- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Konu sahibi nerelerde acaba insallah baska bir sorunu yoktur
O arkadaşın konusunun ismi neydi. Salı da geçti merak ettim. Bulamadım.O başka konuydu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kv-bizim-yanimiza-yerlesmek-istiyor.957156/O arkadaşın konusunun ismi neydi. Salı da geçti merak ettim. Bulamadım.
Biraz önce buldum tşk ederim. Kızcağızın derdi benim derdim oldu sanki. Üzülmüştüm çok. Gelişmeleri okuyunca çok sevindim. Bakalım kocası ne diyecek
Kusura bakmayın bi süre giremedim. Çok değişik bir durum yok. Ben normal davranmaya çalışıyorum. Eşim geçen pazar yine neden kalkınca günaydın demedin falan diye konuştu. Annemin gönlünü yapmak için bile olsa diceksin bu kadar mı zor ya falan diye sitem etti baya. Bende kusura bakma ben 1 sene öncede sizle aynı evde yaşarken böyleydim. Şimdide aynıyım. 1 sene sonra da aynı olucam dedim. Yolda bi tanıdığı görünce kapandı konu. Karşılaşmasaydık eminim uzatırdı. Ev satılıyor bu arada emlakçı müşteri bulmuş. Kvdenin söylediği miras geliyor sonunda. Bakalım para gelince bizim evlenirken çektiğimiz krediyi ödemeyi teklif edecek mi kızına mı verecek bi kısmını yoksa kimselere vermeden kendimi harcayacak bilemiyorum ve çok merak ediyorum. Bu hafta göreceğiz bunlarıNyks- iyisindir umarim
Başka bir sorunum yok çok şükür. Ancak eşim hala canım annem çok haklıymış onun tarafından bakmamışım hiç tarzını atamadı üstündenKonu sahibi nerelerde acaba insallah baska bir sorunu yoktur
Teşekkür ederim desteğiniz için. inşallah daha iyi olur herşeyHadi bakalim hayirlisi olsun seni uzmelerine izin verme
Sarılmak öpmek koklamak pek benim huyum değil. O kadar samimi ve sıcak olamıyorum. Ayrıca yetişkin insanlarız hata anlamak utanmak için sarılıp öpülmeye ihtiyacımız yok diye düşünüyorum bilemiyorumYaşlanınca çocuk gibi ilgi bekliyor insan demek ki Annecim de sarıl bak insansa nasıl yumuşae ve yaptığından bile utanır
Sarılmak öpmek koklamak pek benim huyum değil. O kadar samimi ve sıcak olamıyorum. Ayrıca yetişkin insanlarız hata anlamak utanmak için sarılıp öpülmeye ihtiyacımız yok diye düşünüyorum bilemiyorum[/QU iste biraz Yağlı ve tatlı dilli Olmayı başarabilmek bazen çok kolay çözebiliyor Herşeyi ama
Zaten çekmeyeceğim araba konumu biliyorsunuzdur burada. Kendisi hala arada bir ima ediyor ama istemiyorum ne araba ne borç. Malım mülküm olmadan bu dünyadan göçüp gidecek tek insan ben olmayacağımO krediyi oderse bi daha sakin cekme cnm..ilerde ne olacagi belli olmaz
Triplerini gormezden gel.. senin bu durumu kafaya taktigini gorurse sana daha cok naz yapar.. nereye kadar boyle davranacak ki.. hii davranirsa da kendi zararina..en iyisi sen normal davran tuhaf davranislarini gormezden gel..Merhaba, bayram tatilinden sonunda döndük. Daha önceki konumu okuyanlar bilir kayınvalidem eşime hemde bana küsmüştü. Eve geldik eşim annesinin elini öpmek istedi annesi "bayram geçti oğlum" dedi öteledi elini vermedi. Ben birşey yokmuş gibi hareket ediyorum. Valizi açtım makinaya çamaşır attım.
Uzun yoldan geldik kahve yapıyorum kendime " anne kahve içer misin" dedim yok istemem içtim ben dedi. Beni de bir güzel tersledi.
