Annemlere gidemem bundan sonra ayrılacaksam tek başıma ayrı bir ev olur ancak onun içinde belli bir birikim lazım çat diye çekip gidememkv den geldıgı gunlulumom un dedıgı gıbı konusmaya baslayacaksınız olay tartısmaya donecek muhtemelen
sonra da nefes almam bıle ızınle olacak herhalde bu evde dıyıp annenlere gececeksın
tabı bu olayın bır ucu da bosanmaya da cıkabılır
rest cekıyorsun sonucta herseyı goze alabılırsen yap
Eşim bunları o kadar normalmiş gibi anlatıyor ki bana inanın bir an bende çok normalleştirdim durumuEvin hanimi oldugunu bastira bastira kabul ettirecksin.Esini sevdigin icin katlaniyorsun ama yanlis yapiyorsun.Katlandiginla kalacaksin.Esine bile yaranamamissin baksa na
Kesinlikle haklısın cinnet geçirmekte ama kıyamıyorum 3.kişilerin fitneliğinden evlilik bitirenlere yaa. Bütün hikayeden belli ki evet kv fena tırtlamış ama sen de gençsin evliliğin de genç yani galeyana gelmeden sakince nasıl davranacağını planlarsan elinde oynatırsın hepsini. Gayet akıllısın da olgunsun da sadece sakin ol. Eşin pasif davranmış ama sana düşkün belli o yüzden zamanla durumu istediğin şekle çevireceksin bence. Annen diye idare edeceğim şimdilik ama nereye kadar bilmiyorum falan deyip onu kalıcı bir çözüm bulması için zorla alttan alttan...
Ben evlenirken hiç böyle içten pazarlıklar oyunlar çekişmeler olsun istememiştim hala da istemiyorum kv içten içe planlarda mı ona da emin olamıyorum eşim çok mu saf salak hemen onlara kandı yoksa baştan beri düşüncesi de mi böyleydi hiç birşey bilmiyorum şuanKesinlikle haklısın cinnet geçirmekte ama kıyamıyorum 3.kişilerin fitneliğinden evlilik bitirenlere yaa. Bütün hikayeden belli ki evet kv fena tırtlamış ama sen de gençsin evliliğin de genç yani galeyana gelmeden sakince nasıl davranacağını planlarsan elinde oynatırsın hepsini. Gayet akıllısın da olgunsun da sadece sakin ol. Eşin pasif davranmış ama sana düşkün belli o yüzden zamanla durumu istediğin şekle çevireceksin bence. Annen diye idare edeceğim şimdilik ama nereye kadar bilmiyorum falan deyip onu kalıcı bir çözüm bulması için zorla alttan alttan...
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için bence kv eve döndükten sonra netleşecek herşeyO zaman bu yorumdakı gıbı alttan alttan fıtılı yak
valla bende bu yasımda gerı dondum
elın ocagında mutsuz olmaktansa dıyıp döndüm
bı yıl felan para bırıktır madem
AYnen. Iyi sabrediyor arkadas. Ben sac bas girerdim herhaldeAynen ya bende burda delirdim okudukca..istekler esinin emirleri..aman allahim hem calis hem eve gel yemek yap kocanla odanin kapisini kapatma yok su yok bu..kendilerine köle almislar sanki..
Evet cnm farkettim yazdiklarinda..cunku zamanla normallestirecekler yaptiklari terbiyesizlikleri.Gun gelecek kendinden suphe edeceksin ben mi sorunluyum diye..ah ne diyim ki tecrubelerimden edindigim su ki ya ra na maz sin.Eşim bunları o kadar normalmiş gibi anlatıyor ki bana inanın bir an bende çok normalleştirdim durumu
ALLAH askina daha anlatma yoksa bem cildiracagim.Birde eşim annesine nyksn bi hatasını ters yaptığı birşeyi görürsen söyle olmazsa gel bana söyle vs demiş birde bir konu geçmiş net hatırlayamıyorum nyks ailesinde görmemiş böyle şeyler aen öğret gibisinden bi cümle kurmuş tamam ailemle aram hiç bir zaman mükemmel olmadı ama bekarken acıyı da tatlıyı da gördüm çok şükür
Ayni sey gibi yapmis arkafasin eşi.hani bir cocugu, bir hocaya, ogretmene yada birnis yerine yerlestirirler ya eskiden ve derlerdi eti senin kemigi benim diye. Esi annesine resmen, anme karimim eti senin kemigi benim demis.Yok artik ay esine de aferin..devam etsin annesi seni yetistirsin demek..pardon merak ediyorum esin ne is yapiyor? Sen neden bu kadar herseye katlaniyorsun ?Bu söylenen cümleler senle ilgili canim bunlari nasil sindirirsin..inanilir gibi degil.
derdi kontrolü ele almak bilinçli sorun çıkarıyor. nasılsa anne ya oğul evden atamaz. feodal kültürün rezıllıklerı işte bunlar.68 yaşında
Ortada kocaman bir olay var aslında ama sen göremiyorsun canım. Kocan ve annesi ailenin arkanda olmamasını, ha diyince kapıyı vurup gidemeyeceğini biliyorlar. Bu yüzden rahatça üstüne geliyorlar. Bu devirde bulmuşlar kayınvalide ile oturan hem de çalışan kadını, hala nankörlük yapıyorlar.Ben sabredemem sanırım 32 yaşıma kadar. Ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama dediğim gibi kocaman bir olay yaratıp boşanmayı bile düşündüm hatta boşanırken de kvdeye bağıra bağıra senin yüzünden demek bile istiyorum şuan
Evlenmiş oğlu artık,ne yapsın yani "eşine sen evde otur ben annemle gezeceğim" mi desin. Dese ki ikiniz gidiyorsunuz arada benide alın yanınıza beraber gezelim bir nebze idare edilir ama bu cidden saçmalık. Siz evlenmeden eşiniz her yere annesinide götürüyor olmalı hatta abartıp annesiyle geziyor olmalı ki bunu isteyebilsin annesi.Kızlar eşimle konuştuk. Annesi çok yalnızmış. Eşim onunla hiç sohbet etmiyomuş. Onu tek başına gezmeye çıkarmıyormuş. Biz eşimle markete gidip alışveriş yapıyormuşuz evde ne eksik var bilmiyormuşuz( her markete gittiğimizde ararız. Hatta çoğu zaman işten eve gelirken de ararım bişi lazım mı diye) biz 1 kg kıyma alıyormuşuz. Hafta içi diyet sebebiyle akşam yemeği istemediğimiz için haftasonu yiyoruz dediğimiz için oda dolaptaki kıymayı yemiyormuş. Günlerdir kendini de aç bırakmış zaten. Vs vs eşimde diyor bundan sonra salon kapısını kapatmayız. Sabah günaydın akşam iyi geceler deriz. (Yeni evliyken çok uzun zaman iyi geceler dedim o çoğu zaman hiç cevap vermedi sonra bende bıraktım iyi geceler demeyi) eşim de diyor ne derse tamam dicez yapacak bişey yok vercez parayı markete de o gitsin. Vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?