Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

ayrıca kv aşırı derece fitne fesat bi insan gittiğiniz tatili nasılda fırsata çevirdi. ben olsam onların olayı bu kadar büyütmelerini fırsata çevirirdim vay arkamdan konuşyularda nasıl yüzüme bakacakta bu devirde beim gibi gelin bulamazda bi ton demogoji yapabildiğibiz kadar yapın . yani özetle öyle bi üste çıkınki ağzını açamasın bu ne yahu eşinizi doldurup üstünüze salmıilar sizde hı hı tamam diyosunuz

TV'yi yatak odanıza taşıyın madem.
Akşamları yatağınızda sarmaş dolaş yatarak TV izleyebilirsiniz böylece, hem de kapınız kapalı olarak.

Alışveriş kısmına bir şey diyemeyeceğim, kadının canı başka şeyler istiyor demek, alamıyor. Gerçi siz alışverişe çıkarken sizden de isteyebilirdi, şunu şunu alın yavrum diye.

Pazartesiye sinir olmuş durumda başladım eşiniz sayesinde. KV demedim, eşiniz dedim. Başınıza gelenlerin sorumlusu o

Kv eve dondugunde hicbirsey olmamis gibi degil, gayette esinle konustuklari ile ilgili yuzlesmelisin. Tartismaysa tartisma yap korkma. Esin ne derse onu yapalim dediginide tabiki kabul etme. Kus konusma ama tavrini koy mutlaka. Kv saniyorki donunce hersey sut liman. Yok oyle yagma. Esine ve kv nede ailen arkanda degil imaji verme yaninda oldugunu dusunsunler

Ben kendi evime market alısverişi yapamayacak mıyım diyorum bende yaşıyorum bu evde mutfakta ne kalmış ne bitmiş görebiliyorum diyorum ya o alsında kalanını biz yine tamamlarız falan diyor annesine de sende bizimle gel markete falan demiş

Herşey yerinde olsun istiyorum yatak odasına tv koymadık bu yüzden inanın 2 hafta önce gittik plazma tv aldık onun odasına bize hiç
Birşey izletmiyor kendi dizileri var onlara bakıyor diye şimdi de odasında oturuyor diye ben çok yalnızım diye ağlamaya başladı biz salonun kapısını kapatınca istenmediğini düşünüyormuş salon kapısı kapanmazmış

Akşam bütün gece uyuyamadım tüm vücudum zonkladı inanın. Eşim tutturmuş bir annem bir ablam var idare edicez mecburuz vs vs başka birşey söylemiyor atalım mı diyor e atmayalım ama ben nasıl kabul ettiysem oda kabul etti vakti zamanında gelinle yaşamayı iki tarafın idare etmesi lazım evlenme deseydi oğluna o zaman

Eşimin herşeye cevabı var bayramda ablasını aramadım diye hemen üste çıktı zaten kandillerde de aramıyormuşum alttan alta ben haksız çıktım

Ayni sey gibi yapmis arkafasin eşi.hani bir cocugu, bir hocaya, ogretmene yada birnis yerine yerlestirirler ya eskiden ve derlerdi eti senin kemigi benim diye. Esi annesine resmen, anme karimim eti senin kemigi benim demis.
Otesi yok.
Hayır bir de gelip bizde yaşasanız bir hafta kendimce elimden geldiğinde eksik yanlış yaptığım birşey yok eşime de dedim benim düzeltilcek bir tarafım yok çocuk değilim. Şimdi düşünüyorum da eşimde benimle alakalı hiç çıkıpta valla benim karımın huyu bu yapçak bişi yok takılmayın dememiş. Hatamı görürse düzeltsinlermiş uyarsınlarmış

Evin hanimi oldugunu bastira bastira kabul ettirecksin.Esini sevdigin icin katlaniyorsun ama yanlis yapiyorsun.Katlandiginla kalacaksin.Esine bile yaranamamissin baksa na
Ufak ufak evin hanımı benim imalarını görünce böyle oldu işte bir market bir kapı bile ne kadar sorun oldu

Valla ben olsam beni huzursuz edeni bende huzursuz ederim.
Ben olsam senin yerinde. Kv geldiginde huzur vermem. Kocanda huzursuz olacak bu vesile ile. Neden bir tek ben huzursuz oluyormussum?
Onalrda olsun.
Ben bu saatten sonra huzur bulacağımı sanmıyorum yaptığım herşeye aynen devam edeceğim bakalım aynı şeyler olurken beni uyarmayan kv bu sefer kulağımı çekecek mi

Reactions: anu
Ben bu saatten sonra huzur bulacağımı sanmıyorum yaptığım herşeye aynen devam edeceğim bakalım aynı şeyler olurken beni uyarmayan kv bu sefer kulağımı çekecek mi

Ben sende bir ışık gormuyorum maalesef. Sen cok uyumlu cok sessiz ve yumusak yuzlusun.
Bem olsam anasini aglatmistim ikisininde.

Salon kapısı kapanmaz diye kural nerde yazılı? Kuranda mı?
Kapı açıkken de kocaya sarılınmaz deyin o zaman, ben kocama sarılıp zaman geçirmek istiyorum akşamları deyin.
Her dakika beraber olamazsınız ki kv ile.

Bu arada bu duruma tavrınızı ya şimdi belli edin kv gelmeden, ya da senelerce çekersiniz. Olay sıcakken belli edin eşinize.

Kayinvalidenize bir uğraş bulsaniz eşinizle konuşup. Kadın akşama kadar evde oturuyor sanırım. Sonra da sizle zaman geçirmek istiyor. Sizde hakli olarak esinizle basbasa kalmak istiyorsunuz. Aslinda sorun bu bence.
Kv yaptiklarini onaylamiyorum esini hic onaylamiyorum bu arada.

hem parami verecegim rahatca alisveris yapsin diye hem hizmetcigiligini yapacagim hem de samaroglani olup her lafina peki diyecegim oldu canim diyemedin mi yapma kac kurtar kendini genceciksin bu kaynanayla gorumce omrunu yer kocan da izler
Görümcem maddi olarak annesine bir yardımda bulunmak zorunda değilmiş çünkü arada damat varmış. Bende eşime diyeceğim ki madem annen damat parası yiyemiyor istemiyorsun bende gelinim benim paramı da harcamasın bende elim sonuçta

Evde evet arada parka gidiyor akrabası var onun dükkanına gidiyor uzakta akrabaları var biletini alalım oraya git hava değişimi olur sıkılmazsın diyoruz onu da istemiyor

Çok çok mantıksız şeyler bunlar inanamıyorum kapı kapanınca onu istemiyor oluyormuşuz

Ben sende bir ışık gormuyorum maalesef. Sen cok uyumlu cok sessiz ve yumusak yuzlusun.
Bem olsam anasini aglatmistim ikisininde.
Ben bu olanlara hala inanamıyorum yani olay nasıl bana döndü uyumlu oldum evet sivrilmedim kimse kırılmasın diye ama olan bana oldu

Evet esin seni boyle kabul etmelerini soykememis ve savunmamis.Asil mesele bu zaten.Kusura bakma esin ezdiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…