Anlamıyorum bir de diyor ki evlenirken çektik ama ortada birşey yok. Şimdi çekince elimizde somut birşey olacak arabamız olacak. Yahu evlenirken de çektik eşya aldık. 14.000 tl paradan 8.000 tl herşeyiyle eşya aldık. Düğün yapmadık. Nikah oldu. Gelinliğe bile para vermedik. Geriye kalan para nereye gitti bilmiyorum. İzah ediyorum güzelce ama kesinlikle anlamıyorYaaa başından beri okudum konuyu. Bravo size nasıl güzel idare ediyorsunuz,maşallah.
Kredi olayına tabi ki asla diyorum. Yan yatın, salağa batın oyuna gelmeyin,çekmeyin o krediyi. Adam yok arabası olsun,yok malı mülkü olsun diye sizin burnunuzu krediden çıkarmayacak anlaşılan. Resmen anasının gözü kocanız.
Bence avukat ücretini kapattırın. Kalan parayla da gitsin ne alıyorsa alsın. Ha bana göre kredinizi de kapatmalı ama uzak dursun da sizden o kalsın.
Bir de lütfen, kişisel birikim olayını ihmal etme. Haberdar da etme. Gizli saklı ayda ne kadar atabiliyorsan at bi kenara
Size boşanın diye söylemiyorum ama görmeniz için söylüyorum. Kocanız kredi çek dedi diye boşanılmaz. Ama sizin saflığınızdan yararlanıp, borcu size ödetip, arabayı annesinin üzerine yapmaya çalışan adamdan boşanılır. Çünkü temiz düşünmüyordur. Basiretiniz bağlansa da bu işe girişseniz ne olurdu haliniz...Hayır yakışıklı değil makul bi adam görünüş olarak. Ama bu sebepten boşanılır mı? Herkesi geçtim kendi anneme nasıl izah ederim. Herkesten önce o tefe koyup çalar beni. Ama bende istemediğim birşeyi yapmak istemiyorum. Dün akşam sakin konuştu. Bu akşam yine konuşur. Öbür akşm iş kavgaya döner. Tatlı dille çözemedi ya küser konuşmaz öyle gider bu konu
Teşekkür ederim yorumunuz için. Akşamki konuşmada araba senin üzerine olacak diyordu. İstemiyorum dedim. Ne senin ne benim ne annenin üzerine araba istemiyorum şuan paranız var araba alın benim kredimi de kapatmayabilirsiniz dedim. Diyor ki vay şimdi senin benim mi var ayrım yapıyorsun. Onun niyeti benim kredimi kapatmak, annesine bi kaç bin nakit vermek, sonra bana yine kredi çektirmek. Başından beri de tüm fedakarlığı ben yapıyorumSize boşanın diye söylemiyorum ama görmeniz için söylüyorum. Kocanız kredi çek dedi diye boşanılmaz. Ama sizin saflığınızdan yararlanıp, borcu size ödetip, arabayı annesinin üzerine yapmaya çalışan adamdan boşanılır. Çünkü temiz düşünmüyordur. Basiretiniz bağlansa da bu işe girişseniz ne olurdu haliniz...
Hem kayınvalide ile yaşamayı kabul edip hem de çalışan, eve para getiren kadınsınız. Ama evde söz hakkınız yok. Kayınvalide bir tek yemek yapıyorsa onu da elinden al sen yapıver diyecek bencillikte bir kocanız var. Sen günaydın deyiver, sen onun gönlünü hoş ediver vs. vs. şeklinde sürekli sizi geri plana atan biri bu.
Markete bile gitmeniz sorun oluyor.
Sizin aslında ciddi problemleriniz var. Evlilik 2 taraflı fedakarlıktır. Tek taraflı olarak gittiğinde eninde sonunda yıpranacaksınız. Bu sefer de bunca yıllık emeğinize yanacaksınız.
Biraz uzun oldu farkındayım. Ama gerçekten kadınlar ezilince çok üzülüyorum. Farklı bir gözden durumun nasıl görüldüğünü bilin diye yazdım.
