Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Kv kaç yaşında bilmiyorum ama insanlar 70 80 yaşında araştırma yapıp makale sunuyorlar. Neler yapıyorlar. Yok hastaymışta çökmüşte...Baksın kendine o da?Allah Allah...

Sevgili nyks
butun açmış olduğun konularını okudum
açıkcası bundan sonra yapacağın hiçbir harekette korkmadan ilerle diyorum
eşin cidden haketmıyor bu kadar iyiliği
kv ise bence bikaç ay öncesinde fesatlığa başlamış
eşinin bir yldır davranışlarını görüp boşatmayı kafasına koymuş

Peki ne zamana kadar sabretmeyi düşünüyorsunuz?

Nyks- nasilsin umarim gelismeler senin icin iyidir
Dün en son eşimle maddi konularda da düşüncemi paylaştıktan sonra birşey demedi. O an çok sinirlendi. Bi süre konuşmadık. Sonra normal konuşmaya devam etti. Annesine nakit verdi avans almış benden kart falan istemedi. Onun haricinde dün benim kayıt işlemlerim vardı ben çıkamadığım için o gitti bankaya. Harcadığı tutarı da akşam ben ona verdim. Bütçeleri ayırdık onunki annesiyle bir benimki eşimle. Bunu anlasın diye benim için harcadığı kadar parayı verdim ona. Akşam evde de gerginlik yaşamadık eşimle. Normaldi herşey.

Ya zaten olay sizin tatile gitmenizdi fesatliktan kiziyla kafa kafa verip birsuru uyduruktan sebepler soyleyerek huzurunu kacirdilar.Soguk mesafeli ve mantikli tavrini surdurmeni tavsiye ederim.Karismak haddim degil ama bi sure cocuk yapmayi düşünme sakin..

Kızında kaldı bir iki gün geldi düzelmiş psikolojisi akşam gittiğimde çorba yapıyordu. Keyfine göre işte
üstüne düşmeyin bence
ben olsam bundan sonra asla eskisi gibi olamam resmen sizi herkese çocuk gibi şikayet etmiş
eşim yokken evde suratına bakmam istediği şeyleri yapmam
eşim geldi mi yaparım
sizde öyle yapın
kaynanalar da zaten öyle yapmıyor mu ? oğluşları varken iyi davranıp oğluşları gidince mıçmıyorlar mı gelinlerin ağzına ?
öyle yapın sizde

Bende diyorum şimdi oğlum beni gezdirsin diyor bir dahaki tatil için bende gelicem dicek olmaz dersek yine günlerce yemek yemicek kavga gürültü öyle tahmin ediyorum yani
asla beraber tatıle cıkmayın esınız bır hafta sızı bır hafta anasını gotursun tatıle daha cok calıssın bulsun parayı
ole kolay degıl hem anayı hem karsını ıdare etmek yapsın bunu hıc dert etmeyın
ama kesınlıkle 3 sılahsorler gıbı beraber tatıle cıkmayın
bırakın yemek yemezse yemesın cocuk gıbı
gebersın o zaman

Teşekkür ederim. Kendi annemde bayramda yalnız kaldı ya ondan canı sıkılmıştır diyor. Ama kv kesinlikle tatil mevzusunu dile getirmiyor. Belki de söyledi eşim bana anlatmadı. Çünkü ne tepki vereceğimi çoook iyi biliyor. Çocuk zaten ben düşünmüyorum. Eşim arada bir dile getiriyor. Ama istemiyorum. Zaten sadece annesine bakmak için 2 işte çalışmayı düşünen biri çocuk olunca 5 işte çalışması gerekir. Hem ben bir süre çalışamıcam hem malum çocuğun masrafı daha doğmadan başlıyor.

Üstüne düşmicem zaten. eskisi gibi de olamam. Hem çok üzüldüm hem kırıldım. Birşey yokmuş gibi yapamam. Ama kvdeden ziyade eşimi işleyeceğim bu saatten sonrada bazı şeyler benim istediğim gibi olsun. Mesela eve karışamıyorum ancak kendi kazandığım parama karışabilirim. Bundan sonra karışabildiğim her konuda kendi bildiğim gibi ve canımın istediği gibi davranıcam

Burdada yazdım. 7/24 kv ile duruyorken birde tatile gidemem. Ama kvdede utanmadan bende gelicem beni de götürün derse eşim dediğiniz gibi bir hafta onu bir hafta beni götürsün. Hem vakti hem parası varsa

bütün genç kızlığımı ve çocukluğumu kayınvalide yüzünden kavga eksik olmayan bir evde geçirdim acısını çok iyi bilirim şu anda çok şükür evimde böyle sorunlar yaşanmaz ben bunun erkekten kaynaklı olduğunu düşünürüm her zaman sonuçta ailesini frenleyecek olan odur oğlundan yüz bulmayan kayınvalide herhangi bişey yapma cesareti gösteremez bence kendi haline bırakın biraz minnet etmeyi öğrensin onunla yaşamayı kabul ettiğiniz için size 10 kat fazla iyi davranması gerekir sonuçta ona karşı hiç bi zorunluluğunuz yok kayınvalidelerin bunu anlaması lazım oğullarını doğurdular bizi değil çocuklarına verdikleri sütü fitil fitil burunlarından getirme psikolojisi en başta onun çok kıymetli oğluna zarar veriyo ama kimin umrunda kendinizi üsmeyin kimsenin de sizi üzmesine fırsat vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…