Ailemi seviyor diye tahmin ediyorum niye gelmiyorlar neden çağırmıyosun kendi çağırır vs vs ama o sanıyor ki ben eve hiçBöyle diyerek bence senin ailenin önünü kesiyor
Alttan almayı düşünmüyorum annesi geldiğinde de eşimin lafıyla zırt pırt beni uyarmaya kalkarsa o zaman görecekler ben yanlarında değilken herşey öyle kolay mı konuşuluyormuşÇünkü eşi kendince esine ayar verdiğini dusundugu icin rahat.ama sakın alttan alma seni daha cok sindirirler.daha cok gencsin ezdirme kendini
Bende diyorum şimdi oğlum beni gezdirsin diyor bir dahaki tatil için bende gelicem dicek olmaz dersek yine günlerce yemek yemicek kavga gürültü öyle tahmin ediyorum yani
Oturma zorunda değilsin onunla hem çalış hem de kaprisini çek. Çok yüz verme tepene binerBeraber yaşıyoruz. Biz bilmiyormuşuz evde ne var ne yok onu aradığımızda da söylemiyor. İş güçler savaşına döndü sanırım. İlla benim dediğim olcak inadına bindirdi herşeyi
Önceden çıkarıyordum markete hani oda alışveriş yapsın ezik hissetmesin diye. Maaşımı alınca giderdik çaylar kahveler marketler. Evde de öyle çayInı odasına götürürdüm son olaylarda bir iki kez denk geldim yine çay götürdüm içmemiş lavaboya bırakmış. Sonra da diyor ki benim nyksla sorunum yok gel de inan. Bundan sonra zaten sadece kişisel alışverişimi yapacağım oğlu ona aylık gibi kaç para isterse maaşı alır almaz toplu versin. Umrumda değil. Kendileri bilirlerbundan sonra takinacaginiz tavir cok onemli cok..
gormezden gelin,o yokmus gib yasayin evde yapacak bisey yok,belki bu durumdan rahatsiz olur ve gider kizinin evine ya da yaptigi hadsizligi anlar.
alisveris konusunda da sakin ipleri eline vermeyin,esinize de soyleyin,ne istiyorsa cani ne cekiyorsa gitsin kendi alsin.Gunde 1 paket sigarayi icmeyi bilen marketin yolunu bulur,birakin neyse parasi ama sakin yaninizda canta gibi haftalik alisverislerinizde tasimayin onu..
o kavga kirilma noktasi olmus,bundan sonra sizin alacaginiz tavir sinirlari belirleyecektir.
esinize de kulaginizi tikayin,acitasyon yaparsa filan.
gormedin mi evlendigimizden beri basustunde tuttum,karsiligi buydu demek ki,benden bu kadar diyip gecin kenara.
kahvalti etmezse etmesin,kapisini kapatip aglarsa aglasin,koskoca kadin..siz avutacak degilsiniz,cok istiyorsa gitsin esiniz icerde otursun annesiyle..
Şöyle ki eşi yok akrabası yok düzenli geliri değil hiç geliri yok. Bizim de aynı anda 2 ev açacak maddi durumumuz yok. O sebeple kabul ettik. İyi niyetle yaklaştım ama olmadı. Oğluyla girdiği bir tartışma yüzünden 1 hafta evde huzursuz etti bizi. Olan bana oldu arada. Hizmet istiyorsa kendi yapsın yada 2 tane yetişmiş kız torunu var kızı yapamıyorsa torunları yapsın. Damadının parasını istemiyor ancak torunu bize kalmaya geldiğinde çok yemek seçiyor ona özel menüler hazırlanıyor iş madem bu kadar ince hesaba girdi bende bunları söyleyebilirim çünkü onlar çok çirkinleştilerOturma zorunda değilsin onunla hem çalış hem de kaprisini çek. Çok yüz verme tepene biner
Ama sizi aşırı derecede kullanıyorlar. Yani bir kadının üzerine ailecek bu kadar gidilmesine ben üzüldüm. Bütün bunlar sizi ezmeyi kolay gördükleri için oluyor. Karşılarında dişli bir kadın olsaydı, sürekli yaptığı fedakarlıkları başına kaksaydı onlar da bu kadar üstüne gelmeye cesaret edemezlerdi. Kesinlikle küçümsemiyorum ama kendi parasını kazanmayan kadınların dahi daha çok çıkıyor sesi. Ne yazık ki sizi çok sindirmişler. Kendi değerinizi önce siz bilin ki kocanız ve annesi de bilsin.Eşim hemen aşırı duygusal algılayacak annemi istemiyorsun sana batıyor al paran senin olsun vs vs tahmin edebiliyorum konuşmaları
konu sahinin önceki konularına baktım da eşi araba almak istiyormuş kredi çektirip.tahmin edin arabayı kimin adına almak istiyormuş..vergisi az çıkar diye kayınvalidenin adına tabiki..Kredi çekin araba, arsa yada yazlık için . Ödemeleriniz maaşınıza yakın olsun . Hem kafanız rahat olur hemde mal sahibi olursunuz
Evet bunu da fikir almak için yazmıştım burda. Neymiş yaştan dolayı borcu bakımı az olurmuş kv üzerine olsunmuş vs vs sonra annesinin miras işi çıktı ordan gelen parayla alacaktı annesi oğluna miras yedi deyince o işte yattı. Bundan sonra değil araba 5 liralık mal bile emanet etmemkonu sahinin önceki konularına baktım da eşi araba almak istiyormuş kredi çektirip.tahmin edin arabayı kimin adına almak istiyormuş..vergisi az çıkar diye kayınvalidenin adına tabiki..