Anlatmak zorunda değilsin ki,bak sana bile nasıl empoze etmiş kendi bilincini. Sanki sen onu ikna edeceksin. Yok öyle bişey arkadaşım daha fazla yoldurma kendiniAnlamıyorum bir de diyor ki evlenirken çektik ama ortada birşey yok. Şimdi çekince elimizde somut birşey olacak arabamız olacak. Yahu evlenirken de çektik eşya aldık. 14.000 tl paradan 8.000 tl herşeyiyle eşya aldık. Düğün yapmadık. Nikah oldu. Gelinliğe bile para vermedik. Geriye kalan para nereye gitti bilmiyorum. İzah ediyorum güzelce ama kesinlikle anlamıyor
Zaten o senin üzerine olacak yalanina inanmayin bizimde nisanliyken ev alindi tapu işlemlerine beraber gitcez gitmeden beni aricakti hani ev onun üstüne olcak ama heves bende ki de bende gideyim istiyorum kimse aramadi en son öğleden sonra bulustuk kv yanina gittik hani ellerini yumruk yapıp birbirine vurursun ya öyle yapti oh oh sen bana bi oda vermek istemedin ama tapu üstüme oldu dedi gobek atti karşımda ve evet tapu esim kaynim ve kv uzerineydi krediyi esim cekmisti odeyende oydu uzun oldu kusura bakmayin ornek olsun diye yazdimTeşekkür ederim yorumunuz için. Akşamki konuşmada araba senin üzerine olacak diyordu. İstemiyorum dedim. Ne senin ne benim ne annenin üzerine araba istemiyorum şuan paranız var araba alın benim kredimi de kapatmayabilirsiniz dedim. Diyor ki vay şimdi senin benim mi var ayrım yapıyorsun. Onun niyeti benim kredimi kapatmak, annesine bi kaç bin nakit vermek, sonra bana yine kredi çektirmek. Başından beri de tüm fedakarlığı ben yapıyorum
Okurken beyin hücrelerim isyan etti resmen nasıl bişey bu ya arabayı asla ve asla kv üzerine yaptırtmam siz almışsınız sonuçta ve 2. Kez krediyi çekmem bi yerde bi taş oturmuyor eşin ince ince dokuyor evde sebepsz huzursuzluk diyorsun daha ne olacak evde kvTeşekkür ederim yorumunuz için. Akşamki konuşmada araba senin üzerine olacak diyordu. İstemiyorum dedim. Ne senin ne benim ne annenin üzerine araba istemiyorum şuan paranız var araba alın benim kredimi de kapatmayabilirsiniz dedim. Diyor ki vay şimdi senin benim mi var ayrım yapıyorsun. Onun niyeti benim kredimi kapatmak, annesine bi kaç bin nakit vermek, sonra bana yine kredi çektirmek. Başından beri de tüm fedakarlığı ben yapıyorum
Akhghh anamm nasıl insanlar var yaaaZaten o senin üzerine olacak yalanina inanmayin bizimde nisanliyken ev alindi tapu işlemlerine beraber gitcez gitmeden beni aricakti hani ev onun üstüne olcak ama heves bende ki de bende gideyim istiyorum kimse aramadi en son öğleden sonra bulustuk kv yanina gittik hani ellerini yumruk yapıp birbirine vurursun ya öyle yapti oh oh sen bana bi oda vermek istemedin ama tapu üstüme oldu dedi gobek atti karşımda ve evet tapu esim kaynim ve kv uzerineydi krediyi esim cekmisti odeyende oydu uzun oldu kusura bakmayin ornek olsun diye yazdim
Yok yok tabikide ama bende akilliyim üç senenin sonunda devrettirdim onlara tapuyu bi olay yaşandı firsat bildim esime verdim gazi bankaya gittik bakabiliriz diye normalde krediyi esim tek cekicekti annesi işlemleri hallediyodu esime demiski tek cekemiyon ortak cekicez krediyi esimde saf yemis o gun bankadaki kadin demezmi sisteme girince iyi de siz tek de cekebiliyomussunuz vede siz tek oduyosunuz ne alaka yani dedi bence hemen üstünüze yapin yarin öbür gun annene bisey olsa kardeslerinede pay dusecek dedi o hafta içinde hallettik bide kv demezmi aaa emlakci beni kandirmis yaa adam seni neden kandirsin cikari ne tapuyu sanki o adamin ustune yapmışız esim de hala annesine inaniyo emlakci kandirmis onu diyo ama olsun tapu artik sadece esimin üstüneAkhghh anamm nasıl insanlar var yaaabu kocaların kafasızlıklarında da sınır yok walla
Zaten o senin üzerine olacak yalanina inanmayin bizimde nisanliyken ev alindi tapu işlemlerine beraber gitcez gitmeden beni aricakti hani ev onun üstüne olcak ama heves bende ki de bende gideyim istiyorum kimse aramadi en son öğleden sonra bulustuk kv yanina gittik hani ellerini yumruk yapıp birbirine vurursun ya öyle yapti oh oh sen bana bi oda vermek istemedin ama tapu üstüme oldu dedi gobek atti karşımda ve evet tapu esim kaynim ve kv uzerineydi krediyi esim cekmisti odeyende oydu uzun oldu kusura bakmayin ornek olsun diye yazdim
Evet eşimle iyiyiz çok şükür her konuda ailesinide sanki yavaş yavaş görmeye basladi gibi anliyorum tapuyuda üç sene sonunda üstüne aldirttim tekrr ustte yaziyo :)Bunun uzerine evlendiniz mi umarim mutlusunuzdur ama kaynana fenaymis
Neyse ki halletmişsinizYok yok tabikide ama bende akilliyim üç senenin sonunda devrettirdim onlara tapuyu bi olay yaşandı firsat bildim esime verdim gazi bankaya gittik bakabiliriz diye normalde krediyi esim tek cekicekti annesi işlemleri hallediyodu esime demiski tek cekemiyon ortak cekicez krediyi esimde saf yemis o gun bankadaki kadin demezmi sisteme girince iyi de siz tek de cekebiliyomussunuz vede siz tek oduyosunuz ne alaka yani dedi bence hemen üstünüze yapin yarin öbür gun annene bisey olsa kardeslerinede pay dusecek dedi o hafta içinde hallettik bide kv demezmi aaa emlakci beni kandirmis yaa adam seni neden kandirsin cikari ne tapuyu sanki o adamin ustune yapmışız esim de hala annesine inaniyo emlakci kandirmis onu diyo ama olsun tapu artik sadece esimin üstüne
Aman yarabbim, gerçek mi bunlarEski konularını az önce okudum.Üzülerek söylüyorum ki bu adamın derdi senin paran.Çok mu çaresizsin ve ona bunu hissettirdin ki adam sana bu muameleleri hak görüyor.
