Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Kanmıyor öyle şeylere borçtan da korkmuyor zaten korksa kendi borcunu öderdi şimdiye

Annesi bilmiyorsa bu borcu sen söylesene arası açılsın anasiyla madem. Araba diye gelirse önce odemedigin kredi borçlarını diye kıyameti kopar. Kadına da oğlunun kendine ve sneden başka kimseye faydası yok zaten diye çemkir :)

Bedelli için kredi çekmiş bi kısmını ödemiş bi kısmını ödememiş. Ama kimse bilmiyor ödemediğini

Ayy askere de gitmemiş. Onun parasini bile karısına odetiyor. Tam sopalik. Sakın kendi maaşından ödeniyor deme o maaş sadece anasına ve kendi ihtiyaçlarına gidiyor belli. Adama bile sen harçlık vermekten faturaları ödemekle bahsediyorsun.

Zaten buraya yazdıklarınızı bir kez daha okursanız daha net göreceksiniz. Evliliğiniz sizin fedakarlığınızla ilerliyor. Eşinizin hiçbir şeyden geri kaldığı yok.

Binmis sirtina hayatini yasiyor. Ben de eski esimin cok borcunu odedim keske Mehmetcik Vakfina bagis yapsaydim, hayra gecerdi. Zengin ettim elin adamini yav.

Bi kere bilezikleri bozmuştuk ondan annesinin haberi yoktu kadın bizi dertsiz tasasız borçsuz sanıyordu da ben söylemiştim kıyamet kopmuştu

Maaşından 300 tl olarak kesiliyor her ay. Kirayı veriyor annesine harçlık sigara vs zaten anlamadan para bitiyor of bilemiyorum ya

Bunu annesine söyleyemem çok fena kavga eder eşim benimle ama ona söyleyeceğim madem para var kendi borcunu da kapatta ondan sonra bakarız arabaya diye
Bence hiç açık kapı bırakmayın arabaya. Eşinize biraz ses çıkarmanız lazım. Fedakarlıklarınızı görmeyip isteklerini abartıyor.

Reactions: anu
konunuzu ilk sayfadan itibaren okudum bulmuşlar sizin gibi iyi niyetli bir insanı şükredecekleri yerde kullanıyorlar lütfen kendinizi ezdirmeyin bu arada olayları anlatım şeklinize kalbinizin temizliğine hayran kaldım hep mutlu olun inşallah

Teşekkür ederim yorumunuz için. İnanın hala kötü düşünmek istemiyorum ancak kullanıldığımı hissediyorum borçsuz yaşamak istemek çok kötü birşey mi anlamıyorum.

Bence hiç açık kapı bırakmayın arabaya. Eşinize biraz ses çıkarmanız lazım. Fedakarlıklarınızı görmeyip isteklerini abartıyor.
Geri adım atmayacağım eşim bişiler içelim dışarı çıkalım diyor bu akşam için. Kredi konuşulacak biliyorum. Gelişme olursa yazarım yine

çok haklısınız krediyi çekmek istememenizde ve evlenmek için çektiğiniz krediyi sizin ödemenizde haksızlık ve size yeni bir borç yüklemeye çalışıyor istemediğiniz hiç bir şeyi yapmayın eşinizde artık size bu kadar sorumluluk yüklemekten vazgeçsin

Ben çalışıyorum elimden geldiğince evime de yetiyorum ama inanın çok sıkıldım cumartesi temizlediğim evi ertesi gün pis bulmaktan işyerinde kafa patlatıp eve gidince en yüksek tonda konuşmalara maruz kalmaktan eşimin annem de annem demeye başlamasından 1,5 yıldır her ay bankaya para ödemekten çektiğim krediden bile istediğim eşyaların bi kısmını alamamaktan kvdenin olaylarından inanın çok sıkıldım. Bazen kaçıp gitmek istiyorum.

sakın o krediyi çekme. sakın diyorum bak !!!!!!!
Kendime söz verdim çekmeyeceğim şuanki borcumu ödemezseler de ödemesinler. Kimseye güvenip çekmedim o krediyi. Yaptım bi aptallık yarısını ödedim diğer yarısını da öderim

Kendime söz verdim çekmeyeceğim şuanki borcumu ödemezseler de ödemesinler. Kimseye güvenip çekmedim o krediyi. Yaptım bi aptallık yarısını ödedim diğer yarısını da öderim
kullandırma kendini daha fazla. su akar yolunu bulur. sen sakin kal. unutma fedakarlık sırası onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…