Giderken ona para bırakmıştık harçlık yapsın biz 4 gün yokuz diye. Ona da el sürmemiş. Bayramda akrabaları geldi. Naptı ne etti nerden para buldu bilmiyoruz. Eşimin dışarda işi vardı o çıktı. Biz kaldık ikimiz yalnız.
Muhtemelen bizimle aynı sofraya oturmayacak. Konuşmayacak. Sündürene kadar böyle devam edecek. Naz yapıyor aklınca.
Ama ben aşırı huzursuzum. İlk defa evde kv yüzünden bu kadar büyük huzursuzluk yaşanıyor. İnanın çok sıkılıyorum. Tatilden dönmek istemedim sırf bu yüzden.
Sizce nasıl davranmalıyım? Konuşmaya çalışmalı mıyım?
"Anne sen oğluna kızıyorsun bana küsüyorsun benimle ne alakası var üzülüyorum " vs tarzı konuşsam mı yoksa akışına mı bıraksam.
Lütfen fikir verin bana
SON DURUM SAYFA 19da KIZLAR
Dün en son eşimle maddi konularda da düşüncemi paylaştıktan sonra birşey demedi. O an çok sinirlendi. Bi süre konuşmadık. Sonra normal konuşmaya devam etti. Annesine nakit verdi avans almış benden kart falan istemedi. Onun haricinde dün benim kayıt işlemlerim vardı ben çıkamadığım için o gitti bankaya. Harcadığı tutarı da akşam ben ona verdim. Bütçeleri ayırdık onunki annesiyle bir benimki eşimle. Bunu anlasın diye benim için harcadığı kadar parayı verdim ona. Akşam evde de gerginlik yaşamadık eşimle. Normaldi herşey.
Zaten çekmeyeceğim araba konumu biliyorsunuzdur burada. Kendisi hala arada bir ima ediyor ama istemiyorum ne araba ne borç. Malım mülküm olmadan bu dünyadan göçüp gidecek tek insan ben olmayacağım
Görmezden geliyorum zaten ben o kavgadan önce nasılsam öyleyim. Kimse için değişemem ben böyleyimTriplerini gormezden gel.. senin bu durumu kafaya taktigini gorurse sana daha cok naz yapar.. nereye kadar boyle davranacak ki.. hii davranirsa da kendi zararina..en iyisi sen normal davran tuhaf davranislarini gormezden gel..
Oğlu yani eşim araba almak istiyor ancak gelen para istediği arabaya yetmiyor o sebeple kalan kısmı bana kredi çektirip tamamlayacak öyle düşünüyor hala da laf arasında söylüyor bazenParası geliyor işte annesi araba almak isterse alsın. Siz alacaksınız da kendi annenizin adina alın madem. Ne Farkı varmış?
Evet ödemeye devam ediyorum avukat masrafını da benim kredi kartımdan ödedik sevgili annesi onları hiç hesaba katmıyor ama. Bu kız evlenirken kredi çekti başından beri hep o ödüyor bizim miras davasına da avukat parası ödedi diye düşünmüyor da olay çıkarıyor yok harçlığı az veriyormuşuz yok istediğini yiyemiyormuş bilmem neSen bu hesapla onlara yine çok bakıyor gibisin. Bence faturalara da bulaşma ve gerçekten 2 işte çalışsın. Biraz zorlamali bu hayat onu ki o da karısinin sessizce kabullendigi hayatın aslında ne kadar onu rahatlattigini anlamalı. Sen de 3-5 kenara atarsınız bu kadın sizi ayıracak belli. Bu arada esin ile annesi konusmuslar anlaşmıslar. Sınırları belirlemişler. Eşine de gelip bunları sana peyder pey açıklamak ve seni bu sınırlara uymaya zorlamak kalmis. Esin madem seni tacizde bulunmaya zorluyor o zaman maddi rahatlığını kaybetmeyi göze alacaktı. Boş duracak değilsin. Miras gelecekse sana miras gelene kadar güveniyor sonra zaten rahata erecek ve senin hayatın daha kotu olacak olabilir. Sen de bu arada mirasın avukat masrafıni ödemeye devam ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?