Kocan sorumsuz ,küfürbaz,dayak meraklısı,anne kuzusu,paronayak
Hem işe gidiyorsun ,hem ev işlerini yapıyorsun, hem anasına bakıyorsun,üstüne evin borçlarını ,adamın borçlarını ödüyorsun,2 gün kredi geciktirdin diye kötü ilan ediliyorsun ,üstüne maddi durumunuzu bilmek istediğin için küfür yiyorsun,dayakla ve annenin evine gönderilmekle tehdit ediliyorsun, üstüne telefonda nefes nefese kaldığın için mamussuz ithamıyla karşılaşıyorsun
Adamın elle tutulur hiçbir tarafı yok.Kendine bu kötülüğü niye yapıyorsun?
Eski konularını az önce okudum.Üzülerek söylüyorum ki bu adamın derdi senin paran.Çok mu çaresizsin ve ona bunu hissettirdin ki adam sana bu muameleleri hak görüyor.
Kocan sorumsuz ,küfürbaz,dayak meraklısı,anne kuzusu,paronayak
Hem işe gidiyorsun ,hem ev işlerini yapıyorsun, hem anasına bakıyorsun,üstüne evin borçlarını ,adamın borçlarını ödüyorsun,2 gün kredi geciktirdin diye kötü ilan ediliyorsun ,üstüne maddi durumunuzu bilmek istediğin için küfür yiyorsun,dayakla ve annenin evine gönderilmekle tehdit ediliyorsun, üstüne telefonda nefes nefese kaldığın için mamussuz ithamıyla karşılaşıyorsun
Adamın elle tutulur hiçbir tarafı yok.Kendine bu kötülüğü niye yapıyorsun?
Aynen oyle valla esim goruyo dört kardeşler herkes kafasına göre yasiyo kimse onlara bişey demiyo kaynim nisanlandi nisan gunu bizim burnumuzdan geldi niye nisan için alınan altınlar bohcalar için para vermemisiz diye bizim herseyimizide esim tek yapti o zaman onlar bekardi kimse onlara boyle baskı yapmiyodu biz evliyiz kredi oduryoruz bebek var esim tek calisiyo o gunde cebinde sadece 10 lira var esimin cebinde o an kızdı annesine bende herseyi tek yapt dedi okadar bi saat sonra sanki hiç bişey denilmemis gibi yapildi ki benim herseyi burnumdan getirdi nisan alışverişinde hiç bişey alınmadı çünkü ilk elti hiç bişey istememiş bide annemin yaninda demezmu ben sana don alıp bide 60 tlmi vercem sanki ondan don isteyen olduNeyse ki halletmişsinizama bu erkeklerin ailelerinin hatalarına karşı gözü kör hakkaten. İsterse gözünün önünde olsun bitsin yine de onlar huri melek
Maaşından 300 tl olarak kesiliyor her ay. Kirayı veriyor annesine harçlık sigara vs zaten anlamadan para bitiyor of bilemiyorum ya
Hayır yakışıklı değil makul bi adam görünüş olarak. Ama bu sebepten boşanılır mı? Herkesi geçtim kendi anneme nasıl izah ederim. Herkesten önce o tefe koyup çalar beni. Ama bende istemediğim birşeyi yapmak istemiyorum. Dün akşam sakin konuştu. Bu akşam yine konuşur. Öbür akşm iş kavgaya döner. Tatlı dille çözemedi ya küser konuşmaz öyle gider bu konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?