Evet bende öyle düşünüyorum. Bazen kıyamıyorum bazen kırılıyorum bazen de bana yazık değil mi diyorumetmezse de boşver canım. bırak inceldiği yerden kopsun. bu hayata çile çekmeye mi geldin sen
Yazın tabii, insan olayın içindeyken fark edemiyor bazen, farklı bir göz gerekiyor.Geri adım atmayacağım eşim bişiler içelim dışarı çıkalım diyor bu akşam için. Kredi konuşulacak biliyorum. Gelişme olursa yazarım yine
bak sen kendine değer vermedikçe kimse sana değer vermez. bak burada konunu anlattın 1 kişi bile yazık kocana demedi. feci eziliyosun farkında değilsin. çalışıyorsun mis gibi. bişey olursa o kaybeder asla sen değil. sen bu evlilikte yapacağın herşeyi yaptınEvet bende öyle düşünüyorum. Bazen kıyamıyorum bazen kırılıyorum bazen de bana yazık değil mi diyorum
Evet benim içim rahat ama ona yetmiyor tutturdu günaydın de iyi geceler de istemesen de de gönlü olsun diye de. Kredi çekelim çekmezsek olmaz vs vs inanın eve gitmek gelmiyor içimden. Düşünüyorum seviyorum ama herşeye de yetmiyor bazen sevgi. Şefkat, hoşgörü, anlayış, kadının naifliğini anlamakta gerekiyor. Sevgi herşeyi çözmüyorbak sen kendine değer vermedikçe kimse sana değer vermez. bak burada konunu anlattın 1 kişi bile yazık kocana demedi. feci eziliyosun farkında değilsin. çalışıyorsun mis gibi. bişey olursa o kaybeder asla sen değil. sen bu evlilikte yapacağın herşeyi yaptın
Evet buraya yazana kadar hiç bu kadar farklı yönden bakmamıştım. Bir sürü yeni fikrim oldu. Bambaşka yerden bakıyorum artık konuyaYazın tabii, insan olayın içindeyken fark edemiyor bazen, farklı bir göz gerekiyor.
ama işte sen seviyorsun. eşin seni senin sevdiğin kadar sevmiyor. yoksa sizi bu hale sokmazdı. o kadar fedakarlığa rağmen ses çıkarmadığın için şimdi yine parana göz koymuş. cidden bırak inceldiği yerden kopsun. belki adam kendini düzeltirEvet benim içim rahat ama ona yetmiyor tutturdu günaydın de iyi geceler de istemesen de de gönlü olsun diye de. Kredi çekelim çekmezsek olmaz vs vs inanın eve gitmek gelmiyor içimden. Düşünüyorum seviyorum ama herşeye de yetmiyor bazen sevgi. Şefkat, hoşgörü, anlayış, kadının naifliğini anlamakta gerekiyor. Sevgi herşeyi çözmüyor
Pek ikna olmadı
Eşinize biraz çıkarın sesinizi. Çok yumuşak başlı bulmuş sizi...Eşim beni işten almaya geldi. Konuya girdi tabii 38.000 tl para var şuan. Bankayı ve kartı kapatalım anneme de 7-8.000 tl vercem onda dursun dedi. sonra sen 10-15.000 kredi çekersin 2013-2014 model bir araba alırız dedi. Hayır dedim ben kredi çekmeyeceğim. Bana göre zaten araba yatırımlık bir mal değil dedim. Anlamıyorsun diye başladı konuşmaya. Dedim o zaman benim kredimi kapatma olan bütün parayla araba al. Beni krediye bulaştırma yok o paraya eski model araba oluyor satarken para etmez dedi. Ben küplere biniyorum ama çaktırmıyorum. O zaman annene sekizbin verme 38binin hepsiyle araba al borçsuz dedim. Ona da yok diyor. Benim borç takıntımdan bıkmış. Borç istemiyormuşum sevmiyormuşum. Dedim evet sevmiyorum ve evlendiğimizdne beri kredi ödüyorum lütfen biraz sal daha 1,5 senelik evliyiz bi anda evimiz arabamızda olmayıversin sende beni çok sıkıyorsun kredi konusunda istemiyorum diyorum sende anlamıyorsun dedim. Hala diyor ki çekmeden olmaz kredi alcaz. Araba da senin üzerine olcak. Valla benim değil kimin üstüne olursa olsun araba istemiyorum dedim. Annenle konuş paranın hepsiyle araba al ben krediyi öderim dedim. Pek ikna olmadı yemek yemeye oturduk konu kapandı ama hala çekicez çekicez diye sayıklıyordu en son
Benim anlattıklarımı mantıklı bulmuyor. İlla onun dediği olacak. Kendi düşündükleri çok mantıklı geliyor onaYahu ikna olması gereken o değil ki sizsiniz. Bunu o anlamıyor ama siz bari anlayın.
Aynen öyle çekmemiz lazım çekmek lazım çekmeden olmaz. Borçsuz olmaz. Başımın etini yedi. Bide diyor ki ben öderim krediyi. Dedim evlenirken çektim bir ay nyks bu ay ben ödeyeyim sen bu ay ödeme dedin mi diyorum cevap veremiyor. Çünkü ödemedi bir ay bile ben ödeyeyim diye teklif etmedi. Şimdi gel de araba kredisi ödeyeceğine inanSana kredi cektirmeye takmis kafayi bu nedir ya
Hayır yakışıklı değil makul bi adam görünüş olarak. Ama bu sebepten boşanılır mı? Herkesi geçtim kendi anneme nasıl izah ederim. Herkesten önce o tefe koyup çalar beni. Ama bende istemediğim birşeyi yapmak istemiyorum. Dün akşam sakin konuştu. Bu akşam yine konuşur. Öbür akşm iş kavgaya döner. Tatlı dille çözemedi ya küser konuşmaz öyle gider bu konueşinizin gözünde atm den ötesi değilsiniz. eşiniz burs veren bulan öğrenci gibi davranıyor. eski konularınızıda biliyorum adam her ama her yönden ofsayt nesini çekiyorsunuz anlamıyorum çok çok mu yakışıklı?boşanın 3 kişiye bakıp artı dert sahibi olacağınıza bi kendinize bakarsınız kafanızda rahat olur
Söylüyorum anlamıyor ki çok saçma düşünüyorsun diyor. Yahu çok açık değil mi borç istemiyorum bu kadar diyorum. Sende amma takıntılısın bu borç konusuna diyorEşinize biraz çıkarın sesinizi. Çok yumuşak başlı bulmuş sizi...
Yaaa başından beri okudum konuyu. Bravo size nasıl güzel idare ediyorsunuz,maşallah.Aynen öyle çekmemiz lazım çekmek lazım çekmeden olmaz. Borçsuz olmaz. Başımın etini yedi. Bide diyor ki ben öderim krediyi. Dedim evlenirken çektim bir ay nyks bu ay ben ödeyeyim sen bu ay ödeme dedin mi diyorum cevap veremiyor. Çünkü ödemedi bir ay bile ben ödeyeyim diye teklif etmedi. Şimdi gel de araba kredisi ödeyeceğine inan
Yok o küsmelere aldanıp bir kez çektim evlenirken işte. Sanki evlenirken para bulmak bana düşmüş gibi. Ama bir daha yapmıcam elindeki parayla gayet bi araç alınabilirSakin ola lutfen lutfen bu triplere kusmelere aldanip kredi cekmeyin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?