Evde sebepsiz kayınvalide huzursuzluğu..

bende bu yorumda yazan şeyin aynısını düşünüyorum

Eşimle konuştuk şimdi buluşmuşlar annesi ablası o eve gelicez birazdan sen güleryüzlü ol diyor allahım çıldırıcam sanki ben asık suratlıyım normalde kafayı yedirticekler bana
Canım benim kendini hazırla çünkü ihale sana kalmış gb görünüyor. Ne kadar huysuz ve geçimsiz bir gelin olduğunu başkalarından öğrenmen çok yakın

Ben benim yanımda konuşmalarını istemedim çünkü laf ister istemez bana gelicekti ve ben susamıcaktım ablası yine idare edicez deyip duruyormuş

Esini işlemisler demekki..sen guleryuzlu ol ne demek ya.Bence disarda buluşmaları da sana saygisizlik.o evde beraber yasayip kv hanim sana agzina geleni saymis bu durumda senin oldugun ortamda bir sorun varsa konusulmaliydi.

Canım benim kendini hazırla çünkü ihale sana kalmış gb görünüyor. Ne kadar huysuz ve geçimsiz bir gelin olduğunu başkalarından öğrenmen çok yakın
Ben burda da yazmıştım bu olay benim zararıma olacak herkes kendi suçunu görmezden gelip benim suçumda birleşecekler diye sanırım öyle de oldu eşim gelmeden tembihlediğine göre bilemiyorum

Esini işlemisler demekki..sen guleryuzlu ol ne demek ya.Bence disarda buluşmaları da sana saygisizlik.o evde beraber yasayip kv hanim sana agzina geleni saymis bu durumda senin oldugun ortamda bir sorun varsa konusulmaliydi.
Bilmiyorum ne konuştuklarını da çok merak ediyorum muhtemelen eşim bana benimle alakalı olan kısımları anlatmayacak

Kızı kvdemi götürecekmiş bir iki gün onda kalacakmış eşim aradı şimdi öyle söyledi

Ben burda da yazmıştım bu olay benim zararıma olacak herkes kendi suçunu görmezden gelip benim suçumda birleşecekler diye sanırım öyle de oldu eşim gelmeden tembihlediğine göre bilemiyorum
Ben de öyle düşünüyorum. Sanki siz bir şey yapıyorsunuz da güleryüzlü ol uyarısı geliyor. Size bir şey söylerlerse sakin sakin savunun kendinizi. Ama sesinizi falan yükseltirseniz haklıyken haksız duruma düşersiniz. Kendinizi de ezdirmeyin tabi. İhale size kalmasın. En olmadı görümce çok akıl verirse biraz da sizde kalsın lafına getirirsiniz.

Gidip kendi başlarına konuşmalarını ben hiç doğru bulmadım. Sonuçta size karşı bir tavrı da var belli ki. Sıcağı sıcağına cevap hakkınız olurdu.
Ben eminim ki "ben sizinle uğraşamam" lafınıza çok alınmış. Mesele tatil falan değil. Şahsi fikrim.

Kızı kvdemi götürecekmiş bir iki gün onda kalacakmış eşim aradı şimdi öyle söyledi
Eşinle yalnız kaldığın da eşine de böyle kendi problem çıkartıp sanki biz evde ona rahat vermiyormuşuz gibi evden uzaklaşmalar büyük bir terbiyesizllik bana yapılan bi hakaret ben saygısızlık yapmıyorum bana da yapılmasın insanlara o evde rahatım yok izlenimi verecekse daha rahat olduğu bi yerde süresiz yaşayabilir. Bu ne ya iki gün sonra hangi yüzle dönecek o eve hangi yüzle konuşacak bence giderse ve sonra tekrar geri geldiğinde senle normal konuşmaya başlarsa yüz verme sen sorunlarını hallettin ama ben bana yapılan bu hareketi henüz halledemedim de. Çok ayıp ya

O herşeyi eşime siz siz diye anlatırken benim 1 defa siz demem neden bu kadar problem oluyor anlamıyorum. Ki gerçekleri konuşmak gerekirse gerçekten ikisiyle de uğraşıyorum

Görümcemle kv gelicek şimdi eşim evde yok birşey derler mi bilmiyorum çok gerildim

Bilmiyorum ne konuştuklarını da çok merak ediyorum muhtemelen eşim bana benimle alakalı olan kısımları anlatmayacak

sizle ilgili olan kısımlar muhtemelen esınızın ablası tarafından öğüt şeklinde verilecek
ben bu öğütlere yine de teşekkür ederim ama öğüt alacak yaşı geçtiğimizi düşünüyorum evlendiğimize göre
şeklinde bir açıklama yapılabilir
ya da ablasına benimde öğüdüm belki de annemiz sadece bizle sıkılıyordur sizinde desteğinize ihtiyaç vardır şeklinde olacaktır diye cevap vermek
eşiniz çok önemli bu konuda ama yolda iken yerini yaptı ise biraz eşinizde de suç var üzgünüm
bugün kendinizi ezdirirseniz çok pişman olursunuz resmen konseyi kurup geliyorlar
sakın eşinize sormayın benle ilgili ne konuşuldu diye

hatta geldiklerinde en iyi savunma saldırıdır
iyiki bu şekilde buluşup aranızda sorunları çözdünüz çok seviniyorum sorunları çözdüğünüze
aranızdaki sorunları oturup konuşmak çok önemli diye sahte gülümseme ile yerinize geçin oturun
orada eğer ablası hala size sende şunu ettin bunu ettin derse
bir dakika x abla, ben annem anlamadığım şekilde geldıgımızden beri değişik davranıyor sizde onun sorunlarını
dinlemeye gittiniz sandım ama anladığım beni konuşmuşsunuz, suçlu konumuna dusurmussunuz mahkeme bile sanık yanında yapılır ayıp değil mi benım olmadıgım ortamda beni bu şekilde konuşmanız felan dersiniz

yani ne yaparsanız yapın hakkınız yedirmeyin

Hatta görümceniz olaya karışırsa ve size de birşeyler söylerse. Benim elimden gelen bu. Annen senin yanında daha mutlu olur. Sen al yanına diyebilirsiniz. Bakalım ne diyecek..

Eşim geldiğinde bana ne anlatacak çok merak ediyorum gelince konuşuruz dedi muhtemelen görümce ve kvdenin ettiği şikayetleri yumuşatarak anlatacak bana kendi fikriymiş gibi

Bunları görümceme olmasa bile eşime dile getireceğim teşekkür ederim paylaştığınız için inanın napacağımı bilmiyorum. Olay nasıl oldu bana döndü eşim neden bana böyle birşey söyledi aklım almıyor şuan hiçbirini

vallahi benim anladığım eşiniz onlarla anlaştı eğer çok büyük bir işi yoksa şu an yapması gereken
önden görümce eşiniz yokken size biraz yardırabilir
sizin söylediklerinizde aleyhinizde kullanılabilir
ses kaydı vs almayı düşünebilirsiniz
bunlar olayı kavgaya döndürüp en son bir daha ayrı tatile gitmiyoruz a bağlayabilirler

umarım kucuk olan ıhtımal ıyılık ıcın gelmıslerdır

O herşeyi eşime siz siz diye anlatırken benim 1 defa siz demem neden bu kadar problem oluyor anlamıyorum. Ki gerçekleri konuşmak gerekirse gerçekten ikisiyle de uğraşıyorum
Ben sorun sizde demedim. Ama birazdan geliyorlarmış zaten. Bu ettiğiniz lafı enine boyuna konuşacaklar. Sizi suçlu ilan edecekler. Demek istediğim buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…