neden çalışıyorsun pekı kendını daha fazla yıpratmak ıcın mıBenim kocam olacak herif beni robokop sanıyor kızlarŞaka bir yana bu aralar sıkıntıdayız ailecek
Eşleriniz ev işleri konusunda yardımcı oluyor mu?
İçlerin de mi var,yoksa sizin yönlendirmenizle mi yapıyor? Diye sorarak başlayayım önce,çünkü ben belki çözümü olmayan bir konu açmış olabilirim.
3buçuk yıllık evliyim.Kızım doğduktan ve işe başladıktan sonra o kadar yoruluyorum ki yemek işini annem yapıyor(evi aynı apartmanda) çünkü 8de geliyorum ve takatim kalmıyor.İşin stresini geçtim 2 saat boyunca kalabalık otobüs ve trafik beni süründürüyor resmen.Eve gidince kızımla ilgileniyorum,salata çorba yapıyorum sofrayı hazırlıyorum.Çok da abartmadan mutfak banyo temizliği,2-3 günde 1 süpürge derken zaman kalmıyor.Eşim bana yardımcı olsa yemeği bile 1 gün önceden yapacağım ama sofra kaldırmaya bile yardım etmiyor,benden meyve,içecek,kuruyemiş vs ne olursa istiyor.Bunu kaç kere güzellikle söyledim,en azından bu ufak işleri yap diye ama 1-2 yapıyor sonra yine devam.Bana hep ben erkeğim,bu işler senin görevin havasında. İster istemez tartışıyoruz çünkü ben de onun kadar çalışıyorum,o yan gelip yatarken benim bu işleri yapmam zoruma gidiyor.İşi de bırakamam. Ne kadar iyi bir koca olsa da bazı odunlukları var işte. Dünden beri sırnaşmaya çalışıyor telde bile farkediliyor,gece çok ağladım üzüldü galiba ama akşam ne yapayım sizce? Beraber yemek yapan,ev işi yapan arkadaşlarım var hatta eşi hamileyken cam,halı silen bile var; okadar yapsın asla istemem ama azıcık da olsa bişeler yapsa da ben de bukadar yıpranmasam keşke
geçenlerde bulaşıkları makinaya dizmesini söyledim sevgili kocacıkıma..bulaşıkları makinaya dizmiş sağolsun,sofra bezi yerde tezgah yağ içinde çaydanlık çayı ile ocakta ocak berbat halde....eee neden bura böyle sorumun cevabını sen bana bulaşıkları kaldır dedin diğerlerini söylemedin ki...bu kadar yüzeysel ve sığ düşünen erkek zihnine çocuğa bak ortalığı topla desen de seni kanser eder..ben yayıldığı yerde bırakma yoluna gidiyorum artık hesap et arkadaşım..Benim kocam olacak herif beni robokop sanıyor kızlarŞaka bir yana bu aralar sıkıntıdayız ailecek
Eşleriniz ev işleri konusunda yardımcı oluyor mu?
İçlerin de mi var,yoksa sizin yönlendirmenizle mi yapıyor? Diye sorarak başlayayım önce,çünkü ben belki çözümü olmayan bir konu açmış olabilirim.
3buçuk yıllık evliyim.Kızım doğduktan ve işe başladıktan sonra o kadar yoruluyorum ki yemek işini annem yapıyor(evi aynı apartmanda) çünkü 8de geliyorum ve takatim kalmıyor.İşin stresini geçtim 2 saat boyunca kalabalık otobüs ve trafik beni süründürüyor resmen.Eve gidince kızımla ilgileniyorum,salata çorba yapıyorum sofrayı hazırlıyorum.Çok da abartmadan mutfak banyo temizliği,2-3 günde 1 süpürge derken zaman kalmıyor.Eşim bana yardımcı olsa yemeği bile 1 gün önceden yapacağım ama sofra kaldırmaya bile yardım etmiyor,benden meyve,içecek,kuruyemiş vs ne olursa istiyor.Bunu kaç kere güzellikle söyledim,en azından bu ufak işleri yap diye ama 1-2 yapıyor sonra yine devam.Bana hep ben erkeğim,bu işler senin görevin havasında. İster istemez tartışıyoruz çünkü ben de onun kadar çalışıyorum,o yan gelip yatarken benim bu işleri yapmam zoruma gidiyor.İşi de bırakamam. Ne kadar iyi bir koca olsa da bazı odunlukları var işte. Dünden beri sırnaşmaya çalışıyor telde bile farkediliyor,gece çok ağladım üzüldü galiba ama akşam ne yapayım sizce? Beraber yemek yapan,ev işi yapan arkadaşlarım var hatta eşi hamileyken cam,halı silen bile var; okadar yapsın asla istemem ama azıcık da olsa bişeler yapsa da ben de bukadar yıpranmasam keşke
Bence icinde olmasiyla alakali. Benim sevgilim de evde hic bisey yapmamis. 4 senedir birlikteyiz ogrenci evlerinde yasiyoruz. Astimim var diye ilk günümüzden beri evimi o supurur ben yaparsam da kizar. Bazen surpriz olsun diye tum temizligi yapar camlarimi siler. Hasta olduğumda yanimdan ayrilmaz yemegime kadar o yapar. Yemege geldiginde de yemegi ben yaptim diye bulasiklari yikamama asla izin vermez beni oturtur kumandayi elime verir kendi yikar. Ama ben hic yap demedim acikcasi. Icinde olmazsa aile de yetistirse sen yap da desen yapmaz bence. Ama en azından senin ne kadar yoruldugunu görüp yapmalı. Onunla konua gormediklerini görmesini sagla. Senin gibi çalışıyorum eve ne kadar yorgun geldigimi en iyi sen anlarsin. Buna rağmen evin herseyini tek basima hallediyorum hic bi eksiklik hissettirmiyorum yemekte temizlikte. Ben bu kadar yorulup yipranirken sen her şeyi ayagina istediginde hic icin acimiyor mu hic beni düşünmüyor musun diye. Hala anlamiyorsa blof atın bu tempoya dayanamiyorum hem bedenim hem sinirlerim yipraniyor. Sorun yasayalim istemiyorum. Isi birakmam lazim yoksa yapamicam deyin bakalim ne olacak. Ya yardim etmeli ya yardimci tutmali baska oluru yok bunun. Bi kadin bu ladar yorulur mu ya nerde centilmenlik allah askinaNe güzel dediniz,bence de yetiştirmeyle alakalı kesinlikle.Ozaman ben şanssız kesimdeyim
Canım ben de bebekten sonra bir dönem çalışmamıştım,o zamanlar ben de rahatsız olmazdım.Ama şuanki durum feci rahatsız ediyor çünkü evde geçirilen zaman kısıtlı,dinlenmek mi bebekle ilgilenmek mi,iş mi,hizmet mi diye üstüne üşüşüyorYorumları okuyunca kafam karıştı eşimin normalde rahatsız etmeyen tavırları rahatsız etti birden gerci ben calışmıyorum ama bilemedim şimdi
valla herkes kendi eşini tanır canım ipleri nerede gevşetip nerede sıkacağını da bilirflores bence seninkide biraz fazla. yani eşim benden makarna istese ben veririm açıkçası gocunmam seninki biraz sdik yarıştırmaya girmiş ve sanırım çalışmıyosun.
biz karı koca çalışıyoruz ve herşeyi ortak yaparız onun canı varsa benimde var salsam benim eşimde hayatta bitarafını kaldırmaz ama zorluyoum üzgünüm çünkü o bana bu konuda acımıyo bende acımam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?