Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Dün anneme biraz anlatayım dedim olsun idare et yaşlı o bişey olmaz babannen bana hala neler yapıyor vs vs dedi durdu sonra da konuşuruz yine hadi bay dedi kapattı teselli bile etmedi yani
annen ayıp etmiş. babannen ona etti diye sen aynı şeyi çekmek zorunda mısın. babana anlat kardeşlerine anlat. bunların hiçbiri olmazsa olayı büyüt. onları o zaman konuşuruz. seni şimdi aktif tartışmaya yönlendirmeyeyim

Sanmıyorum boş yere huzursuzluk yapma sana ne zararımız var diyecek

Babamla pek konuşmuyoruz kardeşimde küçük akrabalar vs desen herkes kendi derdinde bah vahtan başka bişey demez kimse

Ha bu arada eşim diyor zaten bizim için evlenmemiş senelerce yalnız kalmış napalım atalım mı vs atmayalım da herkes yerini bilsin

Canımı sıkmamaya çalışıyorum ancak elimde değil neyi eksik yaptık acaba diye düşünüyorum sürekli bulamıyorum hiç bişey.

Ya yemin ediyorum anlamıyorum bu kaynanaları ya bi zamanlar bin bir uğraşma evlendirdikleri oğullarını ayırmak için huzursuz edip yuvalarını yıkmak için bunca caba niye ya hic mi iyi kaynana olmaz hic duymadım daha kaynanam iyidir diyeni ya vala Allah a havale ediyorum büyüdür kaçıran kaynanaları aman bebek gibi tekrar büyüsünler

Peygamber sabrı varmış sizde, takdir ettim ben bu kadar olaya ve bu süreye dayanamazdım.Çoktan boşanma davası açmıştım, alsın anasını otursunlar birlikte baş başa.

Kayın valideniz de o evi bırakıp bir yere gitmez hepsi sömürme, hepsi oyun. Tamam anne sana ev tutalım kendi evinde rahat edersin deseniz anın da geri adım atar.

Reactions: anu
Zaten klasiktir

Ben evlenmedim onlar icin baktim buyuttum dogurdum.(kaynana itemi)

Annemi atim mi?(hemen acindirma yöntemi)

Benim kaynanam bana neler etti(ona ettiler ya o da etcek gerimi kalsındı)

Evlendin degistin oglum sen hic böyle degildin(kari agzina bakan erkek demeye getiriyo direk belden assa vurma)

Cok fenalar cook.

Ah neler duymadik görmekdik.

Kusun bile yuvasi yikilmaz günah
Bu yuva yikmaya calisanlar hesabini nasil verecekler acaba?

Canımı sıkmamaya çalışıyorum ancak elimde değil neyi eksik yaptık acaba diye düşünüyorum sürekli bulamıyorum hiç bişey.
Bence altinda kiskanclik yatio bole vakalarin sebep bulmaya calismayin kendinizde oglunu kiskanio sizden baksaniza one surdugu sebepler sacmasapan butun ilgi onda olsun istio

Ben eminim ki eşimin bana anlatmadığı şeyler de var o konuşmada. Daha neler vardır kimbilir artık hiç biri hakkında iyi niyetli olamıcam malesef

Bence altinda kiskanclik yatio bole vakalarin sebep bulmaya calismayin kendinizde oglunu kiskanio sizden baksaniza one surdugu sebepler sacmasapan butun ilgi onda olsun istio
Oğlu zaten hiç bi zaman dizinin dibinde oturmamış ki gezmiş tozmuş şehir dışı çalışmış seneler sonra neyin kıskançlığı anlamıyorum

Madem bizden memnun değil bir de bikaç ay kızında kalmayı denesin söyleyeceğim bunu eşime

Oğlu zaten hiç bi zaman dizinin dibinde oturmamış ki gezmiş tozmuş şehir dışı çalışmış seneler sonra neyin kıskançlığı anlamıyorum
Ole iste anlamli degil zaten suan bi rakip var karsisinda daha kiymetli olmaya calisio bence cok kayinvalide bole

amelinizle uğraşır gibi bi ömür bu kadınla uğraşcaksınız Allah sabır versin..bencil ego tavan huysuz bi kadın canlandı gözümde..yani bunlar genç sarılırlar yayılırlar demiyo da ağlanıyor salon kapısı kapalı diye...
tmm annedir yaşlıdır baştan atılmaz ama dünya onun etrafında dönmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…