aman canım sakın..evlilik süresince edinilen mallar ortak oluyor ama kayınvalidenin adına olursa hiç bir hak iddia edemezsin..herşeyin yolunu yapıyorlar..gerçekten çok sinsi ve uyanık eşinin ailesi..lütfen gözünü açık tut..Evet bunu da fikir almak için yazmıştım burda. Neymiş yaştan dolayı borcu bakımı az olurmuş kv üzerine olsunmuş vs vs sonra annesinin miras işi çıktı ordan gelen parayla alacaktı annesi oğluna miras yedi deyince o işte yattı. Bundan sonra değil araba 5 liralık mal bile emanet etmem
Bakıma muhtaç değil şükür ona çocuk bakma işide bulduk eşim istemedi o ben bakarım dedi ben ise düşündüm başkasının çocuğu kafası arada gidip gelse camı kapıyı açık unutsa saçma sapan bişey yedirse yada yanında sigara içse sigarayı söndürmese vs vs gibi bi çok felaket senaryosu geldi aklıma ama yine de bişey demedim onlar ikisi karar verdi o işi kabul etmediler.Anladığım kadarıyla kv den bakıma muhtaç biri değil
Pekala kendisi evde çocuk bakabilir (yani 1+1 ev açılarak )
Yani ne bileyim başkalarının eline bakmak ne kadarda kolay böyle
Hem gelin çalışsın hem hizmet etsin hemde huzursuz olsun
Yok yaa istersen maaşıda getir eline ver
Valla kendine harca
At köşeye birikim yap
Evinin alışverişinide kendin yap
Herşeyi eline verme istediğini yaptırma
Kv yanında esinle sarmas dolas ol belki çekinir
Kendisi kapatir kapıyı
İnsanlarin birbirini huzursuz etmekten başka amacı yok galiba
Ben ona da diyorum gencim çalışıyorum zaten 1 kredi ödüyorum 2018de bitecek. Borç istemiyorum kazandığımızı yiyelim gezelim giyelim kalanı da kenara koyalım. Tadını çıkaralım o hala yok borç olmadan bişey sahibi olamazmışız. Borçsuz olmazmış vs vs sanki malımız mülkümüz olmadan dünyadan göçüp gidecek tek insan biz olacağız anlatamıyorumaman canım sakın..evlilik süresince edinilen mallar ortak oluyor ama kayınvalidenin adına olursa hiç bir hak iddia edemezsin..herşeyin yolunu yapıyorlar..gerçekten çok sinsi ve uyanık eşinin ailesi..lütfen gözünü açık tut..
Aaa o konuyu hatirliyorum o konuda mi bu arkadaşımızinmis..inanmıyorum ya eşi cok uyanık..bence sen bunlara saglam bir hadlerini bildir tatlimkonu sahinin önceki konularına baktım da eşi araba almak istiyormuş kredi çektirip.tahmin edin arabayı kimin adına almak istiyormuş..vergisi az çıkar diye kayınvalidenin adına tabiki..
Onlar kızı oğlu ve kendisi oturup konuştular. Eşim de diyor olaylara hiç annem tarafından bakmamıştım haklı. Zaten çok yaşlandı ananemde böyleydi ona benzedi iyice diyor. Boşver he diyelim tamam diyelim diyor. Yani onlar kendi aralarında çok normalleştirmişler bu durumugeçmiş olsun bir evliliğin daha fiilen sonuna gelindi.
Evet ben açmıştım o konuyu da sonra miras meselesi çıkınca unutuldu benim kredi çekmemAaa o konuyu hatirliyorum o konuda mi bu arkadaşımızinmis..inanmıyorum ya eşi cok uyanık..bence sen bunlara saglam bir hadlerini bildir tatlim
Ucu banada dokundu her türlü. O evde bende yaşıyorum ama tüm kuralları o koymak istiyor. Hepimiz yetişkiniz sanki çocuk bakıyorÜstüne gidince. Noldum delisi oluyorlar salla oğlu ile arasındaki problem sen bişey yokmuş gibi davran.
Onlar kızı oğlu ve kendisi oturup konuştular. Eşim de diyor olaylara hiç annem tarafından bakmamıştım haklı. Zaten çok yaşlandı ananemde böyleydi ona benzedi iyice diyor. Boşver he diyelim tamam diyelim diyor. Yani onlar kendi aralarında çok normalleştirmişler bu durumu
Benim fikrimi soran olmadı tabi eşim bana konuşulanları anlatırken bende kendimce konuşuyorum savunuyorum bana diyor ki nyks senin şuan söylemen gereken tamam hayatım tamam öyle yaparız vs vs diyorSiz fikirlerinizi belirttiniz mi? Siz o evde eşek başı mısınız çok özür dileyerek? Neden 3ü konuşup sizi dışlamışlar ki? Üzgünüm ama çok yumuşak başlı bir insansınız o evde sizi çok ezerler.
Benim fikrimi soran olmadı tabi eşim bana konuşulanları anlatırken bende kendimce konuşuyorum savunuyorum bana diyor ki nyks senin şuan söylemen gereken tamam hayatım tamam öyle yaparız vs vs diyor
Hadi dedim belki iyilikle çözülür ben iyi olursam herkes iyi olur belki dedim ama öyle olmuyormuşCok yumusak huylusun sabirlisin valla ama karsinda bunu hakeden yok birak hepsini kendine yeni bir hayat kur derim
Aynı evde yaşamayı ben kabul ettim aynı zamanda oda kabul etti. Tek taraflı bir kabul etme değil bu böyle olacağını düşündüyse kabul etmeseydi başından daha bakılırdı bir hal çaresineBu kadar sinmeyin, sindirmelerine musade etmeyin. Ayni evde yasamayi kabul etmek bu degil.
Dert bir değilki bunu sallamasam başka birşey çıkıyor hangi birini takmayayımPek sallama boşuna dert etme kendine canım
Hadi dedim belki iyilikle çözülür ben iyi olursam herkes iyi olur belki dedim ama öyle olmuyormuş
Çok teşekkür ederim bu düşünceleriniz için amin inşallah hepimiz güzelliklerle karşılaşalımCok tatli kibar bir kizsin allah bundan sonra iyilerle karsilastirsin seni cok mutlu ol dilerim sen iyiligini yapmissin artik seni uzmelerine izin verme benim de bir kizim var seni oyle bagrima basasim geldi kocana da cok kizdim
Öyle yapacağım hatta bir tık fazlası kvdeyi de görmezden geleceğim bir çok konudahiç bir şey yokmuş gibi davranmaya devam edin hiç bulaşmayın bence .
Öyle yapacağım hatta bir tık fazlası kvdeyi de görmezden geleceğim bir çok konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?