- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
El oglu o el kizi gibi olurmu.
El kizini ezmek kolay begenmezse defolsun gitsin ogluna kizmi yok
El oglu öylemi kizini üzer sonra
Huzursuz eder.
Kapiya falan atar mazallah.
Olurmu.
El kizi annesiz babasiz ya.
İste düzmantik insanlar.
Benim olana bisi olmasinda kime ne olursa olsun
Üveye etme özde bulursun
Geline etme kızda bulursun lafi bunlarlik.
Birak ya bosver. Ne halu varsa gorsun.O gece öyle tartışma yaşanınca sabah kalkmadı bizi yolcu etmeye ama ben ilk günü aradım kutladım bayramını. Eşimde aradı telefonu kızına vermiş ben konuşmak istemiyorum demiş rahat bıraksın beni biraz demiş e 5 gündür rahat hala aynı tavırlar anlamadım
Vallahi insanın ağzına çok laf geliyor ama söyleyemiyor malesef eşim benim yanımda durmasaydı konu oraya kadar giderdi bende söylerdim ama şimdi susmalıyım sanırım bakalım daha neler olacakBi zahmet kızına taşınsın ebediyen ne olurdu sanki aslında öyle cevap vermeli seni burada zincirle tutmuyoruz tabiki kızında rahat edeceksen devamlı orada kalabilirsin hem niye mutlu olmadığın yerde kalasın bencede kızında gerçekten çok rahat edersin ona taşın bak ozaman nasıl mutlu olursunuz kızınla birlikte deyip oku atın gitsin bide utanmadan trip yapıyor gitsinde görsün anyaydı konyayı seni mumla arayacaktır ! Sende onun yokluğunda ne kadar rahat bir yaşam olduğunu göreceksin
İnanın bize cephe almasın küsmesin diye elimizden geleni yapıyoruz. Bunu da isteyerek severek yapıyoruz ama karşılığa bakınbenim kv bana yaptı ama kızında bulmadı
inşallah da bulur
konu sahibinin kv si çok şımarık ve nankör geldi bana
sülük gibi yapışmanın alemi yok yeni evli çifte
zaten 360 gün başlarındasın
bi 5 gün nefes alsınlar
bu insanlar illa kv leri ölünce mi gün görecekler
böyle bir insan olmak ne kadar kötü
1,5 yıllık evliyiz şimdiye kadar hep görmedim duymadım sustum boşverdim ama ilk kez bu kadar abarttı. Biz onu dışlıyormusuz gibi konuşuyor yok kızıda damadı da torunları da el üstünde tutuyormuş vs vs bunları duydukça daha çok üzülüyorum inanınKızlarinda uzun kalmazlar kalamazlar ama ogullarida kalincada kizlarina hep sikayet ederler.
Bilmiyorum kac senelik evlisiniz kac yildir birlikde oturuyosunuz ama ben yapamadim.
Siz yapabilirmisiniz bilmiyorum.
Cok sabirli olmak lazim.
Ve söyle takintili olmamak lazim gecinmek icin.
Duymicaksin,görmiceksin
Ben yapamadim yani sabirli olamadim duymamazliga gelemedim.
Benimle kalmakdan memnun olmadigi halde inadina bende kalip benle aşıık atmasini hazmedemedim.
Ben boşverdim kızı geldi eşimde çıktı dışarı kv zaten ben temizlik yaparken gitmişti nereye anne dedim homur homur işim var dedi gitti. Şimdi dışarda buluştular ne konuşuyorlar bilmiyorum belki de olay benim zararıma sonuçlanacak ailecek bende mi suç bulacaklar yoksa beni hiç karıştırmayacaklar mı hiç bilemiyorum akşam eşimle konuşunca öğreneceğim oda tamamını anlatırsa tabiiBirak ya bosver. Ne halu varsa gorsun.
Bir hikaye okumustum. Facede paylasmitim esim millet yanlış anlar sorun var zanneder diye onu bile kaldirtmisti.El oglu o el kizi gibi olurmu.
El kizini ezmek kolay begenmezse defolsun gitsin ogluna kizmi yok
El oglu öylemi kizini üzer sonra
Huzursuz eder.
Kapiya falan atar mazallah.
Olurmu.
El kizi annesiz babasiz ya.
İste düzmantik insanlar.
Benim olana bisi olmasinda kime ne olursa olsun
Üveye etme özde bulursun
Geline etme kızda bulursun lafi bunlarlik.
