Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Ya ben anlamıyorum kocan senin paranla surekli hayaller kuruyor planlar yapiyor ama arabadan hak idda etmemen icin de annesinin üstüne olsun istiyor..acikcasi bu para mevzulari evlilikte cok ayip kocana karsi dikkatli ol..korkarim ki cok iyi niyetli gelmedi bana

Evet ben sürekli çalışmak zorundaymışım tüm kazandığımı ortalığa açmak zorundaymışım evin herşeyine yetişmek zorundaymışım hatta sürekli borç ödemek zorundaymışım gibi davranıyor çünkü şöyle demişti "ben buyum bizim bi hayatta hep borcumuz olacak ben zengin değilim" vs vs halbuki borçlarda eften püften şeylerden

Araba olayına kesinlikle girmeyin kredi falan çekmeyin, siz miras kadar kredi de ödeseniz o mirasla alınan araba olur. Ayrıca kredi çekseniz bile o arabanın sizin ya da eşinizin adına alınması da doğru olmaz çünkü annesinin hakkı da var (Evet siz ona bakıyosunuz hakkınız ama bütçeniz bu kadar ayrıyken doğru durmuyo ).
Siz ona günaydın demiyorsanız o size desin. Ağzı mı aşınıyomuş? Ben uyandığımda kendime gelmemiş olurum mesela kimseye günaydın demek aklıma gelmez. Kv ile farklı şehirlerdeyiz onlarda kaldıysam ya da onlar geldiyse uyandığımda ben 1 kez günaydım demişsem o 3 demiştir.

Zaten miras olmasa da ben borç sevmiyorum inanın arabada evde de gözüm yok kendi yağımızda kavrulalım yeter bana. Ki arabanında hem kredisi ödenecek hem yakıt masrafı kaskosu sigortası her türlü aylık düzenli gideri olan birşey araç. Neden borca gireyim. Günaydın konusu da evet benden bekleniyor önce ben demeliymişim iyi geceler demeliymişim ve bende sizin gibiyim uyanır uyanmaz ne doğru düzgün konuşabilirim nede yataktan gülen suratla kalkarım huyum böyle uykum açılana kadar ordan oraya atarım kendimi. Ama anlatamıyorum değişmemi istiyorlar annesinin gönlü olsun diye bile yapmalıymışım. E ben hep sizin gönlünüzü yapacaksam benim gönlümü kim yapacak. Bence çok saçma

sen kocanı çok seviyorsun galiba. o da annesini seviyor. ikinci sırada sen varsın.

sen kocanı çok seviyorsun galiba. o da annesini seviyor. ikinci sırada sen varsın.
Sevgi başka birşey karşındakini her zaman kredi çekebilecek, herşeye tamam diyecek, maddi manevi her beklentiyi karşılayacak biri gibi görmek malesef bambaşka bişey. Bazen sevgi yeterli olmuyor.

Sevgi başka birşey karşındakini her zaman kredi çekebilecek, herşeye tamam diyecek, maddi manevi her beklentiyi karşılayacak biri gibi görmek malesef bambaşka bişey. Bazen sevgi yeterli olmuyor.
ben de onu diyorum. bu kadar şeye katlanman sevgiden herhalde.
eşin ise anasıyla birlikte istekleri karşılanınca mutlu gibi.

Kesinlikle istemediğin birşeyi yapma. Ben eşimin hatrı var deyip yaptım.iki yüzlü ilan edildim.yapmadım.isteklerimi ortaya koydum.kaprisli oldum.yapılanlara tepki gösterdim.saygısız oldum.ağzımla kuş tutsaydın yine yaranamıyacaktım.onu anladım.şimdi hiç birşey yapmıyorum.ama kullanıldığı dönem için üzülüyorum.lütfen qrkadaşım.istemediğin hiç birşeyi yapma.pişman olursun benim gibi.

Teşekkür ederim. Nasıl alıştırırsam öyle gider diye düşünüyorum. Şimdi olur demeye başlarsam olmayacak şeylerde de bende olur cevabını duymak isteyecekler. O yüzden alıştırmamak lazım

Ya bu kaynanalar neden böyle anlamış değilim. Benim kaynanamda aynı ayrı evde oturuyoruz onlardan araba istedik snemaya gtcez diye küsmüş sebepte oglu onu bikere bile sinemaya götürmemişte karısını götürüyomuş! Bi anne bu kdar acımasız ve kıskanc olmamalı evdeki huzursuzlukların tek sebebi bu kaynanalar ve fesat düsünceleriiii...

Kesinlikle benim kayınvalidem o kadar aşmış durumdaydı ki misafirlerimiz içinde "başkası söylese gelinin kayınvalidem kocasını kıskanacağını inanmazdım yaşadım gördüm" dedi.aynısını ben ona söyleyecektim ama sustum, kişiliğime ters.bu kadar söylemiyle zıt olan biri.allah bu türlerini ıslah etsin inşallah.bizlere de sabır ihsan eylesin.

Ev bugün satıldı. Parayı aldı kv. Eşimle konuşmuşlar. Kv borçlarınızı kapatın demiş. Eşimde bana diyor ki ev alınmaz o parayla araba alıp yatırım yapıcam, kredini kapatalım sonra sen yeni bir kredi çek araba alalım. İstemiyorum çekmicem diyorum. Ama çekmek zorundayız diyor. Kafayı yedirtecek bana.

Annesi çeksin, ya da kendi .

Arabanin yatirimi mi olurmuş her ay yakit vergi vs parasi odeyeceksiniz durduk yere.Esin borçları kapatsin sonra da kredi vermiyorlar bana gibilerinden oyalama taktigi kullan.

İkiside çekemiyor. Annesi emekli değil ve çalışmıyor eşiminde borcu var ödemediği şuan maaşından kesiliyor
Borçları kapatalım demiyor muydu, araba almadan borçları kapatacak o zaman kredi çekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…