- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
annen ayıp etmiş. babannen ona etti diye sen aynı şeyi çekmek zorunda mısın. babana anlat kardeşlerine anlat. bunların hiçbiri olmazsa olayı büyüt. onları o zaman konuşuruz. seni şimdi aktif tartışmaya yönlendirmeyeyimDün anneme biraz anlatayım dedim olsun idare et yaşlı o bişey olmaz babannen bana hala neler yapıyor vs vs dedi durdu sonra da konuşuruz yine hadi bay dedi kapattı teselli bile etmedi yani
Sanmıyorum boş yere huzursuzluk yapma sana ne zararımız var diyecekAaa olurmu evlendikten sonra oglummm annemmm olurlar es bin tane bulurlar ama anne bi tane sende simdi cik cik...
Kv niz epey bi ogluna kendini acindirmis iki de gozyasi ohh..birde oglum ben seni ne emeklerle buyuttum demistir kesin..
Senin yerinde olsam napardim biliyor musun..patladigin bi anda icini dok ama esin ve kv den olsun..agla agla ben naptim size de millet de ailelere uzak olalim diye sehir ulke degistirirler ben sizi basimin ustune tasidimdan gir beni cok uzdunuz yiprattinizdan cik biraz esin de sana sefkat gostercek mi bakalim..
Babamla pek konuşmuyoruz kardeşimde küçük akrabalar vs desen herkes kendi derdinde bah vahtan başka bişey demez kimseannen ayıp etmiş. babannen ona etti diye sen aynı şeyi çekmek zorunda mısın. babana anlat kardeşlerine anlat. bunların hiçbiri olmazsa olayı büyüt. onları o zaman konuşuruz. seni şimdi aktif tartışmaya yönlendirmeyeyim
özel mesaj atıyorum sana şimdiBabamla pek konuşmuyoruz kardeşimde küçük akrabalar vs desen herkes kendi derdinde bah vahtan başka bişey demez kimse
Ha bu arada eşim diyor zaten bizim için evlenmemiş senelerce yalnız kalmış napalım atalım mı vs atmayalım da herkes yerini bilsinAaa olurmu evlendikten sonra oglummm annemmm olurlar es bin tane bulurlar ama anne bi tane sende simdi cik cik...
Kv niz epey bi ogluna kendini acindirmis iki de gozyasi ohh..birde oglum ben seni ne emeklerle buyuttum demistir kesin..
Senin yerinde olsam napardim biliyor musun..patladigin bi anda icini dok ama esin ve kv den olsun..agla agla ben naptim size de millet de ailelere uzak olalim diye sehir ulke degistirirler ben sizi basimin ustune tasidimdan gir beni cok uzdunuz yiprattinizdan cik biraz esin de sana sefkat gostercek mi bakalim..
Ha bu arada eşim diyor zaten bizim için evlenmemiş senelerce yalnız kalmış napalım atalım mı vs atmayalım da herkes yerini bilsin
Evet farkı bu o evlenmeyi talep etmemiş eşimde evlenme sakın dememiş vs vsEvet ama bu onun seçimi idi. Sizin ya da eşinizin değil.
Siz onun annesinin kölesi misiniz,üstelik birde çalışıyorsunuzEşim bana annem ne derse tamam dicez dedikten sonra ben nedesem boş bence
Merhaba, bayram tatilinden sonunda döndük. Daha önceki konumu okuyanlar bilir kayınvalidem eşime hemde bana küsmüştü. Eve geldik eşim annesinin elini öpmek istedi annesi "bayram geçti oğlum" dedi öteledi elini vermedi. Ben birşey yokmuş gibi hareket ediyorum. Valizi açtım makinaya çamaşır attım.
Uzun yoldan geldik kahve yapıyorum kendime " anne kahve içer misin" dedim yok istemem içtim ben dedi. Beni de bir güzel tersledi.
Giderken ona para bırakmıştık harçlık yapsın biz 4 gün yokuz diye. Ona da el sürmemiş. Bayramda akrabaları geldi. Naptı ne etti nerden para buldu bilmiyoruz. Eşimin dışarda işi vardı o çıktı. Biz kaldık ikimiz yalnız.
