Damat rahatsız olmasın ama gelin olsun,gelinin ne suçu var gelini de rahatsız etme o zamanGidicem diyormuş kızına da biraz ablamda kalıcam sonra başka kalıcak bir yer bulurum diyomuş kızında zaten arada bir zordan kalıyor neymiş damadı rahatsız etmesinmiş damadı da 25 yıllık damat
Odasında tv vardı tüplü eski bi tv hep bizimle oturuyor kendi istediğini izliyor diye eşimde rahatsız oldu daha yeni gittik kocaman bir plazma aldık iki hafta sonra da çok yalnızım diye bu olaylar başladıkayınvalidenizin odasında bir televizyon var mı?yoksa,küçük bir televizyon koyun,oylansın.örgü,nakış,dikiş gibi uğraşlar bulsun kendine.
kötü niyetli mi bilemem ama,düşüncesiz olduğu çok açık.eşiniz ise,baştan sona kadar hatalı.dengeyi sağlayamayan kocalar,evliliğinde illa ki sorun yaşayacaklar.siz de kendinizi ezdiren bir karakter değilsiniz,öyle olsa,bunlardan şikayet bile etmezdiniz.sadece,fazla sabırlısınız ve sabrınızın sınırını zorlamışlar.
Evet damadın evine zırt pırt gidilmesin damadın parası harcanmasın damat rahatsız olmasın ama geline herşey müstehakDamat rahatsız olmasın ama gelin olsun,gelinin ne suçu var gelini de rahatsız etme o zaman
İlk evlendiğimiz dönemde her hafta sonu her pazar görümcem bizdeydi çocuğu ha bire bizde bırakırdı aksatmadan sonra ben bir patladım ne kahvaltımız belliydi ne oturmamız o düzeldi derken senesi dolmadan bu olay patlak verdiooooo olay nerelere gelmiş. ben senin yerinde olsam kendi ailemi doldururdum eve. birazda onlar sıkıntı çeksin. maaile oturun bi süre. senin koca bundan anlar
Ben artik diri ol demekten baska birsey yazamayacagim. Maalesef sen sustukca bunlar iyice tepene binecekler.Ben bu olanlara hala inanamıyorum yani olay nasıl bana döndü uyumlu oldum evet sivrilmedim kimse kırılmasın diye ama olan bana oldu
senin eşini sindirmen lazım. lafla sözle kavgayla olmaz. yaşadığın herşeyi ailene anlat. akrabaca bikaç ay kalabalık yaşayın. emin ol ben bunu yapardım. sahipsiz sanmasınlar kimseyi !İlk evlendiğimiz dönemde her hafta sonu her pazar görümcem bizdeydi çocuğu ha bire bizde bırakırdı aksatmadan sonra ben bir patladım ne kahvaltımız belliydi ne oturmamız o düzeldi derken senesi dolmadan bu olay patlak verdi
Ben bu olanlara hala inanamıyorum yani olay nasıl bana döndü uyumlu oldum evet sivrilmedim kimse kırılmasın diye ama olan bana oldu[/QUOTE
Burda o kadar yazdik yaziyoruz hala diyorsun ki bu olay nasil bana döndü diye.Gercekleri gormemek icin neden uğraşıyorsun o kv ve gorumce ikilisi senin hayatini mahvetmek uzere daha 1 bucuk yillik evlilikte..esin hele tam onlarin emrinde.
Eşime uzak duruyorum zaten içimde o eve karşıda bişey kalmadı ne de olsa benim evim değil onun kuralları var ne eşime ne annesine ne eve karşı hiçsenin eşini sindirmen lazım. lafla sözle kavgayla olmaz. yaşadığın herşeyi ailene anlat. akrabaca bikaç ay kalabalık yaşayın. emin ol ben bunu yapardım. sahipsiz sanmasınlar kimseyi !
yani bıkmışsın bu çok normal. inan onların saçmalıklarına katlanmak zorunda değilsin. bu diyardan gitmeden önce bu deveyi gütmeye çalış. intikamcı ol biraz. lafını sözünü esirgeme doldur eve milleti. biraz da onların başı ağrısınEşime uzak duruyorum zaten içimde o eve karşıda bişey kalmadı ne de olsa benim evim değil onun kuralları var ne eşime ne annesine ne eve karşı hiç
Bişey hissetmiyorum şuan
hımm hem odasında tv var,hem de sizinle tv izlemek ,üstelik kendi beğendiği şeyleri izlemek istiyorsa,bencillik çok fazla derim.yapılacakları yapmışsınız.aynı ev içinde zor biliyorum ama,mümkün mertebe saygıyı elden bırakmadan,mesafe koyun.allah yardımcınız olsunOdasında tv vardı tüplü eski bi tv hep bizimle oturuyor kendi istediğini izliyor diye eşimde rahatsız oldu daha yeni gittik kocaman bir plazma aldık iki hafta sonra da çok yalnızım diye bu olaylar başladı
Kv nin emeklisi varmış niye eline ayrıca harçlık veriyosunuz kiEşimle tartıştık zaten ne demek her dediğine tamam demek sonu gelmez bu olayın farkında mısın dedim. Bundan sonra da aldığı maaşla annesine harçlık versin sigara alsın benim maaşımla da fatura eşimle benim harçlığım vs diye devam etmeyi düşünüyorum
Emeklisi yok malesef bi yanlış anlama oldu sanırım. Hiç bir geliri yok çalışıyordu biz evlendikten kısa bir sürw sonra bıraktı işi evde şimdiKv nin emeklisi varmış niye eline ayrıca harçlık veriyosunuz ki
Amin çok teşekkür ederimhımm hem odasında tv var,hem de sizinle tv izlemek ,üstelik kendi beğendiği şeyleri izlemek istiyorsa,bencillik çok fazla derim.yapılacakları yapmışsınız.aynı ev içinde zor biliyorum ama,mümkün mertebe saygıyı elden bırakmadan,mesafe koyun.allah yardımcınız olsun
Ana ogulu yalniz birakma zamani gelmis bence. Bu aska engel olma.Hayır almıyor malesef ölmeden evvel boşanmışlar. Eşim annemi kimselere bırakmam annem ablasının yanında ev tutacakmış müsade etmem mahvolurum ben o giderse diyor. Görümcemde annem gidicem diye tutturdu elalem ne der kardeşim falan diyormuş
Şimdiye kadar eşim hep şehir dışında çalışmış yazdan yaza görüşüyorlarmış yani sıkı fıkı değillermiş şimdi nasıl bu kadar düşkün olundu anlamıyorumAna ogulu yalniz birakma zamani gelmis bence. Bu aska engel olma.
Dün anneme biraz anlatayım dedim olsun idare et yaşlı o bişey olmaz babannen bana hala neler yapıyor vs vs dedi durdu sonra da konuşuruz yine hadi bay dedi kapattı teselli bile etmedi yanisenin eşini sindirmen lazım. lafla sözle kavgayla olmaz. yaşadığın herşeyi ailene anlat. akrabaca bikaç ay kalabalık yaşayın. emin ol ben bunu yapardım. sahipsiz sanmasınlar kimseyi !
düşkünlükle alakası yok elalem ne der korkusuŞimdiye kadar eşim hep şehir dışında çalışmış yazdan yaza görüşüyorlarmış yani sıkı fıkı değillermiş şimdi nasıl bu kadar düşkün olundu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?