Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

aman canım sakın..evlilik süresince edinilen mallar ortak oluyor ama kayınvalidenin adına olursa hiç bir hak iddia edemezsin..herşeyin yolunu yapıyorlar..gerçekten çok sinsi ve uyanık eşinin ailesi..lütfen gözünü açık tut..

Bakıma muhtaç değil şükür ona çocuk bakma işide bulduk eşim istemedi o ben bakarım dedi ben ise düşündüm başkasının çocuğu kafası arada gidip gelse camı kapıyı açık unutsa saçma sapan bişey yedirse yada yanında sigara içse sigarayı söndürmese vs vs gibi bi çok felaket senaryosu geldi aklıma ama yine de bişey demedim onlar ikisi karar verdi o işi kabul etmediler.

Ben ona da diyorum gencim çalışıyorum zaten 1 kredi ödüyorum 2018de bitecek. Borç istemiyorum kazandığımızı yiyelim gezelim giyelim kalanı da kenara koyalım. Tadını çıkaralım o hala yok borç olmadan bişey sahibi olamazmışız. Borçsuz olmazmış vs vs sanki malımız mülkümüz olmadan dünyadan göçüp gidecek tek insan biz olacağız anlatamıyorum

konu sahinin önceki konularına baktım da eşi araba almak istiyormuş kredi çektirip.tahmin edin arabayı kimin adına almak istiyormuş..vergisi az çıkar diye kayınvalidenin adına tabiki..
Aaa o konuyu hatirliyorum o konuda mi bu arkadaşımızinmis..inanmıyorum ya eşi cok uyanık..bence sen bunlara saglam bir hadlerini bildir tatlim

geçmiş olsun bir evliliğin daha fiilen sonuna gelindi.
Onlar kızı oğlu ve kendisi oturup konuştular. Eşim de diyor olaylara hiç annem tarafından bakmamıştım haklı. Zaten çok yaşlandı ananemde böyleydi ona benzedi iyice diyor. Boşver he diyelim tamam diyelim diyor. Yani onlar kendi aralarında çok normalleştirmişler bu durumu

Aaa o konuyu hatirliyorum o konuda mi bu arkadaşımızinmis..inanmıyorum ya eşi cok uyanık..bence sen bunlara saglam bir hadlerini bildir tatlim
Evet ben açmıştım o konuyu da sonra miras meselesi çıkınca unutuldu benim kredi çekmem

Üstüne gidince. Noldum delisi oluyorlar salla oğlu ile arasındaki problem sen bişey yokmuş gibi davran.
Ucu banada dokundu her türlü. O evde bende yaşıyorum ama tüm kuralları o koymak istiyor. Hepimiz yetişkiniz sanki çocuk bakıyor

Siz fikirlerinizi belirttiniz mi? Siz o evde eşek başı mısınız çok özür dileyerek? Neden 3ü konuşup sizi dışlamışlar ki? Üzgünüm ama çok yumuşak başlı bir insansınız o evde sizi çok ezerler.

Cok yumusak huylusun sabirlisin valla ama karsinda bunu hakeden yok birak hepsini kendine yeni bir hayat kur derim

Benim fikrimi soran olmadı tabi eşim bana konuşulanları anlatırken bende kendimce konuşuyorum savunuyorum bana diyor ki nyks senin şuan söylemen gereken tamam hayatım tamam öyle yaparız vs vs diyor

Benim fikrimi soran olmadı tabi eşim bana konuşulanları anlatırken bende kendimce konuşuyorum savunuyorum bana diyor ki nyks senin şuan söylemen gereken tamam hayatım tamam öyle yaparız vs vs diyor

Bu kadar sinmeyin, sindirmelerine musade etmeyin. Ayni evde yasamayi kabul etmek bu degil.

Cok yumusak huylusun sabirlisin valla ama karsinda bunu hakeden yok birak hepsini kendine yeni bir hayat kur derim
Hadi dedim belki iyilikle çözülür ben iyi olursam herkes iyi olur belki dedim ama öyle olmuyormuş

Bu kadar sinmeyin, sindirmelerine musade etmeyin. Ayni evde yasamayi kabul etmek bu degil.
Aynı evde yaşamayı ben kabul ettim aynı zamanda oda kabul etti. Tek taraflı bir kabul etme değil bu böyle olacağını düşündüyse kabul etmeseydi başından daha bakılırdı bir hal çaresine

Hadi dedim belki iyilikle çözülür ben iyi olursam herkes iyi olur belki dedim ama öyle olmuyormuş

Cok tatli kibar bir kizsin allah bundan sonra iyilerle karsilastirsin seni cok mutlu ol dilerim sen iyiligini yapmissin artik seni uzmelerine izin verme benim de bir kizim var seni oyle bagrima basasim geldi kocana da cok kizdim

hiç bir şey yokmuş gibi davranmaya devam edin hiç bulaşmayın bence .

Cok tatli kibar bir kizsin allah bundan sonra iyilerle karsilastirsin seni cok mutlu ol dilerim sen iyiligini yapmissin artik seni uzmelerine izin verme benim de bir kizim var seni oyle bagrima basasim geldi kocana da cok kizdim
Çok teşekkür ederim bu düşünceleriniz için amin inşallah hepimiz güzelliklerle karşılaşalım

Öyle yapacağım hatta bir tık fazlası kvdeyi de görmezden geleceğim bir çok konuda

Siz böyle yapacaksınız ama eşiniz arkanızda değil ki
Daha çok huzursuzluk çıkmasın sonra

Demişler ki sen yine salonun kapasını kapat, e o zaman eşiniz demeyecek mi kapatmayalım canım lütfen. Zorla mı kapatacaksınız?

Ya da bazı öneriler olmuş, kv'nin yanında sarmaş dolaş otur eşinle diye. Eşiniz sizi itip "aaa ayıp canım annemin yanında olmaz" derse ne olacak?

Sizin kv yanında eskisi gibi davranmanız işe yaramaz, önce kocanızın aklını değiştirmelisiniz. Çünkü şu anda ona göre sizler herşeye tamam tamam demelisiniz. Bunun mantıklı olmadığına kocanızı ikna etmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…