Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

Araba nasil yatirim oluyor ben esime diyorum arabayi satalim masraf hep.kira gibi yiyor.hatta suan gene sanayide..
Bence borclarinizi odeyin gelen parayla.gerisini koyun kenara birikim yapin.ilerde ev alirsiniz.

Bir
Arabanin yatirimi mi olurmuş her ay yakit vergi vs parasi odeyeceksiniz durduk yere.Esin borçları kapatsin sonra da kredi vermiyorlar bana gibilerinden oyalama taktigi kullan.
Bir de bisey soylemek istiyorum esin borcundan dolayi siz sorumlu olmuyorsunuz eger kefil degilseniz.O acidan kesinlikle yapacaginiz yatirimlik herne olursa olsun kendi ustune yap asla kv ye yapma.Esin malesef ki seni kullanıyor maddi olarak.Üzgünüm yazdigim icin ama bi koca bu kadar para icin esine baski yapmamali

Sadece avukat için ödediğin kredi miktarını al. Kredi çekmeyeceğini tekrar söyle.
Parayı kalan parayı kayınvalidenin adına hesap açtırın bankaya koyun.

İkiside çekemiyor. Annesi emekli değil ve çalışmıyor eşiminde borcu var ödemediği şuan maaşından kesiliyor

Maaşından falan kesilme durumuna kadar geldiyse o parayla eşinin de borcunu kapatsalar ya.
İnanın bana daral geldi burda. Size hiç söz hakkı vermiyorlar gibi o evde.

Maaşından falan kesilme durumuna kadar geldiyse o parayla eşinin de borcunu kapatsalar ya.
İnanın bana daral geldi burda. Size hiç söz hakkı vermiyorlar gibi o evde.
Evet aslında haZır para varken tüm borçlar kapanmalı para da yeter zaten hepsine ancak eşimin borcundan annesinin haberi yok. 17.000 tl civarı borç

Sadece avukat için ödediğin kredi miktarını al. Kredi çekmeyeceğini tekrar söyle.
Parayı kalan parayı kayınvalidenin adına hesap açtırın bankaya koyun.
Söyleyeceğim ama ne der bilmiyorum

Bu adamı nereye kadar çekeceksin?

Evet aslında haZır para varken tüm borçlar kapanmalı para da yeter zaten hepsine ancak eşimin borcundan annesinin haberi yok. 17.000 tl civarı borç

Geçerli bir sebebi var mı? Zaten dipdibe yaşıyorsunuz neden bu gizemli borçlar. Annesinin haberi olmalı bence. Belki sesi daha az çıkar o zaman ama sanmam.

Araba nasil yatirim oluyor ben esime diyorum arabayi satalim masraf hep.kira gibi yiyor.hatta suan gene sanayide..
Bence borclarinizi odeyin gelen parayla.gerisini koyun kenara birikim yapin.ilerde ev alirsiniz.
Eminim ki kalan parayı kenara koysak bile eşim onu mutlaka çarçur olur ama arabada istemiyorum hele araba için kredi çekmek hiç
İstemiyorum

Geçerli bir sebebi var mı? Zaten dipdibe yaşıyorsunuz neden bu gizemli borçlar. Annesinin haberi olmalı bence. Belki sesi daha az çıkar o zaman ama sanmam.
Bedelli için kredi çekmiş bi kısmını ödemiş bi kısmını ödememiş. Ama kimse bilmiyor ödemediğini

Bu adamı nereye kadar çekeceksin?
Bilemiyorum. Bu sebepten boşanılır mı onuda bilmiyorum akşam yüzüne de söyleyeceğim kredi çekmeyeceğim ister kredimi kapat ister kapatma diyeceğim ne der bilmiyorum

Arabanin yatirimi mi olurmuş her ay yakit vergi vs parasi odeyeceksiniz durduk yere.Esin borçları kapatsin sonra da kredi vermiyorlar bana gibilerinden oyalama taktigi kullan.
Oyalama taktiği işe yaramıyor kredi çekileceği zaman bankada bir tanıdığı var onunla hallediyor hepsini. Önceki kredimde öyle olmuştu adam bana kredi çıkardığı için komisyon aldı birde kendine. Halbuki benim kredi puanım yüksek 3 bankaya başvursam biri mutlaka verirdi.Ama yok illa o kendi istediği gibi yapacak

Bu kocanızın uyanıklığı, bencilliği buradan beni sinir etti. Annesine bakıyorsunuz, sizi başının üstünde taşıması gerekirken daha kullanma derdinde. Avukat arkadaşlar açıklamış haciz durumunu da. Resmen sizi kandırmaya çalışıyor. Gözünüzü açık tutun derim...

Ayrıca araba almak şart sanki.

Bence de hiç şart değil. Eşimde arkadaş çevreside aman çok lazım oluyor hele birde çocuk olunca şart falan diyor. Yahu ben kredi çekip 3 sene bankaya bağlandıktan sonra zaten çocuk yapamam ki ayrıca eşim tek başına hem ev geçindirip hem kira hem kredi ödeyemez. Sanki arabası olmadan çocuk büyüten ilk insanlar biz olucaz

Özel sektörde çalışıyorsanız is yerimde problemler var. Şimdi kredi çekmeyiz ne olacağimiz belli değil diyin bence

Özel sektörde çalışıyorsanız is yerimde problemler var. Şimdi kredi çekmeyiz ne olacağimiz belli değil diyin bence
Kanmıyor öyle şeylere borçtan da korkmuyor zaten korksa kendi borcunu öderdi şimdiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…