Normal konuşuyor. Aslında eve giriyorum napıyosun diyorum cevap veriyor. Sorarsa o birşey soruyor. Ama önceki gibi işten gelince iki fincan kahve yapıp oturmadım onunla. Gittim salona uzandım tv baktım. Kahvemi de tek başıma içtim. Bugün doktora gitti. Çıkınca aradım. Hastalığı öğrendim kapattımSu anda Kv ile konusmalariniz vs nasil. Size karsi tavirlari konusmasi?
Normal konuşuyor. Aslında eve giriyorum napıyosun diyorum cevap veriyor. Sorarsa o birşey soruyor. Ama önceki gibi işten gelince iki fincan kahve yapıp oturmadım onunla. Gittim salona uzandım tv baktım. Kahvemi de tek başıma içtim. Bugün doktora gitti. Çıkınca aradım. Hastalığı öğrendim kapattım
Öyle düşünmüyorlar malesef. Benimle yaşayacaksa benim kurallarım geçerli olsun ben ne dersem o olsun diye düşünülüyorbütün genç kızlığımı ve çocukluğumu kayınvalide yüzünden kavga eksik olmayan bir evde geçirdim acısını çok iyi bilirim şu anda çok şükür evimde böyle sorunlar yaşanmaz ben bunun erkekten kaynaklı olduğunu düşünürüm her zaman sonuçta ailesini frenleyecek olan odur oğlundan yüz bulmayan kayınvalide herhangi bişey yapma cesareti gösteremez bence kendi haline bırakın biraz minnet etmeyi öğrensin onunla yaşamayı kabul ettiğiniz için size 10 kat fazla iyi davranması gerekir sonuçta ona karşı hiç bi zorunluluğunuz yok kayınvalidelerin bunu anlaması lazım oğullarını doğurdular bizi değil çocuklarına verdikleri sütü fitil fitil burunlarından getirme psikolojisi en başta onun çok kıymetli oğluna zarar veriyo ama kimin umrunda kendinizi üsmeyin kimsenin de sizi üzmesine fırsat vermeyin
Hayır öpmedim tabiiki. Eşim neden öpmedin dedi. Annen ablandan dönünce ben hiç öpmüyordum ki elini o yüzden ama gerektiğinde öperim dedim.Elini öptün mü elini?
Öpüverseydim canım nolcek
Öyle düşünmüyorlar malesef. Benimle yaşayacaksa benim kurallarım geçerli olsun ben ne dersem o olsun diye düşünülüyor
Olabilir belkide asıl sebep odur ancak böyle saçma sapan bahaneler yüzünden patlamıştır. Bilemiyorumbiri demiş bence de tum sorun bayramda tatile gidemedi diye diğer sorunları uydurdu o da gitmek istioyordu benim kendi annemde oyledir olacak olmayacak her gezmeye gelmek ister başaramazsa başka şeylerden sorun cıkarır ben de bunu bilirim o yuzden hiç de canım istemez bile bile çıkaracağı sorunları bastan kabul ederim
Artık senin ev benim ev muhabbetinden geçtm. Onun olsun istemiyorum ancak bu tartışmadan sonra feci halde kullanıldığımı hissetmeye başladım. O yüzden bir takım kararlar aldım. Birde böyle deneyeceğimO ev senin kayınvalidenin değil.Senin kuralların geçerli olsun.Analı oğullu onlar sana uysun. Başlarında taşıyıp teşekkür edeceklerine birde paranı ver,hizmetimizi gör derdindeler.Boşver iyi yaptın.Aynen devam et.
Artık senin ev benim ev muhabbetinden geçtm. Onun olsun istemiyorum ancak bu tartışmadan sonra feci halde kullanıldığımı hissetmeye başladım. O yüzden bir takım kararlar aldım. Birde böyle deneyeceğim
Herkesin bi yasanmisligi mutlaka var.Bu kv konusunda ben de cok cektim ama susmadım..yeri geldi esimi bile karsima aldim cocugumla arkama bakmam diye rest cektim.Diyeceğim o ki el kizisin ya ne yapsan yaranamiyorsun..Dişli olmazsan anca kendini yer bitirirsin.Ama sundan emin ol ne yaparsan yap istersen o kv yi 40 yil bak yine iyi gelin demeyecekler o tipler malesef iyilikten anlamazlar tipki benim kv gibi..
Dogru kv ler ortak dert olunca karistirdim..O başka konuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?