Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Eşinize söyleyin ablası da para koysun kayınvalidenize bir oda bir ev tutun.bunu da cok ciddi söyleyin.kusura bakmayın ama ben sizi de sessiz buldum.calısıp kazanıp kadının eline sayacaksınız paraları , o da gidip alışverişi kendi yapacak oh ne ala!!!izin vermeyin , gerekirse bu yüzden boşanmayı göze alacağınızı bilsin eşiniz.

Eşim ablasının maddi olarak yardımını kesinlikle istemiyor neymiş ablası çalışmıyormuş e dedim ablan 25 senedir eniştenin karısı hiç mi emeği yok kocasında 100-200 liralıkta mı hakkı yokmuş kocasında da annene yardım edemiyor dedim yok olmaz diyo. Anlamıyorum damat parası harcamak olmuyor çok ayıp geliyor gelin parası hiç ayıp gelmiyor. Eşime desem bundan sonra ben markete gitmem bu eve yiyecek hiç bişey almam sen maaşını annenle bölüş ben ikimizi geçindiririm bu sefer senin paran benim param mı var diyecek kavga çıkaracak bütün paran senin olsun beş kuruşunu istemiyorum dicek olay çıkacak biliyorum

Oğlunı hiç evlendirmek için uğraşmamış ki oğlu uzaktaymış bu kendi başına çalışmış yemiş vs şimdiye kadar adı kaynana değildi anneydi ama bu saatten sonra kaynana malesef iyilikten maraz doğuyormuş onu anladım

İşte yaşlıdır aman dedik üzerine düştük elimizden geldiğince memnun etmeye çalıştık ama yaşananlar ortada o yaşlıysa bende gencim bundan 10 sene sonra napayım salonu kapıyı im geçtikten sonra herşey vaktinde kıymetli

ALLAH görüyor
ALLAH görüyor Canım o verecek hesabını ama kendini ezdirme

Kredi çekin araba, arsa yada yazlık için . Ödemeleriniz maaşınıza yakın olsun . Hem kafanız rahat olur hemde mal sahibi olursunuz

Beraber mi oturuyorsnz ? Sen altın tepside herseyini sunuyorsun. Evinin alışverişini o mu yapacak . Para toplansin bi ev tutulsun

Diyorsunuz ya neyi eksik yaptim?eksik degil fazla yaptiginiz icin tepenize cikiyor.seneye çıkacağıniz tatil icin kadin simdiden kendisi icinde plan yapiyor.derdi oglunu paylasamamak ayrica 68 yas ihtiyar bir yas degil.

Ben sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum su an ben de eşimin ailesiyle yaşadım beş ay oturma odasında otururduk kapıyı kapatirdim gelir birisi açar giderdi ben isyan ettim bi iki kere hem onlarla oturucam hem okuycam hem de akşam seninle yalnız kalamiycam ne anladım ben bu işten diye.Ki kv mi ben bigün annemden ayirmamistim ama ramazanda bi gün olaylar bi patlak verdi ki bulasigi onların yemek keyfini bekleyerek yıkadığim halde kp yıkamiyor dedi anneme giderken onlara da diyecekmisim oldu o zaman sevişirken de izin aliyim yani.Kac defa dedi herkes evini bilsin diye şimdi de durmadan bizi yemege çağırıyor eşim de dün gideriz dedi bana sormadan neyse yukarı çıktık yemek yedik eve geldik gideriz ne var diyo bana sormadan karar alıyor sinir oldum dün eşime.İstemiyosan sen gelme diyo.Ne zaman annemlere gidip gelsem eşim beni almaya gelse power geldi mi diye soruyo esime demek ki bi gün gelmiycem biliyo.Sinir oldum sinir.Ayni model kv bende de var.Ama sorun eslerde dese ki sanane benim eşim o bizi rahat bırak sorun bitti ama nerde onlarda o akil

canım sorun ne biliyor musun eşimde hata. benim kayınvalidem de böyledir inan vana buluttan nem kapar trip atar ilgi bekle küser kızar, ama izin verirsen. eşim öyle bir mesafe koydu ki en ufak tribinde eşim kıyametleri koparıp bağırıyor çünkü onu susturmanın başka yolu yok. siz aynı evdesiniz böyle yüz bulursa hayatı cehenneme çevirir. ayrıca aynı evdesin diye sana bunları yapmaya hakkı yok tam tersi minnet duyması lazım evde 2 genç insan var, evin neşesisiniz siz. sizinle birlikte mutlu olacağına hayatı zehir etmeye çalışıyor kaprisleri ile.

