- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Çalışsın. Hatta üç işte çalışsın. Bakalım nasıl oluyormuş?
Peki ne zamana kadar sabretmeyi düşünüyorsunuz?Çok teşekkür ederim sözleriniz için. Başka biri olsa demekten hoşlanmıyorum ancak gerçekten başka biri olsa çok daha çirkinleşirdi bu konularda. Çünkü konu 1 değil ki zincirleme şeklinde ilerliyor.
Dün en son eşimle maddi konularda da düşüncemi paylaştıktan sonra birşey demedi. O an çok sinirlendi. Bi süre konuşmadık. Sonra normal konuşmaya devam etti. Annesine nakit verdi avans almış benden kart falan istemedi. Onun haricinde dün benim kayıt işlemlerim vardı ben çıkamadığım için o gitti bankaya. Harcadığı tutarı da akşam ben ona verdim. Bütçeleri ayırdık onunki annesiyle bir benimki eşimle. Bunu anlasın diye benim için harcadığı kadar parayı verdim ona. Akşam evde de gerginlik yaşamadık eşimle. Normaldi herşey.Nyks- nasilsin umarim gelismeler senin icin iyidir
bırakın yemesin ya gebersin o zamanOf of şimdi dönünce burada birinin dediği gibi istediği her yere kurulacak kapı mı kapandı trip atacak istediği olmadı mı yemek yemeyecek of
Kızında kaldı bir iki gün geldi düzelmiş psikolojisi akşam gittiğimde çorba yapıyordu. Keyfine göre iştebırakın yemesin ya gebersin o zaman
üstüne düşmeyin benceKızında kaldı bir iki gün geldi düzelmiş psikolojisi akşam gittiğimde çorba yapıyordu. Keyfine göre işte
asla beraber tatıle cıkmayın esınız bır hafta sızı bır hafta anasını gotursun tatıle daha cok calıssın bulsun parayıBende diyorum şimdi oğlum beni gezdirsin diyor bir dahaki tatil için bende gelicem dicek olmaz dersek yine günlerce yemek yemicek kavga gürültü öyle tahmin ediyorum yani
Teşekkür ederim. Kendi annemde bayramda yalnız kaldı ya ondan canı sıkılmıştır diyor. Ama kv kesinlikle tatil mevzusunu dile getirmiyor. Belki de söyledi eşim bana anlatmadı. Çünkü ne tepki vereceğimi çoook iyi biliyor. Çocuk zaten ben düşünmüyorum. Eşim arada bir dile getiriyor. Ama istemiyorum. Zaten sadece annesine bakmak için 2 işte çalışmayı düşünen biri çocuk olunca 5 işte çalışması gerekir. Hem ben bir süre çalışamıcam hem malum çocuğun masrafı daha doğmadan başlıyor.Ya zaten olay sizin tatile gitmenizdi fesatliktan kiziyla kafa kafa verip birsuru uyduruktan sebepler soyleyerek huzurunu kacirdilar.Soguk mesafeli ve mantikli tavrini surdurmeni tavsiye ederim.Karismak haddim degil ama bi sure cocuk yapmayi düşünme sakin..
Üstüne düşmicem zaten. eskisi gibi de olamam. Hem çok üzüldüm hem kırıldım. Birşey yokmuş gibi yapamam. Ama kvdeden ziyade eşimi işleyeceğim bu saatten sonrada bazı şeyler benim istediğim gibi olsun. Mesela eve karışamıyorum ancak kendi kazandığım parama karışabilirim. Bundan sonra karışabildiğim her konuda kendi bildiğim gibi ve canımın istediği gibi davranıcamüstüne düşmeyin bence
ben olsam bundan sonra asla eskisi gibi olamam resmen sizi herkese çocuk gibi şikayet etmiş
eşim yokken evde suratına bakmam istediği şeyleri yapmam
eşim geldi mi yaparım
sizde öyle yapın
kaynanalar da zaten öyle yapmıyor mu ? oğluşları varken iyi davranıp oğluşları gidince mıçmıyorlar mı gelinlerin ağzına ?
öyle yapın sizde
Burdada yazdım. 7/24 kv ile duruyorken birde tatile gidemem. Ama kvdede utanmadan bende gelicem beni de götürün derse eşim dediğiniz gibi bir hafta onu bir hafta beni götürsün. Hem vakti hem parası varsaasla beraber tatıle cıkmayın esınız bır hafta sızı bır hafta anasını gotursun tatıle daha cok calıssın bulsun parayı
ole kolay degıl hem anayı hem karsını ıdare etmek yapsın bunu hıc dert etmeyın
ama kesınlıkle 3 sılahsorler gıbı beraber tatıle cıkmayın
bırakın yemek yemezse yemesın cocuk gıbı
gebersın o zaman
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Hakkinda hayirlisi, sen kendini uzmemeye calis, dilerim cok mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?