Muhtemelen bizimle aynı sofraya oturmayacak. Konuşmayacak. Sündürene kadar böyle devam edecek. Naz yapıyor aklınca.
Ama ben aşırı huzursuzum. İlk defa evde kv yüzünden bu kadar büyük huzursuzluk yaşanıyor. İnanın çok sıkılıyorum. Tatilden dönmek istemedim sırf bu yüzden.
Sizce nasıl davranmalıyım? Konuşmaya çalışmalı mıyım?
"Anne sen oğluna kızıyorsun bana küsüyorsun benimle ne alakası var üzülüyorum " vs tarzı konuşsam mı yoksa akışına mı bıraksam.
Lütfen fikir verin bana
İlk önce canını sıkmayacaksın. Unutma önce sen önemlisin. Başkalarına kendinden önce önem verirsen başından aşağı ederler. Kaynana milletine ağzınla kuş tutsan da yaranamazsin bunu unutma. Kendi kızları canlarına okur gık çıkarmaz ama gelin nefes alsa dert olur onlara. Ben kaynanami memnun edeceğim diye kendi anamdan babamdan oldum. Şimdi hiç mutlu değilim ve yine de yaranamiyorum.
Calışmak zoruma gitmiyor ama çalıştığım halde bu davranışlara maruz kalmak çok zoruma gidiyorSiz onun annesinin kölesi misiniz,üstelik birde çalışıyorsunuz
Bence altinda kiskanclik yatio bole vakalarin sebep bulmaya calismayin kendinizde oglunu kiskanio sizden baksaniza one surdugu sebepler sacmasapan butun ilgi onda olsun istioCanımı sıkmamaya çalışıyorum ancak elimde değil neyi eksik yaptık acaba diye düşünüyorum sürekli bulamıyorum hiç bişey.
Ben eminim ki eşimin bana anlatmadığı şeyler de var o konuşmada. Daha neler vardır kimbilir artık hiç biri hakkında iyi niyetli olamıcam malesefZaten klasiktir
Ben evlenmedim onlar icin baktim buyuttum dogurdum.(kaynana itemi)
Annemi atim mi?(hemen acindirma yöntemi)
Benim kaynanam bana neler etti(ona ettiler ya o da etcek gerimi kalsındı)
Evlendin degistin oglum sen hic böyle degildin(kari agzina bakan erkek demeye getiriyo direk belden assa vurma)
Cok fenalar cook.
Ah neler duymadik görmekdik.
Kusun bile yuvasi yikilmaz günah
Bu yuva yikmaya calisanlar hesabini nasil verecekler acaba?
Oğlu zaten hiç bi zaman dizinin dibinde oturmamış ki gezmiş tozmuş şehir dışı çalışmış seneler sonra neyin kıskançlığı anlamıyorumBence altinda kiskanclik yatio bole vakalarin sebep bulmaya calismayin kendinizde oglunu kiskanio sizden baksaniza one surdugu sebepler sacmasapan butun ilgi onda olsun istio
Madem bizden memnun değil bir de bikaç ay kızında kalmayı denesin söyleyeceğim bunu eşimePeygamber sabrı varmış sizde, takdir ettim ben bu kadar olaya ve bu süreye dayanamazdım.Çoktan boşanma davası açmıştım, alsın anasını otursunlar birlikte baş başa.
Kayın valideniz de o evi bırakıp bir yere gitmez hepsi sömürme, hepsi oyun. Tamam anne sana ev tutalım kendi evinde rahat edersin deseniz anın da geri adım atar.
Ole iste anlamli degil zaten suan bi rakip var karsisinda daha kiymetli olmaya calisio bence cok kayinvalide boleOğlu zaten hiç bi zaman dizinin dibinde oturmamış ki gezmiş tozmuş şehir dışı çalışmış seneler sonra neyin kıskançlığı anlamıyorum
Herşey yerinde olsun istiyorum yatak odasına tv koymadık bu yüzden inanın 2 hafta önce gittik plazma tv aldık onun odasına bize hiç
Birşey izletmiyor kendi dizileri var onlara bakıyor diye şimdi de odasında oturuyor diye ben çok yalnızım diye ağlamaya başladı biz salonun kapısını kapatınca istenmediğini düşünüyormuş salon kapısı kapanmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?