hani bir cocugu, bir hocaya, ogretmene yada birnis yerine yerlestirirler ya eskiden ve derlerdi eti senin kemigi benim diye. Esi annesine resmen, anme karimim eti senin kemigi benim demis.
Otesi yok.

Hepsini okudum kafamı duvarlara vurasım geldi. Nasıl olsa sen konuşmada yoksun ve kendini savunamayacaksin diye iyi gazlamislar eşini. O da maşallah hakkını vermiş aldığı gazın.

İçinde kalanları yutarsan hasta olursun. Onu geç kayinvalide evinde özerkliğini ilan eder.

Ay eşini elime geçirsem boğarım şuan o derece sinir oldum. Cnm sen hiçte tamam deme eşine geldiğinde yine eskisi gibi ol kapını kapat eşin açıyor mu yanına sokulma marketini kendin yap çok meraklıysa oğlu versin para gitsin alsın ne alacaksa. Eğer kalkıp bişey derlerse diyeceğin tek şey bu kararları kendiniz aldınız kendiniz uygulayın öyle arkamdan konuşup benim önüme şart koşmayın. Gerekirse de boşan ya çekilir mi bu bir yıl iki yıl değil kim bilir ne kadar sürecek daha yaşın küçücük ömrünü heba edersin eşin de çok anacıysa oturur bakar anasına tek başına. Terbiyesizler ya sakın pusup tamam öyle olsun deme bak bitmez bu o kocanda senden ilgi alaka bekleyince git anandan izin al önce yarın oda sorun olmasın başıma de dön kıçını yat ayyyy sinir herif ya pısırık

derdi kontrolü ele almak bilinçli sorun çıkarıyor. nasılsa anne ya oğul evden atamaz. feodal kültürün rezıllıklerı işte bunlar.
kv daha gençmiş yaşlı falan değil ne diye gelip senin evine yerleşmiş eli tutuyorsa ayağı tutuyorsa kendine gayet iyi bakar ne var ki bu yaşta. ne diye senın evıne yerleşiyor ki sen de bir ailesin.

kaynana ipleri eline geçirmeye çalışıyor. bunların hepsi bahane. kocanda şimdi hafiften ondan yana oluyor.

senın dıyecegin şu, diyelim ki annen bir melek ben d ebir melegim her şey çok iyi evet ama ben ömrümü annenle mi geçirecegim. benim kendime zelim olmayacak mı evimin içinde rahat olamayacak mıyım. kocamla gülüşemeyecek miyim bacagımı uzatarak bir film izlemeyecek miyim hep böyle protokolde gibi mi yaşayacagım. eannen çok genç 30 yıl bizimle mi yaşayacak. hadi ben bıkmadım sen de mi bıkmayacaksın bu yaşamdan. ben yaşamımı annene mi feda edecegim diyeceksin. bu düzen iyi bir düzen değil. evimde serbestlik rahatlık istiyorum başka şekilde mutlu olamam. anenn yaşlı değil kendine gayette iyi bakar. zaman zaman gelse bir kaç gün kalsa tamam da bu nedir . ben huzursuzum demelisin

Ortada kocaman bir olay var aslında ama sen göremiyorsun canım. Kocan ve annesi ailenin arkanda olmamasını, ha diyince kapıyı vurup gidemeyeceğini biliyorlar. Bu yüzden rahatça üstüne geliyorlar. Bu devirde bulmuşlar kayınvalide ile oturan hem de çalışan kadını, hala nankörlük yapıyorlar.

Evlenmiş oğlu artık,ne yapsın yani "eşine sen evde otur ben annemle gezeceğim" mi desin. Dese ki ikiniz gidiyorsunuz arada benide alın yanınıza beraber gezelim bir nebze idare edilir ama bu cidden saçmalık. Siz evlenmeden eşiniz her yere annesinide götürüyor olmalı hatta abartıp annesiyle geziyor olmalı ki bunu isteyebilsin annesi.
1 kilo kıyma demişsiniz ama her gün oturup et yemiyorsa kayınvalideniz,o kıyma hepinize yeter ki zaten siz sadece haftasonu yemek yiyormuşsunuz evde,bu da ayrı bir saçmalık. Biterse de alınır yani saçmalık. Ayrıca kıyma olmadan yemek yapılmıyor,aç mı kalınıyor ben anlamadım. Sebzesi,bakliyatı milyon tane alternatif var ete,kıymaya,bu bence bahane. 3 kiloda alıp koysanız dolaba,bu kadın başka bir sorun çıkarır,balık yok,tavuk yok vs diyerek.
Bilemiyorum,evinizi ayırmazsanız artarak büyüyecek sorunlarınız belliki zira evli oğluna başbaşa gezelim diyebilen bir kayınvalideden herşeyi beklerim ki salonda başbaşa geçireceğiniz vakit bile rahatsız etmiş.

arkadaş acaba ben mi kötü bi insanım o kadar çıldırdımki oturduğum yerde kocanızı benim boşayasım geldi. niye bu kadar alttan alıyosunuz anlamış değilim eşiniz size hiza vermeye çalışıyor sizde diyelim bakalım diuosunuz. bu evin hanımı benim kimseye bi saygısızlığım yok bu çerçevede istediğim gibi yaşatım evde alışverişimidr yapatım salonumda da oturum . sen bunun böyle olmafığını düşünüyosan neden evlendin yaşaydın annenle diyemiyomusunuz yahu. ayrıca bütün bu yaşafıklarınız sizin yumuşak yüzlülüğünüzden biraz dişinizi gösterseniz kimsr böyle saçma sapan şeylere cezaret edemez. gerekirse boşanalım deyin ki eşiniz sizi boşamaz ama bu kadar cepte görünmeyin

arkadaş acaba ben mi kötü bi insanım o kadar çıldırdımki oturduğum yerde kocanızı benim boşayasım geldi. niye bu kadar alttan alıyosunuz anlamış değilim eşiniz size hiza vermeye çalışıyor sizde diyelim bakalım diuosunuz. bu evin hanımı benim kimseye bi saygısızlığım yok bu çerçevede istediğim gibi yaşatım evde alışverişimidr yapatım salonumda da oturum . sen bunun böyle olmafığını düşünüyosan neden evlendin yaşaydın annenle diyemiyomusunuz yahu. ayrıca bütün bu yaşafıklarınız sizin yumuşak yüzlülüğünüzden biraz dişinizi gösterseniz kimsr böyle saçma sapan şeylere cezaret edemez. gerekirse boşanalım deyin ki eşiniz sizi boşamaz ama bu kadar cepte görünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…