sonraki mesajları da okudum bu arada, eşin %100 hatalı. ne demek anneim çekicez bi tane annem var. 1 tane de eşi var ayrıca kusura bakmasın böyle anneyi de kimse kabul etmez kolay kolay. eşin senin değerini bilemedikten sonra annesi tabiki bilmez. sen de kendi kurallarını koy. markete giderken kendin alışveriş yap kimseye de para verip al sen harca falan demeyin. senin istemediğin bir şey alır sana batar senin paran çünkü. 68 yaşına kadar geilp de 3 kuruş geliri yoksa bunu o düşünecekti sen değil. hem geçinmek için oğluna bakıyor hem de minnet bile duymuyor insan Allah razı olsun der.

Son düzenleme:
Reactions: anu
Beraber mi oturuyorsnz ? Sen altın tepside herseyini sunuyorsun. Evinin alışverişini o mu yapacak . Para toplansin bi ev tutulsun
Beraber yaşıyoruz. Biz bilmiyormuşuz evde ne var ne yok onu aradığımızda da söylemiyor. İş güçler savaşına döndü sanırım. İlla benim dediğim olcak inadına bindirdi herşeyi

Diyorsunuz ya neyi eksik yaptim?eksik degil fazla yaptiginiz icin tepenize cikiyor.seneye çıkacağıniz tatil icin kadin simdiden kendisi icinde plan yapiyor.derdi oglunu paylasamamak ayrica 68 yas ihtiyar bir yas degil.
Bende diyorum şimdi oğlum beni gezdirsin diyor bir dahaki tatil için bende gelicem dicek olmaz dersek yine günlerce yemek yemicek kavga gürültü öyle tahmin ediyorum yani

Evet oda garip bu yaşa kadar çalışmış çabalamış ama şuan bir kuruş geliri yok. Yaşlı değil tamam gençte değil ama eli ayağı tutuyor. Günde 1 paket sigara içiyor. Şimdiye kadar ne görümcem ne kvdem ne de eşim allah razı olsun demedi. Minnet duyuyo olabilirler ancak arada bir bunu dile getirin ki bana da motivasyon olsun. İyi bişey olunca laf yok kötü birşey olunca idare etçez çekçez idare etçez.

minnet duyuyorsa açıkça dile getirmese bile söylenmezdi. demek ki minnet filan duymuyor senin görevin ve mecbursun olarak görüyor. sen daha ne yapayım diyorsun ya hiçbirşey tabiki de . biraz kendini geri çek. market için para falan verme senin kazancın o. bu yaştan sonra bi emekli maaşı bile yoksa başını eğip oturacak evin hanımı olmayacak kusura bakmasın. annelerimiz başımıızn üstüne evet ama köleleri de değiliz.

2 gündür evde yok kızında kalıyor. Geri dönünce neler olacak bilmiyorum ama ben eskisi gibi herşeye koşan samimi yardımsever biri olamayacağım malesef çünkü son yaşananlar bana kullanıldığımı düşündürüyor. Kendimi aptal gibi hissediyorum. Yaptığım halde bunlar oldu bir de yapmasaydım kim bilir neler söylenecekti

Siz olay çıkacak diye korkuyorsunuz ama eşinizde o korku yok belli ki.

Çünkü eşi kendince esine ayar verdiğini dusundugu icin rahat.ama sakın alttan alma seni daha cok sindirirler.daha cok gencsin ezdirme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…