Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

E gözünu actin tabi şok olmustur.Bi zahmet kafa kafaya verip seni cekistiren kizindan alsin ay hic utanmak ta yok.O kadar huzur boz bi de gelinden para bekle ay şiştim iyice..
Eşim şaşırdı gerçekten beklemiyordu. Şimdi bunun konusunu 1 ay yapar. Konuşmaz küser eve geç gelir. Senin paran senin olsun ihtiyacım yok der

Eşim şaşırdı gerçekten beklemiyordu. Şimdi bunun konusunu 1 ay yapar. Konuşmaz küser eve geç gelir. Senin paran senin olsun ihtiyacım yok der

Demesi lazım zaten
Doktor parası neyse de
sigara parası olunca iyice kızdım.
Yuh artık diyorum.

Kendi haline bırakın. Gitsin 2 işte çalışsın kolaysa. Anlasın artık sizin sağılacak inek olmadığınızı. Geri adım atmayın.
Ya sizi böyle kabul edecek, siz de mutlu olacaksınız ya da kendi bildiğini yapacak ki iyice zor duruma düşecek, yani yapmaz.

Bunları söylememdeki niyet gerçekten kötülük değil. Bunları söyleme sebebim damadın parasının lafının yapılması. Yazmıştım burada 75 tl harcanmış onu kvdenin bana defalarca söylemesi. Yani damadın parası kıymetli o harcanmaz ama bizde para olmadığı halde kredi kartı kredi vs gibi tüm imkanların seferber edilmesi. Yanlış anlaşılmasın görümcenin durumu yerinde. Ama ona düşmezmiş anneye maddi manevi bakmak. Buna sinirleniyorum ben

Sizin bunların hepsini bir silkeleyip kendilerine getirmeniz gerekiyor. Sizin o evde kalmanızın ne kadar büyük bir lütuf olduğunu unutmuşlar. Yüz verdikçe astarını istemişler. Bu devirde çalışan ve kayınvalide ile yaşayan kadını bulmuşlar da bir de bütün işleri sizin yapmanızı bekliyorlar. Çok sinirlendim. Ayıp denen bir şey var.

Siz haklısınız.

Anneye bakmak çocukların görevidir. Ben bu konuda dinimizin ne dediğine önem veriyorum. Anne babanın sorumluluğu kendi evlatlarında. Damatta veya gelinde değil.

Geçen günkü gece 2 saatte bir ilaç verme kısmında da size kızdım. Eşinize söylemeliydiniz, "canım ben yatıyorum, saatini kur kalk, annenin ilaçlarını vermeye" derdim. Haaaaa bu evlilik ise, içinde sevgi varsa, merhamet varsa, zaten ben kocama acırım çok sık kalkıyor diye. Annesi için değil, kocam için derdim ki:" canım, bir sen kalk, bir ben, bölüşelim" Kocam uykusuz kalmasın diye. Çünkü bana göre sevgisiz evlilik olmamalı. ama sevgi de karşılıklı olmalı. Kocam da bana desin ki "Allah razı olsun senden, seni çok seviyorum"
İşte o zaman gece yarım saatte bir de uyansam koymaz bana. Kv dili yılan gibi olsa da koymaz. Ben kocam için yapıyorsam gerisi mühim değil derim.

Ama kocanız bencil. Kendi annesine ilaç vermeyen adam, sizin kalkmanıza ses çıkarmamış. Bunu olması gerekenmiş gibi size empoze etmiş. Görümceniz de öyle, kv de öyle.

Unutmayın, siz kendi anne-babanıza bakmakla yükümlüsünüz. Eşiniz de kendi anne babasına.

Son düzenleme:
Ekleme de yapayim koca hanimi isterse durumda musaitse ayri bir ev acmali..

Eşin tam bir ergen

ne kadar csn sıkıcı durumlar..halbuki ne gerek vardı bunları yaşamaya ne güzel geçinip gidiyormuşsunuz işte..kayınvalide gücünü arttırmaya çalışırken elindekinden de oldu farkında değil..huzuru bozduğuyla kaldı..Allah böylelerine fırsat vermesin..

sen esşinden fazla mı kazanıyorsun canım. zaten kredi odemesi ve kredi kartı odemek ortaklasa bişiler odemek için fazla bile daha ne bekliyor ki sen kredi kartını ve krediyi odedikten sonra yukun buyugu gidio ki neden kalanını kendi halledemio

Gerçekten şaka gibi.. en azından biraz da olsa tepkinizi görmüşler şükür. Her seferinde verin cevabınızı böyle

Onu anlatmaya çalışıyorum herşeyi ben yapmaua mecburmuşum gibi empoze ediyor eşim ve bir süre sonra bu durum bende de normalleşiyor. Onu da yapayım bunu da yapayım moduna giriyorum

Onu anlatmaya çalışıyorum herşeyi ben yapmaua mecburmuşum gibi empoze ediyor eşim ve bir süre sonra bu durum bende de normalleşiyor. Onu da yapayım bunu da yapayım moduna giriyorum

Siz bu forumdan ayrılmayın
Burda hep beraber konuşalım.

Ben bir daha evlenecek olursam burdan onay almadan evlenmem, o derece.

İnsan içindeyken objektif bakamıyor duruma. Başka kişiler dışarıdan daha iyi gözlem ve değerlendirme yapabiliyor.

Aynı kazanıyoruz nerdeyse. Ama ben ne harcadığımı bilmiyorum krediyi fix çektiğimden beri ben ödüyorum baZende hem fatura hem mutfağa yardım vs vs

Damat çekmiştir zılgıtı
Ondan vermiyordur
Ama gelin saf vermeli dimi :)

Kayınvalideye de kapak olmuştur. O kadar kıyameti kopardım yine de iyi geceler demeden uyudu diye
Diyemem kusura bakmasın yeni evlendiğimizde bir ayı aşkın iyi geceler dedim cevap vermedi oğlu onu söylüyormuş hatırlamıyorum o zamanı diyormuş

O yüzden sizinle paylaşıyorum fikir almak amacıyla ama görüyorum ki herkes bana hak veriyor

Evet hiç birine gerek yoktu gerçekten ama şimdiye kadar iyi gelin oldum yaranamamışım demek bundan sonra kötü gelin olacağım bakalım napacaklar

Neden siz de eşinizle konuşmuyorsunuz? Bakın annesi ile kardeşi ince ince işlemişler. Onlarla konuşunca onlara hak vermiş. Demek ki eşiniz kolay etkilenen kendi sağlam görüşleri olmayan bir insan. Siz de ince ince işleyin bari. Artık ağırlığınızı koymanın vakti gelmiş de geçiyor.

Konunu parça parça okuyabildim.Sen çok iyi niyetlisin fakat eşin ve kayınvaliden bu iyi niyetini suistimal ediyorlar.Restini çek bi kendilerine gelsinler.Parandan verme .Annesine ne alacaksa kendi parasından versin ya da nerden buluyorsa bulsun.Yüz verme onlara sonra tepene çıkıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…