Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Gidicem diyormuş kızına da biraz ablamda kalıcam sonra başka kalıcak bir yer bulurum diyomuş kızında zaten arada bir zordan kalıyor neymiş damadı rahatsız etmesinmiş damadı da 25 yıllık damat
Damat rahatsız olmasın ama gelin olsun,gelinin ne suçu var gelini de rahatsız etme o zaman

Reactions: anu
kayınvalidenizin odasında bir televizyon var mı?yoksa,küçük bir televizyon koyun,oylansın.örgü,nakış,dikiş gibi uğraşlar bulsun kendine.
kötü niyetli mi bilemem ama,düşüncesiz olduğu çok açık.eşiniz ise,baştan sona kadar hatalı.dengeyi sağlayamayan kocalar,evliliğinde illa ki sorun yaşayacaklar.siz de kendinizi ezdiren bir karakter değilsiniz,öyle olsa,bunlardan şikayet bile etmezdiniz.sadece,fazla sabırlısınız ve sabrınızın sınırını zorlamışlar.

Odasında tv vardı tüplü eski bi tv hep bizimle oturuyor kendi istediğini izliyor diye eşimde rahatsız oldu daha yeni gittik kocaman bir plazma aldık iki hafta sonra da çok yalnızım diye bu olaylar başladı

ooooo olay nerelere gelmiş. ben senin yerinde olsam kendi ailemi doldururdum eve. birazda onlar sıkıntı çeksin. maaile oturun bi süre. senin koca bundan anlar

Damat rahatsız olmasın ama gelin olsun,gelinin ne suçu var gelini de rahatsız etme o zaman
Evet damadın evine zırt pırt gidilmesin damadın parası harcanmasın damat rahatsız olmasın ama geline herşey müstehak

ooooo olay nerelere gelmiş. ben senin yerinde olsam kendi ailemi doldururdum eve. birazda onlar sıkıntı çeksin. maaile oturun bi süre. senin koca bundan anlar
İlk evlendiğimiz dönemde her hafta sonu her pazar görümcem bizdeydi çocuğu ha bire bizde bırakırdı aksatmadan sonra ben bir patladım ne kahvaltımız belliydi ne oturmamız o düzeldi derken senesi dolmadan bu olay patlak verdi

Ben bu olanlara hala inanamıyorum yani olay nasıl bana döndü uyumlu oldum evet sivrilmedim kimse kırılmasın diye ama olan bana oldu
Ben artik diri ol demekten baska birsey yazamayacagim. Maalesef sen sustukca bunlar iyice tepene binecekler.
Valla biraz huzuru bulacaksan biraz huzur bozacaksin.

senin eşini sindirmen lazım. lafla sözle kavgayla olmaz. yaşadığın herşeyi ailene anlat. akrabaca bikaç ay kalabalık yaşayın. emin ol ben bunu yapardım. sahipsiz sanmasınlar kimseyi !

Ben olsam arardim o görümceyi bir guzel ayari cekerdim.Esimi doldurup üstüme salmak ha .Zamaninda kendi kv mi evden kovmus insanim.Bana hakaret edip esimi doldurunca agzimi actim oh olsun hic pisman degilim..daha neler yapti bir anlatsam ama asla sessiz kalmadim ezdirmedim kendimi ama esimle huzurum bozuldu bunu goze almistim..ah ilk zamanlar sessiz kalmasaydim

senin eşini sindirmen lazım. lafla sözle kavgayla olmaz. yaşadığın herşeyi ailene anlat. akrabaca bikaç ay kalabalık yaşayın. emin ol ben bunu yapardım. sahipsiz sanmasınlar kimseyi !
Eşime uzak duruyorum zaten içimde o eve karşıda bişey kalmadı ne de olsa benim evim değil onun kuralları var ne eşime ne annesine ne eve karşı hiç
Bişey hissetmiyorum şuan

Eşime uzak duruyorum zaten içimde o eve karşıda bişey kalmadı ne de olsa benim evim değil onun kuralları var ne eşime ne annesine ne eve karşı hiç
Bişey hissetmiyorum şuan
yani bıkmışsın bu çok normal. inan onların saçmalıklarına katlanmak zorunda değilsin. bu diyardan gitmeden önce bu deveyi gütmeye çalış. intikamcı ol biraz. lafını sözünü esirgeme doldur eve milleti. biraz da onların başı ağrısın

Odasında tv vardı tüplü eski bi tv hep bizimle oturuyor kendi istediğini izliyor diye eşimde rahatsız oldu daha yeni gittik kocaman bir plazma aldık iki hafta sonra da çok yalnızım diye bu olaylar başladı
hımm hem odasında tv var,hem de sizinle tv izlemek ,üstelik kendi beğendiği şeyleri izlemek istiyorsa,bencillik çok fazla derim.yapılacakları yapmışsınız.aynı ev içinde zor biliyorum ama,mümkün mertebe saygıyı elden bırakmadan,mesafe koyun.allah yardımcınız olsun

Kv nin emeklisi varmış niye eline ayrıca harçlık veriyosunuz ki

Kv nin emeklisi varmış niye eline ayrıca harçlık veriyosunuz ki
Emeklisi yok malesef bi yanlış anlama oldu sanırım. Hiç bir geliri yok çalışıyordu biz evlendikten kısa bir sürw sonra bıraktı işi evde şimdi

Amin çok teşekkür ederim

Ana ogulu yalniz birakma zamani gelmis bence. Bu aska engel olma.

Ana ogulu yalniz birakma zamani gelmis bence. Bu aska engel olma.
Şimdiye kadar eşim hep şehir dışında çalışmış yazdan yaza görüşüyorlarmış yani sıkı fıkı değillermiş şimdi nasıl bu kadar düşkün olundu anlamıyorum

Dün anneme biraz anlatayım dedim olsun idare et yaşlı o bişey olmaz babannen bana hala neler yapıyor vs vs dedi durdu sonra da konuşuruz yine hadi bay dedi kapattı teselli bile etmedi yani

Aaa olurmu evlendikten sonra oglummm annemmm olurlar es bin tane bulurlar ama anne bi tane sende simdi cik cik...
Kv niz epey bi ogluna kendini acindirmis iki de gozyasi ohh..birde oglum ben seni ne emeklerle buyuttum demistir kesin..
Senin yerinde olsam napardim biliyor musun..patladigin bi anda icini dok ama esin ve kv den olsun..agla agla ben naptim size de millet de ailelere uzak olalim diye sehir ulke degistirirler ben sizi basimin ustune tasidimdan gir beni cok uzdunuz yiprattinizdan cik biraz esin de sana sefkat gostercek mi bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…