Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Kusura bakmayın bi süre giremedim. Çok değişik bir durum yok. Ben normal davranmaya çalışıyorum. Eşim geçen pazar yine neden kalkınca günaydın demedin falan diye konuştu. Annemin gönlünü yapmak için bile olsa diceksin bu kadar mı zor ya falan diye sitem etti baya. Bende kusura bakma ben 1 sene öncede sizle aynı evde yaşarken böyleydim. Şimdide aynıyım. 1 sene sonra da aynı olucam dedim. Yolda bi tanıdığı görünce kapandı konu. Karşılaşmasaydık eminim uzatırdı. Ev satılıyor bu arada emlakçı müşteri bulmuş. Kvdenin söylediği miras geliyor sonunda. Bakalım para gelince bizim evlenirken çektiğimiz krediyi ödemeyi teklif edecek mi kızına mı verecek bi kısmını yoksa kimselere vermeden kendimi harcayacak bilemiyorum ve çok merak ediyorum. Bu hafta göreceğiz bunları

Konu sahibi nerelerde acaba insallah baska bir sorunu yoktur
Başka bir sorunum yok çok şükür. Ancak eşim hala canım annem çok haklıymış onun tarafından bakmamışım hiç tarzını atamadı üstünden

Yaşlanınca çocuk gibi ilgi bekliyor insan demek ki Annecim de sarıl bak insansa nasıl yumuşae ve yaptığından bile utanır

Yaşlanınca çocuk gibi ilgi bekliyor insan demek ki Annecim de sarıl bak insansa nasıl yumuşae ve yaptığından bile utanır
Sarılmak öpmek koklamak pek benim huyum değil. O kadar samimi ve sıcak olamıyorum. Ayrıca yetişkin insanlarız hata anlamak utanmak için sarılıp öpülmeye ihtiyacımız yok diye düşünüyorum bilemiyorum

O krediyi oderse bi daha sakin cekme cnm..ilerde ne olacagi belli olmaz

O krediyi oderse bi daha sakin cekme cnm..ilerde ne olacagi belli olmaz
Zaten çekmeyeceğim araba konumu biliyorsunuzdur burada. Kendisi hala arada bir ima ediyor ama istemiyorum ne araba ne borç. Malım mülküm olmadan bu dünyadan göçüp gidecek tek insan ben olmayacağım

Triplerini gormezden gel.. senin bu durumu kafaya taktigini gorurse sana daha cok naz yapar.. nereye kadar boyle davranacak ki.. hii davranirsa da kendi zararina..en iyisi sen normal davran tuhaf davranislarini gormezden gel..

Sen bu hesapla onlara yine çok bakıyor gibisin. Bence faturalara da bulaşma ve gerçekten 2 işte çalışsın. Biraz zorlamali bu hayat onu ki o da karısinin sessizce kabullendigi hayatın aslında ne kadar onu rahatlattigini anlamalı. Sen de 3-5 kenara atarsınız bu kadın sizi ayıracak belli. Bu arada esin ile annesi konusmuslar anlaşmıslar. Sınırları belirlemişler. Eşine de gelip bunları sana peyder pey açıklamak ve seni bu sınırlara uymaya zorlamak kalmis. Esin madem seni tacizde bulunmaya zorluyor o zaman maddi rahatlığını kaybetmeyi göze alacaktı. Boş duracak değilsin. Miras gelecekse sana miras gelene kadar güveniyor sonra zaten rahata erecek ve senin hayatın daha kotu olacak olabilir. Sen de bu arada mirasın avukat masrafıni ödemeye devam ediyorsun

Zaten çekmeyeceğim araba konumu biliyorsunuzdur burada. Kendisi hala arada bir ima ediyor ama istemiyorum ne araba ne borç. Malım mülküm olmadan bu dünyadan göçüp gidecek tek insan ben olmayacağım

Parası geliyor işte annesi araba almak isterse alsın. Siz alacaksınız da kendi annenizin adina alın madem. Ne Farkı varmış?

Triplerini gormezden gel.. senin bu durumu kafaya taktigini gorurse sana daha cok naz yapar.. nereye kadar boyle davranacak ki.. hii davranirsa da kendi zararina..en iyisi sen normal davran tuhaf davranislarini gormezden gel..
Görmezden geliyorum zaten ben o kavgadan önce nasılsam öyleyim. Kimse için değişemem ben böyleyim

Parası geliyor işte annesi araba almak isterse alsın. Siz alacaksınız da kendi annenizin adina alın madem. Ne Farkı varmış?
Oğlu yani eşim araba almak istiyor ancak gelen para istediği arabaya yetmiyor o sebeple kalan kısmı bana kredi çektirip tamamlayacak öyle düşünüyor hala da laf arasında söylüyor bazen

Evet ödemeye devam ediyorum avukat masrafını da benim kredi kartımdan ödedik sevgili annesi onları hiç hesaba katmıyor ama. Bu kız evlenirken kredi çekti başından beri hep o ödüyor bizim miras davasına da avukat parası ödedi diye düşünmüyor da olay çıkarıyor yok harçlığı az veriyormuşuz yok istediğini yiyemiyormuş bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…