Senle ne alakasi var ki? Beraber gitmissiniz tatile. Tek basinami gittin.Ben boşverdim kızı geldi eşimde çıktı dışarı kv zaten ben temizlik yaparken gitmişti nereye anne dedim homur homur işim var dedi gitti. Şimdi dışarda buluştular ne konuşuyorlar bilmiyorum belki de olay benim zararıma sonuçlanacak ailecek bende mi suç bulacaklar yoksa beni hiç karıştırmayacaklar mı hiç bilemiyorum akşam eşimle konuşunca öğreneceğim oda tamamını anlatırsa tabii
Bizimkide öyle mi düşünüyor bilemiyorum bize şimdiye kadar tek yardımı 1 tencere yemek ve haftada 2-3 kez çamaşır yıkar katlar. Temizliğe elini sürdürmem ctesi tatil sabahtan akşama kendim yaparım o isterse yardım eder isterse etmez yardım eder misin diye bile sormam. Yorulmasın aman bana iş yaptırıyor demesin diye. Eşim pek yardımcı olmaz işlere. Ama ben aman benim evim temiz olsun surayıda sileyim bunuda yapayım dite diye keyifle herşeyi yaparımBir hikaye okumustum. Facede paylasmitim esim millet yanlış anlar sorun var zanneder diye onu bile kaldirtmisti.
Iki komsu konusur. Tam olarak aklimda degil tabi ama bu alttakine benzer birsey.
Komsu: gelinin nasil?
Kadin: nasil olacka oglum isten geliyot evde geline yardim ediyor. Yemekte yardim ediyor, temizlikte yardim ediyor. Cok eziliyor. Gelin gel keyfim gel.
Komsu: damadin nasil?
Damadim oo bir iyi bir iyiki. Kizimin elini sicak sudan soguk suya degdirmez. Cok iyiler masaALLAH. kizima surekli yardim eder ev islerinde yemekte
:) al iste kaynanalar ayni boyle... gelinleri baskalarinin kizi degil cunku...
Senle ne alakasi var ki? Beraber gitmissiniz tatile. Tek basinami gittin.
Bu durumda sucu bana bulacak ailenin yuvasini yaparim. Irtaligi mikser gibi karistiririm valla... tersim cok pistir.
Inadim dahada pis..
Tam olarak sebep bu mu bilemiyoruz ki hiçSenle ne alakasi var ki? Beraber gitmissiniz tatile. Tek basinami gittin.
Bu durumda sucu bana bulacak ailenin yuvasini yaparim. Irtaligi mikser gibi karistiririm valla... tersim cok pistir.
Inadim dahada pis..
Burdaki arkadaşlarında genel görüşü tatile götürmediğimiz için böyle şeyler yaptığı. Ancak tatile gideceğimizi biliyordu 2 gün birşey yapmadı neden son gün böyle olaylar oldu onu anlayamıyorumTatile gittiniz diye baya kiskanmis ve ondan problem cikarmis hala da devam ediyor..Hic yüz vermeyin umursamaz olun
Evi ayırma şansımız malesef yok onun tek başına geçinecek imkanı yok emekli maaşı vs ama buna rağmen yok ben gidicem sizinle yaşamıcam vs diye dikleniyor.yani kv e yazıklar olsun resmen uzata uzata sorun çıkarıyor
güzel bir tatil yaptınız ya sonrasında sıkıntı çıkarıyor ki
bir daha eşiniz tatile onu da götürsün sıkıntı çıkmasın diye korkup
bence eğer evi ayırma şansınız varsa tam sırası bu kadın geçimsiz
Ah cnm cok iyi niyetlisin durur durur son dakika can sıkarlar kesin biri demistir seni niye götürmüyorlar diye o da icinde gizledigi fikirlerini ortaya dokmustur.Bende de var kiskanclik krizlerini girip bize surat yapan laf sokan kv.Burdaki arkadaşlarında genel görüşü tatile götürmediğimiz için böyle şeyler yaptığı. Ancak tatile gideceğimizi biliyordu 2 gün birşey yapmadı neden son gün böyle olaylar oldu onu anlayamıyorum
Eğer bu sebeptense tüm bu olaylar benim duruşum belli her gün beraberiz kv ile tatile gidemem birde. Fikrimde de sabitim. Ha oğlunun çok parası ve vakti varsa götürsün annesinide 1 hafta tatileAh cnm cok iyi niyetlisin durur durur son dakika can sıkarlar kesin biri demistir seni niye götürmüyorlar diye o da icinde gizledigi fikirlerini ortaya dokmustur.Bende de var kiskanclik krizlerini girip bize surat yapan laf sokan kv.
o zaman umarım birazda el üstünde tutan kızında kalırEvi ayırma şansımız malesef yok onun tek başına geçinecek imkanı yok emekli maaşı vs ama buna rağmen yok ben gidicem sizinle yaşamıcam vs diye dikleniyor.
Eşimle konuştuk şimdi buluşmuşlar annesi ablası o eve gelicez birazdan sen güleryüzlü ol diyor allahım çıldırıcam sanki ben asık suratlıyım normalde kafayı yedirticekler banao zaman umarım birazda el üstünde tutan kızında kalır
en azından hak geçmemiş olur
Eşimle konuştuk şimdi buluşmuşlar annesi ablası o eve gelicez birazdan sen güleryüzlü ol diyor allahım çıldırıcam sanki ben asık suratlıyım normalde kafayı yedirticekler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?