Ben huzur isteyip sustuğum için beni sessiz konuşamaz kıramaz zannediyorlar ama madem ben kv yüzünden huzursuz oldum yeterince bundna sonra kendim de huzursuzluk çıkarırım o beni eşimi aile yaşantımızı düşündümü bunları yaparken hayır..Ama sizi aşırı derecede kullanıyorlar. Yani bir kadının üzerine ailecek bu kadar gidilmesine ben üzüldüm. Bütün bunlar sizi ezmeyi kolay gördükleri için oluyor. Karşılarında dişli bir kadın olsaydı, sürekli yaptığı fedakarlıkları başına kaksaydı onlar da bu kadar üstüne gelmeye cesaret edemezlerdi. Kesinlikle küçümsemiyorum ama kendi parasını kazanmayan kadınların dahi daha çok çıkıyor sesi. Ne yazık ki sizi çok sindirmişler. Kendi değerinizi önce siz bilin ki kocanız ve annesi de bilsin.
konu sahinin önceki konularına baktım da eşi araba almak istiyormuş kredi çektirip.tahmin edin arabayı kimin adına almak istiyormuş..vergisi az çıkar diye kayınvalidenin adına tabiki..
Evet bunu da fikir almak için yazmıştım burda. Neymiş yaştan dolayı borcu bakımı az olurmuş kv üzerine olsunmuş vs vs sonra annesinin miras işi çıktı ordan gelen parayla alacaktı annesi oğluna miras yedi deyince o işte yattı. Bundan sonra değil araba 5 liralık mal bile emanet etmem
O konuda eşime fikrimi söyledim değişmeyeceğini de söyledim kredi araba vs konularında. Eşim annesinden de ağzının payını aldı araba için. Sonra bana diyor ki boşver hayatım biz arabamızı kendimiz alırız. Laflar ağzıma geldi ama çok üzgün ve sinirliydim şimdi bişey demiyim dedimYok artikBunlar konu sahibini cuzdan niyetine almislar bide hizmetcilik icin oyun cevirdiler cok kotu yaaa kiyamam kurtar kendini bu sinsilerden valla
konu sahinin önceki konularına baktım da eşi araba almak istiyormuş kredi çektirip.tahmin edin arabayı kimin adına almak istiyormuş..vergisi az çıkar diye kayınvalidenin adına tabiki..
Şöyle oldu. Eşim annesini mezara götürecekti kv olayları bu yüzden başlattı. Sonra da eşime dedi ki sen kaç kere ananenin mezarına gittin ki şimdi onun parasının peşine düştün altına araba çekicen ya ananen oldu şimdi vs gibiKim kime mirasyedi dedi anlamadım???
Ben araba istemiyorum zaten. Ne kendi üzerime ne eşimin üzerine nede kesinlikle kv üzerineyok artık bunu sakın kabul etmeNyks- . eşin ya da senin üstüne olsun sakın sakın kabul etme. eşin de ne biçim insan yaa.
geçmiş olsun bir evliliğin daha fiilen sonuna gelindi.Alışverişi o yapmak istiyor kapıyı kapatmayalım istiyor oğlu tek başına onu gezdirsin istiyor kötümser değil gerçekçisiniz bence hatta bi ara yatak odamızın kapısından da bahsedilmiş hiç kimse kusura bakmasın biz evde olsakta olmasakta o kapı kapalı kalacak mahrem orası biz evliyiz karı kocayız unutuluyor galiba bu dedim. Annesi diyormuş ki e ben o odaya gitmiyorum kapısı kapalı kalsa nolcak laflara bakar mısınız kafayı yiyeceğim yahu benim çamaşırlarım kişisel ürünlerim o odada neden kapısı açık kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?